2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Hoşbulduk canim.Ay ben daha 2-3 tulum dışında bisicik almadım yaa geç kaldım galiba.haftaya şeker yüklemesi var alayım bari artik bi de bu aralar hep ağzım kuruyor çok susuyorum korkarım şekerim yüksek cikicak

Hosqeldin canım benimde cok kuruyo aqzım buqün yaptırdım şeker yüklemesini sonucumu cuma alcam inşallah hiçbirimizde çıkmaz...

günaydınlarrrr güzel anneler uyanmak zor bir iş gerçekten artık..Daha 2 aydan fazla var izne ayrılmaya amaa

Çıkmaz inşallah. Suya doymuyorum içiyorum içiyorum hala kuru ağzım dudaklarım içim yaniyo
Canım ağız kuruluğu bende de var içim çok yanıyor ama o artık midenin yukarı çıkmasıyla ilgiliymiş benim şeker yüklmesi yapıldı hiç bir sorun çıkmadı çok şükür içimin yanmasını da doktor bu şekilde özetledi

günaydınlarrrr güzel anneler uyanmak zor bir iş gerçekten artık..Daha 2 aydan fazla var izne ayrılmaya amaa
( aynen yaa hatta yaklaşık 3 ay diyebilirim ben aralık ocak şubat yani şubatın sonu gbi ayrılmayı düşünüyorum bi hastalık durumum olmazsa uyumayı unutim ben en iyisi

( aynen yaa hatta yaklaşık 3 ay diyebilirim ben aralık ocak şubat yani şubatın sonu gbi ayrılmayı düşünüyorum bi hastalık durumum olmazsa uyumayı unutim ben en iyisi
benim de öyle olacak inşallah bir sağlık durumu falan çıkmazsa..şubatın 20 sinden sonra oluyor galiba..Neyse ki şubat 29 çekiyor 3 gün kardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…