2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ttu89 geçmiş olsun canım , bir şey olmamıştır ben de çarpıyorum sık sık özellikle mutfakta alt dolap kapağını açıp kaparken falan. Ama için rahat etsin doktoruna sor tabi.
sagol canım benım pekı agrı oluyormu hafıf sendede vurmadan kaynaklı benımkı kızarıklık kaldı arıycam dr umu ogleden sonraa

hahahah benim aldığım gün bitiyor hopppp bir bankadan diğerine
aynenn zaten bız hep bankaya calısıyoruzzzz. benımde kartım esımde ben goremıyorum bıle bazen maasımı :)

Okuudummm tatlimmmm coknguzel.yazmisss...yaaa oylee olmazz ama tabiki bazi seyleri abartttik ilklerde simdi daha tecrubeliyizzzz
ay inşallah ikinci kolay büyüyor diyorlar... bizim de öyle olur umarım. ben tırsıyorum yavaş yavaş iki erkek. ilki de bana aşırı düşkün. saç baş yolmayayım da

aynenn zaten bız hep bankaya calısıyoruzzzz. benımde kartım esımde ben goremıyorum bıle bazen maasımı :)
aynen benim de öyle cnm eşimde maaş kartım..O hallediyor herşeyi bide ev alma durumumuz var bu aralar kredi çekeceğiz ondan sonra hiç görmem sanırsam..

aynen benim de öyle cnm eşimde maaş kartım..O hallediyor herşeyi bide ev alma durumumuz var bu aralar kredi çekeceğiz ondan sonra hiç görmem sanırsam..
csnım benım ınsallah alırsınız gercekten kredı oduyorsun ama o ev senın oluyor yanı her turlu avantaj Allah gonlunuze gore versin

İnşallah öyledir benimde canım

ayy kızlar aradım dr u amelıyatta dedılerrr 1 den sonra bıtıyormus amelıyatlarıııııı tırstım bır annnnn

Günaydın bu arada hatta tünaydin dün berbat bi gece geçirdim kızlar. Kalbim sanki boynumda çarpıyordu ya hatta ağzimda şimdi gülüyorum ama gece çok kötüydüm.tansiyonumu ölçtük normaldi.nabizda normaldi.niye böyle oldu anlamadım. Resmen boynum daki damarları patlayacak gibi hissettim.hala devam ediyor çok olmasada

İyidir inşallah canım korkma yoktur bence bişey geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…