2016 Mart Anneleri Goygoy :)

çok hoşmuş:) isteyince yapamayacağı şey yok insanın..Ben hiç takmıyorum kafama kilo meselesini, bebeğim normal kiloyla sağlıklı olarak doğsun zamanı gelince yeter..Veririz aldığımız kiloları pıtırcıklarla uğraşırken bide üstüne çalışınca birşeycik kalmaz:)

Aynen bende oyle dusunuyorum kusum

ayyy cok guzelmıs:):) acıkcası ben takıyorum kıloyu yaa :) her gun tartılıp acaba ne oldum dıye gerılıyorum ve ıster ıstemez yedıklerımı sınırlıyorum. esım dıyor kı hamıle ıken naz yapacagını falan sanmazdım yanı bunlar bekledıgım seylerdı ama ye dıye sana ısrar edecegım hıc aklıma gelmezdı dıyor :):) sımdı bu lafa sevınsem mı uzulsem mı bılemıyorum tabı normalde dunyaları yıyorum anlamı da cıkıyor tabı

cok gergınım suan sınır oldum kızlar sızde unutkanlık yokmu ben anlamıyorum ya esıme sınır oldum neymıs efendım hamıle kalmısım dunyayı boslamısım zaten herseyın takıbını o yapıyormus ufak tefek seylerıde unutmayaymısım gerdı benı yıne hayret bısı ya naz maz yapsam neyse dıcem

şimdi neyi unuttuğuna bağlı şeker :) önemli bişiyse bişi diyemem..not al heryere ben sürekli not alıyorum böylece gözümden bişi kaçmıyor kaçıyosa da tek tük ve önemsiz şeyler

bende takıyorum elimde değil her gün o tartıya çıkmalıyım başka yolu yok hayır çıkıyorum da noluyor ki soluğu yine mutfakta dolabın başında alıyorum yiyorum yani yemiyorum desem yalan olur

şimdi neyi unuttuğuna bağlı şeker :) önemli bişiyse bişi diyemem..not al heryere ben sürekli not alıyorum böylece gözümden bişi kaçmıyor kaçıyosa da tek tük ve önemsiz şeyler

bır odemeyı unutmusum kusum ama kartlar onda zaten o takıp edıyor kı ben yıne her ay su var bu var dıe maıl atıyorum ona daha napıyım ınan bazen 5 dk oncesını unutuyorum ve cok yogun calısıyorum ben gercekden buraya bıle cok yazamıyorum ondan

canım olur oyle seyler yaa takılma onunda gergın bır anına denk gelmıstır tatlıya baglarsınız aksam takılıp bebısı uzme

canım olur oyle seyler yaa takılma onunda gergın bır anına denk gelmıstır tatlıya baglarsınız aksam takılıp bebısı uzme

ya kusum bana sureklı aynı seyı soyluyo alttarafı hamıleymısım yok halsız oluyormusum yemek yapmıyormusum yok bılmem ne ne beklıyor anlamıyorumkı benden cok gerıo bu ara benı arayıp duruyor zaten acmıyorum sınır oldum cunkı

takma kafana hallolur. erkekler bazen tripçi oluyo. önemli de değil demek ki pek. sallama

bujubuju takmiyoruzzzz pozitif enerjili oluyoruzzz karnimizdakine adapte oluyoryzzz erkekler ne derse heee deyip gwciyoruZZZZ RELAX relax..birde onlarin nazini mi cekecezzzz..onlar ceksin..3 ay dayansin hatta 1 sene daha bebek buyuyecek alissin bir zahmet

arıyor msj yazıyor hıc bakmıyorum valla surunsun
azcık sürünsün birşey olmaz :)ama sen kendini üzme, kasma yani bebiş de etkilenir sonra..Gönlünü alır eve gidince..Ben de çok yaparım öyle onlar da nasıl davranacaklarını öğrensinler bir zahmet odunlar işte

hıc bole bır adam degıldırde hamılelıgımden berı odunlasdı adam canım ya bende anlamıyorum

hıc bole bır adam degıldırde hamılelıgımden berı odunlasdı adam canım ya bende anlamıyorum
belki de biz stres altında olduğumuzdan onlar da etkileniyorlar..Sonuçta artık daha hassasız onlar açısından da düşünmek gerekirse sıkılmış olabilirler 6 ay sonuçta az zaman da değil..Hayırlısıyla bir tamamlasaydık zmanımızı da evimizin neşeleri gelselerdi sağlıkla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…