- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Olumsuz olma canım. İnan pozitif düşünmek o kadar önemli kiBugun 3. Gun canim ne biliyim olumsuz dusunmek istemiyorum ama hep olumsuz olcak gibi sürekli dua ediyorum hakkimizda hayirlisi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olumsuz olma canım. İnan pozitif düşünmek o kadar önemli kiBugun 3. Gun canim ne biliyim olumsuz dusunmek istemiyorum ama hep olumsuz olcak gibi sürekli dua ediyorum hakkimizda hayirlisi.
Yaş 32 canım. Ctesi toplandi yarin sabah transferim var. Aradilarmi seni transfer icin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin inşallahyas kaç canım benımde ilk olacak tüp bebek ted ,
bugun yarın telf bekliyorum cumartesi toplandı , 6 yumurtanın 3 döllenmiş ,
benım 1 kızım var rabbim birtane daha saglıkla bağışlasın , sanada nasip etsin canım
Cnm kullanir kullanmaz 30 dakika yurume verdi bana doktorum.Kızlar aranızda crinone jel kullanan varmı kullanan var ise nasıl kullanıyorsunuz yani kullandıktan sonra yatıyomusunuz yada hemen yürüyomusunuz onu merak ettim
Fark ?? pardon kusura bakmayın o zamanFarkı ne canım ??
EstrfllahFark ?? pardon kusura bakmayın o zaman
İnşallah çıkan sonuç senin için hayırlı olurBayanlar yarın kan vericem bana dua edin
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ileBayanlar yarın kan vericem bana dua edin
progestan da crinone jel de progesteron icerikli canim yani ayni sey.Bana onlari vermedi corine jel verdi tek sabah aksam.
KASIM LİSTEMİZ
@elamiray yaş (32)sonuç: 13 kasım
@ozelif35 yaş. Sonuç:15 kasım
@kuzununannesi yaş (28) sonuç:15 kasım@Bordosiyah44 (yaş) Sonuç:15 kasım
@shelaa yaş (30)sonuç: 15 kasım
@sea2112 yaş (32) sonuç:15 kasım
@hepyek-34 yaş(40) sonuç: 16 kasım@meneksemelifim yaş(35) sonuç:17kasım
@One of the twist (yaş) sonuç:18kasım
@sarim7559 yaş(32) sonuç:20 kasım
@catncat yaş(42) sonuç:20 kasım
@ebos yaş(40) sonuç:20 kasım
@Istanbulca yaş (35)sonuç: 21 kasım
@vet_hek yaş (29)sonuç:21 kasım
@bedirdolunay yaş(31) sonuç:21 kasım
@Tc tuba yaş(25) sonuç:22 kasım
@zeynep bal yaş(27) sonuç:24 kasım
@sus_panda yaş(28) sonuç:24kasım
@EdAaaAaaAA yaş(24) sonuç:28 kasım@minigimgeliyor yaş(35) sonuç;26 kasım
@umut_20114 yaş(33) sonuç:28 kasım
@ayky yaş (29) sonuç:29 kasım
@gulcan3434 yas(36) sonuç:30 kasım
@demir6133 ysş(28) sonuç:1 aralık
@neslli yaş(29) sonuç:3 aralık
@sevimnur yaş (28) sonuç:4 aralık![]()
Rengi nasıl pembe miKızlar yedinci günüm ve lekelenmem var![]()
Canım bilgilerin bilmiyorum sonucun yaşını yazarmısınprogestan da crinone jel de progesteron icerikli canim yani ayni sey.
canim beni eklememissin listeyeş
Canım beni de ekler misin, yazmıştım ama yoğunluktan arada kaynadım sanırımCanım bilgilerin bilmiyorum sonucun yaşını yazarmısın
Hayırlı olsun inşallahCanım beni de ekler misin, yazmıştım ama yoğunluktan arada kaynadım sanırımyaş 28 transferim yapıldı, test tarihim 26 kasım
![]()
Böyle beyaza yakın ama hafif pembe hafif kahverengi :/Rengi nasıl pembe mi