2016 Kasım tüp bebek

Kızlar bugün benim 5. günüm bugüne kadar karnımda ağrı vardı ama bugün sanki hiç birşey yapılmamış gibi belimde ağrıyordu geçti zaman geçmiyor :((

Doktor iyi dediyse dogrudur cnm bakalim sonucumuz ne olacak. Birsey hissetmeyince de kalkip temizlik yapmak istiyorum bugun misafirim gelecek cok yormam ins kendimi zira tedaviyi bilmiyorlar soyleyemem de Allahim hayirli guzel sonuclar aldirsin hepimize
canım necok mısafırın gelıo keske kabul etmeseydın yorma kendını cok benımde aksam kayınvalıdem falan gelcekmıs oncekı transferlero bılıolardı bunu bılmıolar ama anlatcam aksam galıba ben oyle kalkamam sureklı cunku kahve falan yaparm ama tasımam anlarlar sanırım

Merhabalar, transfer sonrasi 9. Gunum ve wcde peceteye pembemsi kahverengimsi birseyler geldi.... Moralim cok bozuldu :KK43: benim bekleme surem biraz kisa surdu galiba....
Cnm tutunma kanamasidir neden morelin bozuldu ve kullandigimiz ilaclarda yapabilirmis hemen sıkma canini iyi dusun

Aranızda ızmırde tedavı olan varmı merak ettım benım ızmır medıcal parkta oldu

Esim idrar testini almis gelmis sabah yapayim dedim ama dayanamadim yaptım ne yazikki negatif silik falanda yok bembeyaz duruyoe hayirlisi bakalim bide sabah yapayim. Oda negatif cikarsa 11. Gunde aksama kan vercem.ona bakcaz artık

Canm senin kullamdgn iğneden verms ler bnda hcg içeriyor mu o igne
ıcerıyo galıba canım ama catlatma ıgnelerı kadar cok degıl cunkuben 7.gunu yaptm sılıl cktı ıgneden dedım ama 2gundır yıne yapıorm hep daha koyulasıyo ıgneden olsaydı aynı kalırdı bence o ıgne etkılı deıl vucut atıo yanı ınsallah oyledır

Back
X