- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
Hadiye hayırlısı inşallah iyi ilerler bebis lerin emin ol bu süreçler çabuk ilerliyor konuldukan sonra cokkkkkk daha zorr geçmiyor günlerGünaydın kızlar, dün hastaneden aradılar, 10 tane yumurta almışlardı, 6 tanesi döllenmiş, 3 tanesi belirsiz dedi. Bugün onların durumu da belli olacak inşallah. Salı ya da perşembe transfer olacak. Çok heyacanlı bir süreçmiş embriyoların gelişimini beklemek, dinlemek... Sanki doğmuş bebeklerimden bahsediyomuş gibi hissettim
Amin canım, haklısın transfer sonrası daha zor olur, artık doktorlarla işimiz bitiyor, kendi halimizde yerleşti mi ne oldu diye bekle durHadiye hayırlısı inşallah iyi ilerler bebis lerin emin ol bu süreçler çabuk ilerliyor konuldukan sonra cokkkkkk daha zorr geçmiyor günler
sayın iyi canım amh kaçtı senin ? benimde 7 yumurta varmış ama 3 ü küçük dedi bakalım yarın toplancak .Günaydın kızlar, dün hastaneden aradılar, 10 tane yumurta almışlardı, 6 tanesi döllenmiş, 3 tanesi belirsiz dedi. Bugün onların durumu da belli olacak inşallah. Salı ya da perşembe transfer olacak. Çok heyacanlı bir süreçmiş embriyoların gelişimini beklemek, dinlemek... Sanki doğmuş bebeklerimden bahsediyomuş gibi hissettim
Normal canım. merak etme bndee kullanıyorum şimdi hemde sabah akşam bnm transferim geçen çarşamba oldu bekliyoruz işte aynen dediğin gbi eminim herkes aynıdır bir an bile çıkmıyorlar aklımdan ne oldu acaba dieAmin canım, haklısın transfer sonrası daha zor olur, artık doktorlarla işimiz bitiyor, kendi halimizde yerleşti mi ne oldu diye bekle durcanım progrsteron jel kullanıyorum, yarım saat sonra söylemesi ayıp çamaşırıma biraz geri geliyor, normal mi?
Çok korkuyorum. bugün kan verirsem yarın doktoruma gitmek istemeyebilirim. yarın kendi hastanemde verip hemde sonucu doktorumla konuşayım dedim o yüzden bugün vermek istemiyorum. bugün bide iş başı yaptım. çalışıyorumAllahım nolur hayırlı güzel sonuçlar aldır. Dua edin lütfen bi mucize olsun 3 embriyodan en az 1 tanesi tutsun
Amh değerimi bilmiyorum canım. Allah rast getirsin. Benim de 7-8 yumurta demişlerdi ama 10 toplamışlar. Senin sıpalar da büyür belki yarına :)sayın iyi canım amh kaçtı senin ? benimde 7 yumurta varmış ama 3 ü küçük dedi bakalım yarın toplancak .
Maşallah ne güzel silik çizgiyi görmüşsün bende 9. ve 10. günü idrar yaptım. ama çıkmadı. 5 tl lik testlerdendi benim. Gerçekten sende herhangi bir şey hissetmiyormusun bel ağrısı yada rahimde sızlama veya hareketlilik gibi.Canım yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik
sabret canım ınan kı bende de hıc ama hıc belırtı yok
ılk gunlerdekı gogus ağrım bıle gectı
ama evde ıdrar testı yaptım cızgı gözüküyor yarın kan verme gunum ama bu aksam gıtmeyı düşünüyorum
inşallah yavrularımız bızımledir.
ctesi kan vermek ıcın bır klınıge gıttım 9 gunumdu benım damarlarım cok zor elımın ustu kolum gırdıler damar aradılar morartılar bı ton kavga ettım işi bılmıyorsunuz dıye baya canımı acıttılar veremedim
ctesı ve pazar erken gebelik testlerınden yaptım 20 tl lik
ilkinde silik ikinci gun daha koyu cıktı
ama bu demek olmuyor ki var artık sabretmeyı ögrendım
once kan sonra katlanma sonrada kalp atışlarını duyana kadar ve kucağıma alana kadar ınanmayacagım
sabredelim canım
Amh değerimi bilmiyorum canım. Allah rast getirsin. Benim de 7-8 yumurta demişlerdi ama 10 toplamışlar. Senin sıpalar da büyür belki yarına :)
sen şu hissettiklerin bile belirti aslında ben kendimi kuş gibi hissediyorum ne ağrı ne sızı ne sanca ne karınca ısıığı ne bıçak saplanmasıya bende iş yerindeyim ama azıcık fazla yuruyım nefes nefese kalıorum ve alttan alttan sancı gırıyor karınca ısırığı bıseyler hıssedıorum
zorlanıyorum baya
derın nesef alıncada vajinama bıçak saplanıo
Maşallah ne güzel silik çizgiyi görmüşsün bende 9. ve 10. günü idrar yaptım. ama çıkmadı. 5 tl lik testlerdendi benim. Gerçekten sende herhangi bir şey hissetmiyormusun bel ağrısı yada rahimde sızlama veya hareketlilik gibi.
Canım negatif düşünme bende bişey hissetmiyorum yarın test günüm artık belli olacak ne olduğu.sen kan testini ne zaman yaptiracaksinsen şu hissettiklerin bile belirti aslında ben kendimi kuş gibi hissediyorum ne ağrı ne sızı ne sanca ne karınca ısıığı ne bıçak saplanması
hemşireye yazdım hiç birşey hissetmiyorum diye oda doktorla paylaşmış doktorumda isterse bugün kan verebilir demiş bende bugün iğneye gittiğimde vereyim en azından ak mı kara mı bileyim. yoksa iyice psikolojim bozuldu. bugün de işe başladım ama hala birşeyler okumaya ve umut etmeye çalışıyorum. Allahtan ümit kesilmez inşallah Rabbim older. benim halamda 40 yaşından sonra tüp bebek tedavisi görmüştü ama olmadı. 2 ay sora kendiliğinden hamile kalmıştı kimse inanamamıştı. şuan 5 yaşında oğlu Rabbim ol desinyeter ki B Bordosiyah44sana yemin ederim canım hiç ama hiç bir belirti yok. hele rahimle alakalı hıc bır sey hıssetmıyorum.
ben bir sene once myom ameliyatı oldum 9 adet myom aldılar zaten o bölgem ust dri olarak hala hıssıdır ama içerde de sonuçta oprasyonlu bır bölge var ve hıc bır belırtı yok.
9. günden sonra zaten hıc belırtı yaşamadım
benim belim hep arızalı çok yürüsem ayakta dursam hep ağrıyor ben ılk uc gun dınlendım sonra hep işteyim haftasonu dışarı çıktım ve işim evimden 1,5 saat suruyor servısle hep yollardayım
rabbım ol desin yeter kı
hikayemı bılıyorsun tatlım bende kolay olmayan seyler yasadım evlılık tedavılerde
ama ne güzel şimdi dayanacak bir omzun ve koklayacak bır yavrun var.
dilerim seninledir yavruların inşallah annelerine tutunmöustur.
son tedavi olarak karar verdık dıyorsun ama belli olmaz bu aldığımız hormonlar bır sonrakı aylarda yumurta gelısımlerıne yardımcı oluyor ve genellikle kadınlar bır sonrakı tedavılerını beklerken kafalarını rahat bıraktıkları için bi bakıyorlar hamile kalmışlar
bunu orneklerı cok
bi bakmışsın mucizen olmuş
o yüzden umidini kesme ve rahat ol tatlım
sen şu hissettiklerin bile belirti aslında ben kendimi kuş gibi hissediyorum ne ağrı ne sızı ne sanca ne karınca ısıığı ne bıçak saplanması
sen şu hissettiklerin bile belirti aslında ben kendimi kuş gibi hissediyorum ne ağrı ne sızı ne sanca ne karınca ısıığı ne bıçak saplanması
Canım erken gebelik testini kaçıncı gün yaptın transfer gününü de saydın miCanım yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik
sabret canım ınan kı bende de hıc ama hıc belırtı yok
ılk gunlerdekı gogus ağrım bıle gectı
ama evde ıdrar testı yaptım cızgı gözüküyor yarın kan verme gunum ama bu aksam gıtmeyı düşünüyorum
inşallah yavrularımız bızımledir.
ctesi kan vermek ıcın bır klınıge gıttım 9 gunumdu benım damarlarım cok zor elımın ustu kolum gırdıler damar aradılar morartılar bı ton kavga ettım işi bılmıyorsunuz dıye baya canımı acıttılar veremedim
ctesı ve pazar erken gebelik testlerınden yaptım 20 tl lik
ilkinde silik ikinci gun daha koyu cıktı
ama bu demek olmuyor ki var artık sabretmeyı ögrendım
once kan sonra katlanma sonrada kalp atışlarını duyana kadar ve kucağıma alana kadar ınanmayacagım
sabredelim canım
Nasip te varsa cnm şekli semalu hiç önemli değil bunlar kaçıncı gün embriyosu peki 3. Gün mu inşallah tutar cnm içini ferah tutÇok korkuyorum. bugün kan verirsem yarın doktoruma gitmek istemeyebilirim. yarın kendi hastanemde verip hemde sonucu doktorumla konuşayım dedim o yüzden bugün vermek istemiyorum. bugün bide iş başı yaptım. çalışıyorumAllahım nolur hayırlı güzel sonuçlar aldır. Dua edin lütfen bi mucize olsun 3 embriyodan en az 1 tanesi tutsun
Canım erken gebelik testini kaçıncı gün yaptın transfer gününü de saydın mi
3. gün embriyosu 2 tane 8 hücreli 1 tane de 6 hücreli transfer oldu. inşallah diyelim.Nasip te varsa cnm şekli semalu hiç önemli değil bunlar kaçıncı gün embriyosu peki 3. Gün mu inşallah tutar cnm içini ferah tut
Ben bu silik çizgiyi sadece kızımı kanda öğrendikten sonra gördüm o da hevesimden :) elamiray'ın kan değeri artmış ancak beklenen düzelde değildi sanırım yeniden tekarrlayacak inşallah artacakkasım 3unde transfer oldu
transfer gununu saymadım
7. gun 3 tl lik test çok çok az sılık
8 gun 3 tllik test çok çok az silik çıktı
kimyasal duşundum ctesi kan vermeye gıttım salı bıdaha yaptırıp aradaki katlanma sayısına bakacaktım cunku daha öncede kımyasal gecırdıgımde hep cok sılık gozukuyordu ama kan almayı beceremeyince hemşire
9. gun 20 tllik predictor 6 gun oncesı testını aldım onda daha belırgın ama sılık cızgı cıktı
10. gun içim içimi yedi aynı marka test aldım daha koyulaşacak mı görmek istedim. hatta ekleyeyim size sizde yorumlayın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?