- 30 Eylül 2016
- 99
- 49
- 18
- 33
Canım çok paylaşmıyolar ayrıntılı zaten orta kalite benimde ne durumdasın şuan
Kan verdim beta hcg 0.38 cikti canimCanım çok paylaşmıyolar ayrıntılı zaten orta kalite benimde ne durumdasın şuan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok paylaşmıyolar ayrıntılı zaten orta kalite benimde ne durumdasın şuan
Kan verdim beta hcg 0.38 cikti canimCanım çok paylaşmıyolar ayrıntılı zaten orta kalite benimde ne durumdasın şuan
Amn inşallahBenim ilki dış gebelik oldu 3 ayda bhc 0 oldu sonrasında ise kendi haline bıraktık bu ikinci inşallah hayırlısı olur
Evet 9 gün ciktiOncelikle tebrik ederm sizn idrar da ckmsmydi pozitif
bende opuda hic aci olmadi normal yani. opudan sonra da ama transferde cok agri oldu jeli bile korkarak koyuyordum.benımde merkezden cıkmadan çok agrım var dıye 2 dr tekrar muayne etti , ağrı kesiciyi çok önermıyoruz dayanılmayacak kadarsa iğne vurduralım dedi
ama bana kalırsa biraz ağrı çekin iğne yapmayalım dedi ,
bende olur çekerim acıların kadınııııyımmmm dedim
Ne denir ki böyle bir durumda hepimiz yaşadık bu durumları hicbisey bizi rahatlatmaz ama biliyoruz ki Rabbimiz kuluna şah damarından daha yakın daha vakti zamanı gelmemiş demekkiKan verdim beta hcg 0.38 cikti canim![]()
bende varım. dondurulmus transferi okucakAralik ayinda dondurulmus blast tek ben olacagim galiba ? Ben sonuc alana kadar kimse de kalmiyor :) Olsun guzel haberleriniz gelsin yeter![]()
İnşallah yükselir ama bu normal bir hamilelik değeri degil ya kimyasal gebelik ya da dış gebelik benim değerim ilk tüp bebek denememde 9.gün 10 cikmisti sonra artmıştı ama dış gebelik olmuştuMerhaba arkadaşlar bugün tranferin 12. Günü beta HCG 7 çıktı.boyle olan varmı 14.gun değer yukselirmi
9.gunde yaptırdım 8 çıkmıştı. Bilmiyorum kafam allak bullak.İnşallah yükselir ama bu normal bir hamilelik değeri degil ya kimyasal gebelik ya da dış gebelik benim değerim ilk tüp bebek denememde 9.gün 10 cikmisti sonra artmıştı ama dış gebelik olmuştu
Geçici pasif durumu anlamadım bendeseher0607 durumun ne hiç yazmamissi
Mutlaka gün aşırı tahlili yaptır bi de muayene ol ve rahım duvarı kalınlığına baktir eğer ince ise dış gebelik olabilir erken farkedersen iğneyle dusurulur9.gunde yaptırdım 8 çıkmıştı. Bilmiyorum kafam allak bullak.
Galiba sonucu negatif ki pasif e almış kendiniGeçici pasif durumu anlamadım bende![]()
Bilmem kiGaliba sonucu negatif ki pasif e almış kendini
Bende varım yine donmus olacak buz bebiş olacaklar bizimkiler inşallahbende varım. dondurulmus transferi okucak
senin nezaman olucak bellimiBende varım yine donmus olacak buz bebiş olacaklar bizimkiler inşallah
Doktorun farklı ilde aradım sonucu alınca 2 gün sonra tekrarla ve buraya gel dedi ondan demek ben negatif deyip geçmiştim ama neler varmış.ilk tüp bebek denemem hakkımızda hayırlısı ne diyelimMutlaka gün aşırı tahlili yaptır bi de muayene ol ve rahım duvarı kalınlığına baktir eğer ince ise dış gebelik olabilir erken farkedersen iğneyle dusurulur
İhmal etme sakinDoktorun farklı ilde aradım sonucu alınca 2 gün sonra tekrarla ve buraya gel dedi ondan demek ben negatif deyip geçmiştim ama neler varmış.ilk tüp bebek denemem hakkımızda hayırlısı ne diyelim
Canım 4 gün önce donduruldu benim embriyolar dr 2 ay sonra transfer demişti adetim geldi bitince gel konuşalım dedi haftaya gidecem bakalım ne diycek neler bekliyor bizisenin nezaman olucak bellimi
hadi hayırlısı bakalimCanım 4 gün önce donduruldu benim embriyolar dr 2 ay sonra transfer demişti adetim geldi bitince gel konuşalım dedi haftaya gidecem bakalım ne diycek neler bekliyor bizi