2016 Kasım tüp bebek

Canım baya belli cokkkkkk güzel inşallah değerlerinde yansır kaçıncı gün embriyosu yau senn minnoş lar

Ben bu silik çizgiyi sadece kızımı kanda öğrendikten sonra gördüm o da hevesimden :) elamiray'ın kan değeri artmış ancak beklenen düzelde değildi sanırım yeniden tekarrlayacak inşallah artacak

inşallah hepimiz güzel değerler gorelım ve degerlerımız guzellıkle artsın
E elmiray senden hayırlı haberler bekliyoruz canım

kuzununannesi bizde bekleyecegız ne yapalım suan allaha sığınmaktan başka caremız yok. benimde evet bı cızgı var ama buz cızgıler cok ınsanın basına gelmıs
sağlıklı olanda da sağlıksız olanda da allah tamamını güzel getırsın ınsallah ben dediğim gibi artık uçuk sevinçler yasamadan allahın bana yasatmak istediğine boynumu eğdim kendimi ona teslım ettım ve ümit ederek şükür ederek ilerliyorum suan

Canım baya belli cokkkkkk güzel inşallah değerlerinde yansır kaçıncı gün embriyosu yau senn minnoş lar

ben inanmak istiyorum ama kan degerı görmeden emın olamayacağım ve katlandıgınıda görmeden
benım 3 gun embrıyosu
rahım kalınlığım transfer edılırken 8 di
sabah akşam estrofem ve cirone jel kullanıyorum ve günde bır adet corasprin

Can'ım tebrik ederim saglikla devam etsin ınsallah. Testlerin hep pozitif çıkmış ıllakı gebelık var demek. Ancak ben de 7 haftalık bir kayıp yaşadığım icin seni cok iyi algılıyorum. O tecrübeden sonra anladimki kucağına sağlıklı sekılde alana kadar bu is tamam diyemeyeceğiz. Umarım ilk step olan kan testini geçeriz sonrasında da 3 ay bitmeden bir rahatlama yaşayabileceğimi de sanmıyorum..

Test zamanları gelmiş Rabbim hepinize güzel sonuclar versin ve kat kat artsın insallah. Ben hala yum büyütme aşamasındayım yarin 2.kontrolum var bugün ilaç kullanmamin 7.günü ama gece baya sancım ve akintim oldu insallah normaldir. Heyecanınızi paylasıyorum arkadaslar tek tek yorum yapamıyorum ama sabah akşam kendime dua ederken size de ediyorum. Hayırli haftalar hepimize insallah

Kızlar az önce embriyolog aradı cumartesi toplanmıştı yumurtalar .dun aradiginda 9 adet yumurtan toplandı 6 tanesi olgun çıktı yanlız 2 adet döllenme oldu demişti ve ben dun çok ağladım hala gözlerim sis az önce yine aradı gelişimleri iyi dedi zaten embriyoskopta benimkiler yarin transferin var dedi bende istemiyorum dedim 5.gün embriyosu istiyorum devam ederlerse dedim Dr sormuş tamam takip edelim 5. gün sağlıklı olursa koyarız demiş hayırlısı artik

hakkında hayırlısı olsun inşallah çok kaliteli embriyolar olur. Allah gönlüne göre versin

Inan cnm bnm inan artık bnm de 3.gun iki tane transfer edildi inşallah senn gbi yüzüm guler

3. gün embriyosu 2 tane 8 hücreli 1 tane de 6 hücreli transfer oldu. inşallah diyelim.
İnşallah olur cnm bol bol dua et su asamaya kadar gelmek kolay bişey değil bende yarin baslicam ikinciye ınan gözümde büyüyor da büyüyor. allah elini bos gondermez inşallah

Bariz bir artış var hayirlisiyla kucağına da al inşallah

merhaba kızlar hiç bir tedavimde buruya yazma gereği duymadım ama bu sefer kendimi kötü hissettiğimden mi bilinmez ben de paylaşmak istedim içimdekileri.Kısaca anlatayım hazin öykümü pko belası ergenlikte buldu beni hep düzensiz adetler uzun periyotlar en son ünversiteyi kazandığım yıl 9 ay adet olmayınca sol yumurtalıktaki tümör ile tanıştım ameliyatla tümör alındı yanında yumurtalığın 1/3 ünü de götürdü.Yıllar gçti evlendim.sorunumu bildiğimden hızlı davrındım klomen aşılama derken şu an 6.tüp bebek deneyimimi yaşıyorum.Çok yoruldum çok yıprandım,fiziksel acılar geçiyor çabuk unutuyosunuz ama ruhumdaki yaralar kapanmıyo.Şu an transferin 5.günü 19 kasım test günüm ama korkuyorum çaresiz hissediyorum kendimi o b-hcg hiç sıfırdan farklı bir değer olmadı ilk defa 5.gün transferi oldum embriyom 5aa kalitesi olduğundan drmun tavsiyesi ile tek koyuldu.Her saniye dua ediyorum ama blmiyorum .Allah yardımcımız olsun ne diyim söz bitiyor artık ..

Selam arkadaşlar tekrardan. Hastaneden aradılar açamadım, eşime bilgi vermişler. 5 tane sağlıklı embriyomuz varmış. Her şey gayet yolunda demişler. Perşembe günü 5. Gün embriyosu olarak transfer edeceklermiş inşallah. O güne kadar gelişimleri güzel gider inşallah

Can'ım gecmıs olsun umarım bu kez güzel sonuçlar olur. Ben de 5. Denememdeyim 20 si test gunum ama 19 unda yaptıracağım. Daha oncekı denemelerini farklı yerlerde yapmışsındir umarım. Her merkezin laboratuvarı farklı oluyor. 5. Gune ve a kalıte olarak embriyoların geliyorsa bu cok güzel bırsey. Ancak Bhcg hıc yukselmiyorsa sanirim embrıyo ile ilgili degıl rahım içiyle ilgili bir durum olmalı. Dr ne diyor oncekı olumsuz denemelerin icin?

evet bu 3.merkez ilk defa bu kadar çok yumurtam oldu şuan 8 tane 5.gün dondurulmuş var.Valla kromozom testi,pıhtılaşma testi,histeroskopi yaptırdık hiç bir şey yok.yaşım 32.Hiçbir dr şundan diyemedi nasip deyip durdular,5.gün olsun bakalım bu nasıl olacak dedi dr.ben artık içerde çocuklarımı yiyen bi canavar olduğunu düşünüyorum:) tek tüpüm kapalı acaba ordan sıvı akışı mı var ondan mı tutmuyor ama öyle olsa elli dra gittim biri görürdü heralde ne bileyim.sana bir şey dediler mi olumsuzlar için?

Canim ne güzel cok yumurtan olmuş ustelık de dondurulmuş hazırlar süper bırsey. Daha oncekı denemelerinde de 5. Gun mu transfer olmustu ? Daha öncekiler de 5. Gun transferı ise ve tum tetkikleri yaptırdığına göre rahım icine cızık atma yöntemi varmış belkı biliyorsundur..
Ben 40 yasındayım cnm benim hep 3. Gun transferı oldu. 3-4 tane dollendi her seferinde. Hep 2 tane a kalıte 3. Gun transfer edildi. 2 defa Bhcg 18 ve 25 cıktı. Ona bıle umutlandık. Mayıstaki denememde de pozıtıfı gördük Bhcg 2900 lere kadar guzel yukseldı. ancak kanama basladı 6-7 haftalık iken alındı..
Pozıtıfı gördüğüm denemede de hatırladığım bir belirti yoktu. Bir tek yerleşme kanaması oldu. Sımdı de olucem kendimi dınlemekten. Goguslerım bile dolgunlasmadi sanki.
Umarim artık hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız ne diyeyim elımızden geleni yapıyoruz ıste

Yok ilk defa 5.gün transferi,ne güzel bhcg yükselmiş sende ,düşük için de üzülme eskiler düşüğün bi ayağı içerde derler yani sonrası Doğum inşValla bu da tutmazsa geçerli bir nedeni olmalı çünkü embriyo için mükemmel kalite diyo nette makalelerde falan hayırlısı artık beklicez ama cok zor sabahtan beri işyerinde hiçbirşeye adapte olamadım bugün Yen'i başladım rapordan sonra ama kendimi dinlemekten alamıyorum dediğin gibi ,hiç bir hareket Yok ben de de belirti adına ,göğüs şişkinliği tamamen ilaçlardan zaten takılma onlara

Yaa süper bak 5. Gun transferı ilk kez oluyorsa ben cok umutlandım senin adına. Olacak bu kez ınsallah. Ben de yarın baslıyorum ise sanirim Zaman daha çabuk geçer çünkü yogun oluyorum ben.
Karnımın alt tarafında biraz ağırlık var gibi oluyor bazen hemen umutlanıyorum. Kasıklarım agrıyor mu diye dinleyip duruyorum kendimi..
Hangi sehirdesin sen ? Ben İzmir Karşıyaka..

Canım hiç kendini üzme embriyolog ne dediyse ona inan...

Bugün 11. Gün dimi diğerleri erken şimdi çıkar belki ancs idrarda bide sende progestan iğne vuruluyodun dimi ben geceleri ağrıdan uyuyamıyorum normalde çarşamba transferim ama bugünden rapor aldım sonrasında ağrı geçiyo mu daha mı kötü oluyo transferime çok az kaldı çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…