2016 Kasım tüp bebek

5. Gun emriyosu dondurulmuslarlà belirti yok tu geçen seferinde bel ağrım olmustu meSela bun da o da yok sadece 2 gün gaz ağrısı çektim gaz dolaşıyor du içimde o kadar bu gün de sanki adet ağrısı olur ya ama çok hafif o var ..dediğim gibi benim asıl sonuç yarın inşallah artar sonra kalp atışı o umuzde uzun bir yol var arkadadlar

5. Gun emriyosu dondurulmuslarlà belirti yok tu geçen seferinde bel ağrım olmustu meSela bun da o da yok sadece 2 gün gaz ağrısı çektim gaz dolaşıyor du içimde o kadar bu gün de sanki adet ağrısı olur ya ama çok hafif o var ..dediğim gibi benim asıl sonuç yarın inşallah artar sonra kalp atışı o umuzde uzun bir yol var arkadadlar
Kaç çıktı ilk sonucunuz ben kaçırdım galiba :( hayırlı olsunnn :anneadayı:

Kızlar dün 9. Günüm du kan verdim değer 149 ...sırada yarınki test ve sonra inşallah kalp atışı var inşallah bu kez sonuna kadar gider bebegimi kucağıma alırım .Rabbim bena ve buradaki herkese nasip eylesin ..
Kızlar merhaba

Dün transferimin 9.günüydü..kan testi yaptırdım..82 çıktı!!!
Sanırım hamileyim
Ama geçmişte dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum..yarın tekrar kanda betaya bakılacak..
Umudumuzu kesmeyelim kızlar..
Bu cuma gününde Allah hepimize hayırlısını nasip etsin...
Çok guzel haberler bunlar inşallah degerleriniz kat kat artarda kavuşursunuz bebislerinize
Bana da 5. Gün koyuldu kalani ertesi gün donduracagim dedi. Koydugundan daha dayanıklı olmasi gerekiyor ki çözüldüğünde yüzde beş kalitesi dusebiliyormus
Hayırlısiyla insallah pozitif testler gormek nasip olsun artik hepimize.

Çok guzel haberler bunlar inşallah degerleriniz kat kat artarda kavuşursunuz bebislerinize

Hayırlısiyla insallah pozitif testler gormek nasip olsun artik hepimize.
Saol canım Rabbim hepimizi sevindirsin insallah
Estofem kullanan arkadaşlar gunde 3 kullanmam gerekiyor acaba hepsini bir mi almam gerekiyor yoksa sabah ögle aksam seklinde mi?
Sabah öğle akşam
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım hepimizin

Back
X