seni biliyoruz canım bi önceki indirimde dükkanı almıştınyine boş geçmemişsiniz bu indirimi de
ya ölçüleri uysun o zaman bi zahmet ayrı ayrı almak istemiyorum tabi bende
ya ben her şeyi aynı yerden ayarlıyorum mobilyası park yatağı arabası falan artık bi zahmet bi hediye versinler ayağımız alışsın
cok pahalıymısss canımmmmmmttu89 ikeadakini 279 a aldım. Kraftınkide 120 tlymiş.
İvit gecmedikaynı şeyler vardı zaten he belki o zaman verirler sıkı pazarlık lazım amaaaaaaa
yanımda bir kaç pazarlık ustası götüreyim diyorumttu89 ikeadakini 279 a aldım. Kraftınkide 120 tlymiş.
İvit gecmedikaynı şeyler vardı zaten he belki o zaman verirler sıkı pazarlık lazım amaaaaaaa
cok pahalıymısss canımmmmmm
yanımda bir kaç pazarlık ustası götüreyim diyorum
canım biz odayı alırken aldık yatağı fakat ayrı fiyatını bilmiyorum hiç hatta uyku setini de ordan aldık bambu falanmış o biraz pahalı geldi bana da 280 tl ama aldım :) yatakodası için park beşik alcam kanz da beğendim büyük ihtimal onu alırım onun da içinde değişik bir yatak vardı ama o an almicam die çok incelemedimcok pahalıymısss canımmmmmm
Canım 30 kez pozisyon değiştirdim yok anacim olmuyo.dra sordum gebelikte olur devam ederse kardiyolojiden fikir alırız dedigeçmiş olsun tatlım öle olunca yatma pozisyonunu değiştir. bazen olabilir sıkma canını dr una da danış tabiki..
Canım 30 kez pozisyon değiştirdim yok anacim olmuyo.dra sordum gebelikte olur devam ederse kardiyolojiden fikir alırız dedi
english home da tabiki:):)englishome da mı bi şey kalmadı senin alacak bi şeyin mi kalmadı
ne güzel valla benim eşim de hiç yok maalesef yaparsam ben yaparım artık bakıcezBüyüyo diye sanırım öyleydi kuzum yaaaa
Benim eşim işte o dedigindensatıcı o ürünü sattıgına pisman oluyo o kadar diyim
english home da tabiki:):)
Sağol canımCanım gecmis olsun arada oluyor öyle
Canım 30 kez pozisyon değiştirdim yok anacim olmuyo.dra sordum gebelikte olur devam ederse kardiyolojiden fikir alırız dedi
donsuz kalmasın senin oğlanBendeee kardeskmj gonderdimmm english home ne varsa al dedimm bari donu yok bornozu tulumu yatak ortusu olsun
kızlarrrrrrr bugün herkes işe gömüldü
Hayurli olsunnnn kuzummm...hayirlisiylaa.kucagina alip giydirmeni nasip.etsin rabbimdonsuz kalmasın senin oğlangöndeririz biz merak etme :) annemler sağolsun alt açma kundak bornoz ne varsa almışlar hepsinden..
Caliskan hamisler nerdesinizzz bende koltuk sildim.smdi otrudum
aminn canım benim sağol..Cümlemize İnşallah..Hayurli olsunnnn kuzummm...hayirlisiylaa.kucagina alip giydirmeni nasip.etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?