- 22 Haziran 2015
- 787
- 526
- 103
- 38
gunaydın kızlar o uykusuzluk bendede var ve sabah mıde agrısı ıle uyandım mıde ıllacına devam yanı
teyzesının oglusuma aldıgı cıcıler bunlar kızlar
Benim kafa çok karışık kızlar. Oda almayacağım ama sepet beşik mi alsam,park yatak mı yoksa mobilya tarzı beşik mi karar veremiyorum..
cok guzeller canım guzel gunlerde gıyınsın ınsallah
o doguran anne o sırada neler cekıyor tabıbırazda gulelım keyfımız yerıne gelsın cankuslar
al bendede o kdaraaaagünaydın tatlıs annelerrr:):) gece uykusunu alamayanlardan bırı de benım bel agrısından nasıl yatsam uyuyamıyorum donmek ıskence gıbı zaten
sen bu bebeği yata yata doğurcaksın valla...Yani ayiptir soylemesi uyumusum.yine
Ay canım inşallah bişiler yapıcaz artık :) :)Dfn1903 tatlimmm park yataklar.guzel.altinaa pamuktan kucuk.bir yatak yaparsin extradan battaniyeyle isitirsin tatlimm evin sicaksa sorun olmazzz..odasi konusunsa.zaten bir sure senin yaninda yatiyor..insallah istedigin gibi hazielik yaparsin canimmm..
Aynen canım araştırmak lazım tabi.oda yapmayacaksan park yatak al canım, en azından istedigin odaya koyarsın istedigin yere tasırsın. hem buyuklu kucuklu bayagı var. Saglam olan var dandık olan var hısır husur. Alternatif cok yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?