senin hormonlar onu etkiliyo olmasın senin yerine....
belki de biz stres altında olduğumuzdan onlar da etkileniyorlar..Sonuçta artık daha hassasız onlar açısından da düşünmek gerekirse sıkılmış olabilirler 6 ay sonuçta az zaman da değil..Hayırlısıyla bir tamamlasaydık zmanımızı da evimizin neşeleri gelselerdi sağlıkla :)
bugün göbüşümmü çıktı ne diyorum eşimde senin çıkcak tabi benimmi diyo...bende valla benden çok senin çıktı diyorum...hakkaten benden çok kilo aldı yada benim göbüş yayvanlaştı o yüzden belli değil...kızım zaten herseyden o etkılenıo depresyona o gırıo o aserıo o etkılenıo ben goruntu sadece valla
bugün göbüşümmü çıktı ne diyorum eşimde senin çıkcak tabi benimmi diyo...bende valla benden çok senin çıktı diyorum...hakkaten benden çok kilo aldı yada benim göbüş yayvanlaştı o yüzden belli değil...
aynen şimdi arıyo eee balık alayımmı diyo yaaa...yok kız bızden cok yıyolar bızımkı sureklı aserıo valla
arkadaşım afiyet bal şeker olsun da yani akşam akşam oluyor mu hiç yaaaaaaaaaaaaBizimkide mangal yakayimmi diyorrr yaninsa mezeler falan
@harme cıgımın tavsıyesı uzerıne bende oyuncu anneyı faceden takıp etmeye basladım hatta ılk fırsatta kıtabını alıcam tuttum bu kadını bugun bır yazı yazmıs E Ekyzdn03 bebısım tam senlık bır yazı
DİKKAT, HAMİLELER İÇİNDİR
YÜKSEK DOZDA MORAL İÇERİR...
Hep annelere moral verecek değiliz ya, bu gün de hamilelere çalışalım. Cancağızım, hamilelikte yeniyor. Yoksa ben bir kilo baklavayı bir oturuşta yiyecek, üstüne bir bidon lahana turşusunu tüketecek kadın mıydım? Değildim. Doktorum meyve ye demişti. Yedim. Çilekleri, kirazları, şeftalileri, muzları bir tabağa doğrayıp üstüne meyveli yoğurt döküp öyle yedim. Adamın kast ettiği şey bir elma, bir armut yani bir porsiyon meyveymiş. Ama işime gelmedi. Kebapçıya gittim. Yanımda yastık götürdüm. Yastığı sandalyeye dayıyorum, kaykıla kaykıla, gerine gerine, midemde yer aça aça yiyorum. Yediğim yemeğin haddi hesabı yok, ama gözüm hala başka masalardaki patates kızartmalarında. Canım çekiyor, geçerken bir tane alabilir miyim? diyorum. Semerim olsa onu da yiyeceğim, öyle düşünün. İlk ay 6 kilo aldım. Eller birer kilo alırken ben 6şar 6şar aldım. Doktorum dur mur dedi ama duramadım. Bayır aşağı yuvarlanıyordum, her attığım taklada bonus yiyecekler kazanıyordum. Duramadım, durduramadılar. Bu gördüğünüz fotoğrafta beş buçuk aylık hamileyim. Gerisini sen düşün. 8 aylıkken fotoğraf çektirebilecek medeni cesaretim yoktu. 40 kilo aldım. 56 kiloyla hamile kaldım 96 kiloyla doğum yaptım. Suratım arı sokmuş gibi şişti. Hamile kıyafetleri bile dar gelmeye başladı. Babaanne bluzleri aldım, onlardan giydim. XXXL! 37,5 ayakkabı numaram 41 oldu. Eller göbek çevresini ölçüyor, özendim, ölçeyim dedim. 1,5 metrelik mezuranın uçları kapanmadı bile. Her gören 'anaaaammm sen bu kiloları hayatta veremezsin' dedi. 'Kalır kalır, hiç kalmazsa bir 10 kilon kalır' diye motive ettiler. Ebru Şallı'ya bak, o nasıl güzel hamile dediler. Ebru Şallı mıyım ben yaaa! Sinir oldum. Bu kadar kilo almayı kim isterdi ki? Önüne geçemedim. İstemeden oldu. Ama o kiloları vereceğime içten içe hep inandım. Doğumdan sonra hiç kasmadan, rejimsiz, sporsuz, basit yürüyüşlerle, hayatın kendi koşuşturmacasıyla bütün kilolarımı geri verdim. Hatta arada Name'ye hamile kalıp biraz daha kilo alıp verdim. Şimdi 56 kiloyum, çok şükür başladığım yerdeyim. Sevgili vücudu şirazesinden çıkmış hamile kardeşim… Kendini üzme. Eğer kendine inanırsan verirsin. Ama buna güvenip kantarın topuzunu kaçırma, kendini tutabiliyorsan hakikaten yeme, az ye, sağlıklı beslen. İnsan ömründe kaç kere hamile kalıyor ki, tadını çıkart. Öperim tombiş yanaklarından.
Baby23 buradasin yineee yazsana kusum
ahahahaha sıkı takipcimiz miBaby23 buradasin yineee yazsana kusum
Bizimkide mangal yakayimmi diyorrr yaninsa mezeler falan
evettttttt çok haklısın bu ne yaaaa akşam akşam çalıştık yorulduk şimdi mangalı nerden bulalım hadi mangalı bulduk yanındaki mezeyi nerden bulalaımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmOhoooooo bu ne yaa artık burada yemek paylasmayalım rüyamıza giriyor birde mezeler falan bu neeeeeee
aynıııı beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ama benim sanırım göbegm hala o kadar degil
yaaa tarifi napalım bizzz tarif bizde de var önemli olan eve gidince hazır olmasıTamam tamam.isteyene m3ze tarifleri vrreebilirimmm
Kızlar selaminternetim yoktu uzun bi süre giremedim iyisinizdir inşallah. Ben kendimi zor taşıyorum artık yaaa. Bu arada English home da indirim var.yarin da tüm ürünlerde indirim olcak.haber veriyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?