2016 Kasım tüp bebek

size bir sey itiraf edeyim tatlılar;

benim hikayem aslında baya uzun küçük yaşımda yaşadığım kötü seylerden sonra anca mutlu oluyorum. ilk evliliğimde infertilite yüzünden bu siteye 2008 yılında uye olmuştum v o zamanlar ılk tup bebek tedavımde sitenın 7/24 içindeydim çok ama çok üzüldüğüm zamanlarda oldu sitede okuduklarımdan

mesela bir topikteyiz degıl mı bebek bekleme ayı burda yüzlerce kışıyız ve bınlerce mesaj atıp gun gun takıp edıyoruz uzuntumuzu merakımızı
ben olumsuz sonucu verırken o zamanlar ıcın diorum insanlar hamileyim kızlar teytey mendil sallayan gülen adam ıkonları koyarlardı bir diğerinin üzüntüsünü düşünmeden onlar bana çok ıtıcı gelıyordu ve o durumlar artıkça sıteden uzaklaştım neyse o evlılıgım bıttı ve ıkıncı kez evlendim bu sefer sıteyı uye olarak takıp edıyor ama hıc yazmıyor soru sormuyordum 2014 yılında kımyasal yasayınca tekrar yazışmaya başladım ama yıne bıraktım sorularım bıtınce şimdi yıne başladım hep bu topikte yazışıyorum başka sayfalarıda nadır okuyorum hem kafamı karıştırıyorlar yazılanlar hemde dediğim o şuursuzca başkasını düşünmeden sevınme cumlelerını okumaktan rahatsız oluyorum. ben kendinden once başkası ıcın isteyenlerdeniz veya kendime paylaşmak için isteyenlerdenim.
çok sukur bu sayfada bu durum hıc olmadı
arkadaşlar benım kı olmadı sizinkiler olsun dedi hep gayet anlayışlı ve dualı.
rabbım gonlunuzun guzellıklerını yasatsın hepımıze.
hep zaman dıyorlar gelecek dıyorlar
gelecekte bır gun gelecek unutmayın
az sabır cok dua canlarım
inanın ki suan tuzun kuru sen değeri görmussun nasıl olsa demenız bıle yerıdır bunu bende başkalarının yazdıklarında cok duşundum ama tey tey ıkoncular ıcın
ama ben dun aksamdan beri degerımı yazıp yazmama konusunda cok duşundum diğer arkadaşlarımı uzer mıyım diye
sonra arkadaşlardan biri bugun 15 kasım başka arkadaşlarında test gunu yazdığını görünce saygımdan ve merakınızı gidermek için belki bekleyen arkadaşlara örnek olsun daha sonraları için yazmak istedim.
Ne güzel bir yürek Rabbim güzel evlatlar nasip etsin sana insallah kat kat katlanır degerlerin.
Benim yarin toplaniyor canim bakalim neler olcak dondurcaklar sanirim, doktorum oyle demisti
Bana da doktor cumartesi opu dedi ve donduracaz dedi ben tabi sok oldum hiç beklemiyordum biz daha beklicez yani dua edelim birbirimize yarınıda kolaylıkla atlat insallah
Kızlar donmus bebekleri mi aldım şimdi evdeyim dinlenmeye geçtik ben olcak hissediyorum hepimizin hakkin da hayırlısı olsun Rabbim ol desin
Hayırlısıyla tutunsunlar insallah
Bende simdi geldim opudan 10 adet yumos toplandi hakkimizda hayirlisi .
Hayırli olsun çok zor olmadı insallah ben cok korkuyorum

Bendeki son durumu aktarayım. Bugun kontrole gittim kan degerlerim yuksek cikti yunurtalarımda fazlaymış bu yüzden cumartesi opu olacak ama transfer olamayacam bu ay malesef. Yine araniza katılamadım listeye giremedim üzüldüm ama hayırlısı boyleymiş.

Ne güzel bir yürek Rabbim güzel evlatlar nasip etsin sana insallah kat kat katlanır degerlerin.

Bana da doktor cumartesi opu dedi ve donduracaz dedi ben tabi sok oldum hiç beklemiyordum biz daha beklicez yani dua edelim birbirimize yarınıda kolaylıkla atlat insallah

Hayırlısıyla tutunsunlar insallah

Hayırli olsun çok zor olmadı insallah ben cok korkuyorum
Saol canim ikinci oldugu icin alistim artik gulerek girdim iyi uykular dedi hemsireyle doktorum en son uyaninca gozumu actim odaya geldim az bi kanamam oldu agrim sizim yok dinleniyorum evde hic korkma bisey anlamiyosun.

Bendeki son durumu aktarayım. Bugun kontrole gittim kan degerlerim yuksek cikti yunurtalarımda fazlaymış bu yüzden cumartesi opu olacak ama transfer olamayacam bu ay malesef. Yine araniza katılamadım listeye giremedim üzüldüm ama hayırlısı boyleymiş.
Uzulme canim, rabbim hayirlisiyla guzel sonuclari versin hepimize, benimkinide dondurcaklar. Bu surecte birbirimize destek oluruz. Herseyde vardir bi hayir

Mrb kızlar benide bugün embriyolok aradı iki embriyom oluşmuştu zaten iyi gelişimleri dedi yarinida boyle götürürse dedi perşembe günü transfer yaparız dedi yani besinci gün embroyosu hakkımızda.hayırlısı perşembe transferi olan yokmu acaba

Mrb kızlar benide bugün embriyolok aradı iki embriyom oluşmuştu zaten iyi gelişimleri dedi yarinida boyle götürürse dedi perşembe günü transfer yaparız dedi yani besinci gün embroyosu hakkımızda.hayırlısı perşembe transferi olan yokmu acaba
Ben canım bugun aradı benide embriyolog perşembe yada cuma dedi yarın belli olacak bakalım canım. Hakkımızda hayırlısı

Saol canim ikinci oldugu icin alistim artik gulerek girdim iyi uykular dedi hemsireyle doktorum en son uyaninca gozumu actim odaya geldim az bi kanamam oldu agrim sizim yok dinleniyorum evde hic korkma bisey anlamiyosun.
Bende gülerek girerim büyuk ihtimal ama sadece dışımdan insallah benimkide dedigin gibi olur sagol destek için.
Uzulme canim, rabbim hayirlisiyla guzel sonuclari versin hepimize, benimkinide dondurcaklar. Bu surecte birbirimize destek oluruz. Herseyde vardir bi hayir
Amin hepimize insallah beklemek zor sıkacaz dişimizi hersey güzel olacak.
Cok güzel insallah gelisimleri devam eder ve kavusursun onlara

6inci gun ultrasonuna gittik dun, sadece 2 tane yumurta buyumeye baslamis, digerlerinde bir kipirti yok dediler. Gonal F dozunu arttirdilar,acayip moralim bozuk. Sebepsiz infertilite deniyordu ama boylece sebep anlasildi herhalde. Benim yumoslar buyumuyor :(

6inci gun ultrasonuna gittik dun, sadece 2 tane yumurta buyumeye baslamis, digerlerinde bir kipirti yok dediler. Gonal F dozunu arttirdilar,acayip moralim bozuk. Sebepsiz infertilite deniyordu ama boylece sebep anlasildi herhalde. Benim yumoslar buyumuyor :KK43:
canım yumurta rezervi azlığı olabilir. Olmuş sonucta 2 tane onlar tutunsun inşallh sana cnm

canım yumurta rezervi azlığı olabilir. Olmuş sonucta 2 tane onlar tutunsun inşallh sana cnm
Daha onlar ancak buyumeye baslamis. Bakalim buyuyecekler mi tam, sonra basariyla alinmalari ve de dollenmeleri lazim. Insallah bu yuksek dozla kalanlar da buyumeye baslar yoksa korkuyorum sadece 2 tane diye iptal bile edebilriler tedaviyi :(

Daha onlar ancak buyumeye baslamis. Bakalim buyuyecekler mi tam, sonra basariyla alinmalari ve de dollenmeleri lazim. Insallah bu yuksek dozla kalanlar da buyumeye baslar yoksa korkuyorum sadece 2 tane diye iptal bile edebilriler tedaviyi :KK43:
Anlatsana yaşadıklarını kısaca canım yaş kaç yenimi düşünüyorsun bebiş. Sonucta 2 tane olmuş canım dr ona göre ilaç verir yada dediğin gibi iptal edebilir hayırlısı inşallah

6inci gun ultrasonuna gittik dun, sadece 2 tane yumurta buyumeye baslamis, digerlerinde bir kipirti yok dediler. Gonal F dozunu arttirdilar,acayip moralim bozuk. Sebepsiz infertilite deniyordu ama boylece sebep anlasildi herhalde. Benim yumoslar buyumuyor :KK43:
Uzulme canim benimde sebepsiz infertilite ayrica rezervde az onden iki yumurtan gidiyo olabilir biz onun icin on hazirlik bant tedavisi yaptik onden buyuyenler baskilandi kucuklere sans vermek icin doz arttirilinca onlarda buyudu bendede ilk 2 yumurta gozuktu ilacla seyri degisir doza bagli bozma moralini.

Anlatsana yaşadıklarını kısaca canım yaş kaç yenimi düşünüyorsun bebiş. Sonucta 2 tane olmuş canım dr ona göre ilaç verir yada dediğin gibi iptal edebilir hayırlısı inşallah
Tesekkurler canim. 36 yasindayim ben, ilk deneme bu. Problemin ne oldugunu bir turlu anlayamamislardi. Simdi aciga cikiyor buyuk ihtimalle rezerv azligindan oldu.

Uzulme canim benimde sebepsiz infertilite ayrica rezervde az onden iki yumurtan gidiyo olabilir biz onun icin on hazirlik bant tedavisi yaptik onden buyuyenler baskilandi kucuklere sans vermek icin doz arttirilinca onlarda buyudu bendede ilk 2 yumurta gozuktu ilacla seyri degisir doza bagli bozma moralini.
Insallah oyledir canim. Hemsire bunlar daha ilk gunler, otekiler arkasindan gelir gibi birseyler dedi ama korkuyorum acikcasi. Yarina az kaldi ama nasil bekleyecegim bilmiyorum. dun gece ruyamda 2 yumurtaniz olustu, tedaviye devam edemeyiz dedi doktor bana. Bir uyandim gece 2.30 ve uyuyamadim belki 5e kadar. Bugun iste baska birsey yapamiyorum bunu dusunmekten. Keske kendimi hazirlasaydim bunlara ama dusunmedim bile herhangi bir problemle karsilasacagimi

Insallah oyledir canim. Hemsire bunlar daha ilk gunler, otekiler arkasindan gelir gibi birseyler dedi ama korkuyorum acikcasi. Yarina az kaldi ama nasil bekleyecegim bilmiyorum. dun gece ruyamda 2 yumurtaniz olustu, tedaviye devam edemeyiz dedi doktor bana. Bir uyandim gece 2.30 ve uyuyamadim belki 5e kadar. Bugun iste baska birsey yapamiyorum bunu dusunmekten. Keske kendimi hazirlasaydim bunlara ama dusunmedim bile herhangi bir problemle karsilasacagimi
Bisey sorcam sebepsiz dediler amh testi yaptilarmi sonucun nasil ?

Tesekkurler canim. 36 yasindayim ben, ilk deneme bu. Problemin ne oldugunu bir turlu anlayamamislardi. Simdi aciga cikiyor buyuk ihtimalle rezerv azligindan oldu.
Bende 35 aralıkta 36 olcam aynı yaştayız. Bende ilaçsız yumurtlama olmuyordu adetlerim düzensizdi ve tüp bebege karar verdik ilaçlara çok şükür cvp verdim dua et canım allah yardımcın olsun inşallah . Olsun rezv azlıgı sonucta yumoşlar oluşuyo sana 1 tane lazım canım inşallah saglıklı olurlar gelişmeleri hep yaz haberleşelim

Yediklerine içtiklerine dikkat et canım internette kürler var araştır başarırsın emin ol :KK54:
Cok tesekkur ederim. Insallah sen de basarili olursun. Ne kadar stresli ismis yahu. Dun aksam 2 saat esimle kavga ettim. O ilk 2 sene cocuk istemedi (bu yasta) . Hepsi senin sucun idiye getirip bir suru soylendim. Sanki sonucu degistirecekmis gibi :)

Cok tesekkur ederim. Insallah sen de basarili olursun. Ne kadar stresli ismis yahu. Dun aksam 2 saat esimle kavga ettim. O ilk 2 sene cocuk istemedi (bu yasta) . Hepsi senin sucun idiye getirip bir suru soylendim. Sanki sonucu degistirecekmis gibi :)
Kısmet canım bu zamanaymış rahat ol stres yapma

Back
X