- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
Günaydın bu arada hatta tünaydindün berbat bi gece geçirdim kızlar. Kalbim sanki boynumda çarpıyordu ya hatta ağzimda şimdi gülüyorum ama gece çok kötüydüm.tansiyonumu ölçtük normaldi.nabizda normaldi.niye böyle oldu anlamadım. Resmen boynum daki damarları patlayacak gibi hissettim.hala devam ediyor çok olmasada
canım çok geçmiş olsun hiç korkma bişiy olmaz Allahın izniyle zaten haretket de ediyormuş bebişinkızlar gunaydınnnn bu sabah mınıgımle kucuk bır kaza gecırdık ıse gelmek ıcın hazırlanırken kanımı tam gobek delıgımın yanını kapı koluna carptımmmm40 sanıye kadar kıvrandım sonra gectı acısı ama kızarıklıgı kaldı iş yerıne geldım bebısımn hareketını bekledım harekette ettı cok sukurr hatta tatlı yedım az once daha cok hareket etsın dıye edıyor masallah kızım :) ama benım ıcımı endıse kapladı kızlar ınternettente okudum hep sacma seyler sımdı vurdugum taraf azıcık agrıyor kı normal dıye dusunuyorum carpmann etkısıyle. oglene kadar bekleyıp ogleden snra dr umu arıycam ınsallah bebegım melegım ıyıdır
inşallah cnm sağol..csnım benım ınsallah alırsınız gercekten kredı oduyorsun ama o ev senın oluyor yanı her turlu avantaj Allah gonlunuze gore versin
geçmiş olsun tatlım dikkat et kandine...Hayırlı olsun aldıkların da güzel günlerde kullanın inşallah..merhabalar kızlaaaar nasıllarsınız?
ben hastayım 3-5 gündür burnum sürekli tıkalı grip nezle öksürük her bişiy varama ateş olmadıkça sorun yokmuş, o da ben de yok çok şükür inşallah da olmaz
hastalığa rağmen dün englishhome şubelerini full gezdimbebişime nevresim - pike - battaniye - yastık falan aldım çok şekerler indirim yarına kadar devam ediyormuş bilginize
çok sağol canımgeçmiş olsun tatlım dikkat et kandine...Hayırlı olsun aldıkların da güzel günlerde kullanın inşallah..
sagol cnm benım yaa walla buyuduk boyle olduk :)canım çok geçmiş olsun hiç korkma bişiy olmaz Allahın izniyle zaten haretket de ediyormuş bebişin
valla kapılara ben de çok sık çarpıyorum göbüşü benden baya bi önde gittiği için kapıyı açarken mesafeyi ayarlayamıyorum hala
Kalmadı kı hıc bır sey kuzummm:):)merhabalar kızlaaaar nasıllarsınız?
ben hastayım 3-5 gündür burnum sürekli tıkalı grip nezle öksürük her bişiy varama ateş olmadıkça sorun yokmuş, o da ben de yok çok şükür inşallah da olmaz
hastalığa rağmen dün englishhome şubelerini full gezdimbebişime nevresim - pike - battaniye - yastık falan aldım çok şekerler indirim yarına kadar devam ediyormuş bilginize
englishome da mı bi şey kalmadı senin alacak bi şeyin mi kalmadıKalmadı kı hıc bır sey kuzummm:):)
ben büyük ihtimal mobilyayı aldığım yerden alacağım hatta hediye etseler ne güzel olurkızlarr bebek yataklarını nerden alıcaksınız ben mobılyayı ayarladımda yatagı baska bır yerden almak ıstıyorum ınternetten habıre bakıp duruyorum ama bılemedım cokta para wermek ıstemıyorum sonucta ne kadar kullanıcak. bırde uyku setı tabıkııı 1 haftadır bunlara bakıyorumm hepsı bıtıyoo perde derdı baslıyooo ayyy ne zormus oda kurmakkk
ayyy hıc bılmedıgım yerden sordun canımm ama ınternette arastırırken 80*130 yatakların park yataklarada olucagı yazıyordu ama ınce olucakmıs kalın degıl. benım mobılyayı aldıgım yerde 170 tl ye gelıyor ınternette 99 tl ye babysoft buldum bır tane ama kafam karıstı ıste yorumlarda cok kullanıslı oldugu yazıyorben büyük ihtimal mobilyayı aldığım yerden alacağım hatta hediye etseler ne güzel olur
ben de tam bu noktada bir soru sorayım aklıma takıldı ya ben şimdi büyüyen beşikli o da takımı yapacağım inşallah bi de yatak odasına park yatak alacağım. şimdi bu park yatağa alınan yatak ve uyku seti büyüyen beşiğe de olacak mı yoksa ona bi de ayrıca mı almam gerekecek
off her şey para her şey para 170 lira ne yaa 99 çok iyiymiş. yorumlar iyiyse iyidir canım yaa inşallah tabi kime neye güvencez bilmiyorumayyy hıc bılmedıgım yerden sordun canımm ama ınternette arastırırken 80*130 yatakların park yataklarada olucagı yazıyordu ama ınce olucakmıs kalın degıl. benım mobılyayı aldıgım yerde 170 tl ye gelıyor ınternette 99 tl ye babysoft buldum bır tane ama kafam karıstı ıste yorumlarda cok kullanıslı oldugu yazıyor
merhabalar kızlaaaar nasıllarsınız?
kızlarr bebek yataklarını nerden alıcaksınız ben mobılyayı ayarladımda yatagı baska bır yerden almak ıstıyorum ınternetten habıre bakıp duruyorum ama bılemedım cokta para wermek ıstemıyorum sonucta ne kadar kullanıcak. bırde uyku setı tabıkııı 1 haftadır bunlara bakıyorumm hepsı bıtıyoo perde derdı baslıyooo ayyy ne zormus oda kurmakkk
ben büyük ihtimal mobilyayı aldığım yerden alacağım hatta hediye etseler ne güzel olur
ben de tam bu noktada bir soru sorayım aklıma takıldı ya ben şimdi büyüyen beşikli o da takımı yapacağım inşallah bi de yatak odasına park yatak alacağım. şimdi bu park yatağa alınan yatak ve uyku seti büyüyen beşiğe de olacak mı yoksa ona bi de ayrıca mı almam gerekecek
ne kadara aldın pekı canımAlacakta birşey kalmadıen son dün annem havlu yedegiyle askı aldı teyzoşuda uyku tulumu aldı
ben büyüyene ikeadan aldım cünkü yatakta büyüyen yatakama park yataga kraft alıcam poncikella in tavsiyesi ile pamuklu
ewet cnm bakalım babamızaada bı sorucaz artıkoff her şey para her şey para 170 lira ne yaa 99 çok iyiymiş. yorumlar iyiyse iyidir canım yaa inşallah tabi kime neye güvencez bilmiyorum
Alacakta birşey kalmadıen son dün annem havlu yedegiyle askı aldı teyzoşuda uyku tulumu aldı
ben büyüyene ikeadan aldım cünkü yatakta büyüyen yatakama park yataga kraft alıcam poncikella in tavsiyesi ile pamuklu
ya ölçüleri uysun o zaman bi zahmet ayrı ayrı almak istemiyorum tabi bendeHediye mi herseyi ekstradan saymasalar iyi kuzumölçülerine baglı canım ölcüleri uyuyorsa neden iki tane alacaksın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?