size bir sey itiraf edeyim tatlılar;
benim hikayem aslında baya uzun küçük yaşımda yaşadığım kötü seylerden sonra anca mutlu oluyorum. ilk evliliğimde infertilite yüzünden bu siteye 2008 yılında uye olmuştum v o zamanlar ılk
tup bebek tedavımde sitenın 7/24 içindeydim çok ama çok üzüldüğüm zamanlarda oldu sitede okuduklarımdan
mesela bir topikteyiz degıl mı bebek bekleme ayı burda yüzlerce kışıyız ve bınlerce mesaj atıp gun gun takıp edıyoruz uzuntumuzu merakımızı
ben olumsuz sonucu verırken o zamanlar ıcın diorum insanlar hamileyim kızlar teytey mendil sallayan gülen adam ıkonları koyarlardı bir diğerinin üzüntüsünü düşünmeden onlar bana çok ıtıcı gelıyordu ve o durumlar artıkça sıteden uzaklaştım neyse o evlılıgım bıttı ve ıkıncı kez evlendim bu sefer sıteyı uye olarak takıp edıyor ama hıc yazmıyor soru sormuyordum 2014 yılında kımyasal yasayınca tekrar yazışmaya başladım ama yıne bıraktım sorularım bıtınce şimdi yıne başladım hep bu topikte yazışıyorum başka sayfalarıda nadır okuyorum hem kafamı karıştırıyorlar yazılanlar hemde dediğim o şuursuzca başkasını düşünmeden sevınme cumlelerını okumaktan rahatsız oluyorum. ben kendinden once başkası ıcın isteyenlerdeniz veya kendime paylaşmak için isteyenlerdenim.
çok sukur bu sayfada bu durum hıc olmadı
arkadaşlar benım kı olmadı sizinkiler olsun dedi hep gayet anlayışlı ve dualı.
rabbım gonlunuzun guzellıklerını yasatsın hepımıze.
hep zaman dıyorlar gelecek dıyorlar
gelecekte bır gun gelecek unutmayın
az sabır cok dua canlarım
inanın ki suan tuzun kuru sen değeri görmussun nasıl olsa demenız bıle yerıdır bunu bende başkalarının yazdıklarında cok duşundum ama tey tey ıkoncular ıcın
ama ben dun aksamdan beri degerımı yazıp yazmama konusunda cok duşundum diğer arkadaşlarımı uzer mıyım diye
sonra arkadaşlardan biri bugun 15 kasım başka arkadaşlarında test gunu yazdığını görünce saygımdan ve merakınızı gidermek için belki bekleyen arkadaşlara örnek olsun daha sonraları için yazmak istedim.