2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla kusum onlara bısı oldugu yok uykusuzluk bızde dk bası wc bızde yemek cok yeme yada yıyememe bızde onlar anlasın valla

kızım zaten herseyden o etkılenıo depresyona o gırıo o aserıo o etkılenıo ben goruntu sadece valla
bugün göbüşümmü çıktı ne diyorum eşimde senin çıkcak tabi benimmi diyo...bende valla benden çok senin çıktı diyorum...hakkaten benden çok kilo aldı yada benim göbüş yayvanlaştı o yüzden belli değil...

yok kız bızden cok yıyolar bızımkı sureklı aserıo valla

aynıııı beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ama benim sanırım göbegm hala o kadar degil

Ohoooooo bu ne yaa artık burada yemek paylasmayalım rüyamıza giriyor birde mezeler falan bu neeeeeee
evettttttt çok haklısın bu ne yaaaa akşam akşam çalıştık yorulduk şimdi mangalı nerden bulalım hadi mangalı bulduk yanındaki mezeyi nerden bulalaımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar selam internetim yoktu uzun bi süre giremedim iyisinizdir inşallah. Ben kendimi zor taşıyorum artık yaaa. Bu arada English home da indirim var.yarin da tüm ürünlerde indirim olcak.haber veriyim dedim

Kızlar selam internetim yoktu uzun bi süre giremedim iyisinizdir inşallah. Ben kendimi zor taşıyorum artık yaaa. Bu arada English home da indirim var.yarin da tüm ürünlerde indirim olcak.haber veriyim dedim

Hoşgeldiin :) bizlerde iyiyiz sen yoktun ama artık geldin :) ay sorma uyusan uyuyamıyorsun iş yapamıyorsun iyice agırlastık Evet canım indirim ah english home indirimi bizi bitiriyor. Ben gecen indirimde tamamlamıstım herseyi bu indirimde annem dayanamamıs simdi o alıyormus birseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…