Öyle bir şansın varsa kullan sonuna kadar canım :)bana da çok zor geliyo çalışmak ama yapacak bişey yokk..haftaya izin alayım diyorum...bi de ocak da çalışabilir almadan önce
Aynen canım vala 1 ay sonra nasıl olucaz kim bilirAl benden de o kadar...Nefes alamıyorum sanki üstüme üstüme geliyorlar..
Aynen bende canım yürümek çok zorluyor.gunaydın kızlar bıraksalar eve gıdıp yatasım var ben cok zorlanmaya basladım sanırım cok cabuk yoruluyorum ya
canım zor oluyo ama biraz daha dayan....gunaydın kızlar bıraksalar eve gıdıp yatasım var ben cok zorlanmaya basladım sanırım cok cabuk yoruluyorum ya
çok şirinlerrrrr.....kızlarrr tulumlar nasıllllllçildiriciiiiim bayıldım hepsine özellikle üst 3
ayyy alımmı ki çok mu abartmış olcam bir sürü tulumu varda ama bayıldım bunlaraçok şirinlerrrrr.....
kızlarrr tulumlar nasıllllllçildiriciiiiim bayıldım hepsine özellikle üst 3
ayyy alımmı ki çok mu abartmış olcam bir sürü tulumu varda ama bayıldım bunlara
tutamıyorummmm kendimiiiibir sürü aldıysan kendini frenle:) tulumları çok kısa süre giyiyor. bebeğinin gelişimine göre büyük bedenlerinden alırsın. kuvağımıza bi alalımda kuzucukları
Aynen bende canım yürümek çok zorluyor.
Allah bilir canım..Aynen canım vala 1 ay sonra nasıl olucaz kim bilir
çok tatlılar canım :)kızlarrr tulumlar nasıllllllçildiriciiiiim bayıldım hepsine özellikle üst 3
ya kuzum çok güzeller ama ne kadar giyebilecek ki...ayyy alımmı ki çok mu abartmış olcam bir sürü tulumu varda ama bayıldım bunlara
Evet olabilir canımya ben gece uyuyamdıgım ıcın bırazda sanırım dınlenemıyorum ya
tutamıyorummmm kendimiiiihem çok ciciler napıııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?