günaydınnn kızlarr gece uyuyamıyorum artık kafamda deli sorular
Günaydın kızlar..Bende de var uyuyamama sorunu sağa dön uyan sola dön uyanGünaydın.... Ben de gece uyuyamıyorum. nerdeyse saat başı kalkıyorum. Ya bir yerime ağrı giriyor ya da durduk yere uyanıyorum. Oğlum da rahatsızlandı biraz, 4'ten sonra uyumadım desem yeridir... İleriki zamanlara hazırlık oluyor bir nevi
ohhh ne güzell...bu durumun en keyifli tarafı alışveriş sanırım...Selam kizlar coooook heyecanliyim yarin annemle bebisim icin alisverise gidicezzzz
Ama ben hala mevlutte ne dagitacagima karar veremedim. Cikmisken onuda alim ciksin aradan istiyorum artik magazada bakip karar veririm.
zor günler bizi beklerayyy o deli soruları napcaz bilmem....bütün gece aynı şeyleri düşünmekten yoruldum....
çok cici tatlım iyi günlerde kullanın oğluşunlagunaydın kızlar o uykusuzluk bendede var ve sabah mıde agrısı ıle uyandım mıde ıllacına devam yanı
teyzesının oglusuma aldıgı cıcıler bunlar kızlar
totosunda kuyruğu da var napayım ki....çokkk güzel güle güle kullanın canım...gunaydın kızlar o uykusuzluk bendede var ve sabah mıde agrısı ıle uyandım mıde ıllacına devam yanı
çok ciciler, güzel günlerde giysin inşallah.gunaydın kızlar o uykusuzluk bendede var ve sabah mıde agrısı ıle uyandım mıde ıllacına devam yanı
ayyy masallah ona canım benım ıyı gunlerde kullansın sıpacık:)gunaydın kızlar o uykusuzluk bendede var ve sabah mıde agrısı ıle uyandım mıde ıllacına devam yanı
çok cici tatlım iyi günlerde kullanın oğluşunla
totosunda kuyruğu da var napayım ki....çokkk güzel güle güle kullanın canım...
çok ciciler, güzel günlerde giysin inşallah.
ayyy masallah ona canım benım ıyı gunlerde kullansın sıpacık:)
yaa ama çok tatlı deilmi o kuyruk tavşanın....dounca üstünde görmek nasip etsin rabbim inşallah....ay sorma ya babasıda ona bayıldı ponpıslı dıyor sagol kusum
çok güzeller cnm sağlıkla kullansın paşamız :)gunaydın kızlar o uykusuzluk bendede var ve sabah mıde agrısı ıle uyandım mıde ıllacına devam yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?