2016 Mart Anneleri Goygoy :)

English home nevresim takiminin içindeki çarşaf da 100*150 kızlar siz konuşunca merak ettim çıkarıp olctum..ama tek satılan carsafini almamistim onu bilemiyorum o yüzden..

English home nevresim takiminin içindeki çarşaf da 100*150 kızlar siz konuşunca merak ettim çıkarıp olctum..ama tek satılan carsafini almamistim onu bilemiyorum o yüzden..
yok tatlım ben tek satılan carsafından bahsedıyorum lastıklı we tek

yaaaaa gebelik takvimindeki gün simdi farkettiiimmmmm azıcık kaldı yaaaa bakalım ne diceksin sezoya
79 dımıııı bence o dahada az gıbı tatlımmmm cunku sezercıkte 38 de alıyolar ya genelde 9 hafta 7 gunden 63 gun Allah ın izni ile insallahhhhh

79 dımıııı bence o dahada az gıbı tatlımmmm cunku sezercıkte 38 de alıyolar ya genelde 9 hafta 7 gunden 63 gun Allah ın izni ile insallahhhhh

Ayayyayayyyyy azıcık kaldı coookk heyecanlı ocak annelerinde birisi spinal sezeryan olmuss cok rahat gecti yazmısssss korkumuyorum korkmuyoruummmm korkkkmuyoruuuuuuuuzzzzzzzzz

Ya ben daha dogum moduna giremedim, normal mi sezeryan mi degisik hikayeler okuyorum ama, herkesin bunyesi farklı tepkı veriyor dogum sekillerine. Hayırlısı neyse o olsun insallah ne diyelim

ay benim doktor 15 Şubat'ı beklesin bu sefer dedi peki dedim o zaman :) az kaldı gerçekten , ben doğumdan değil de sonrasından tırsıyorum

güzel güzel kız bebek kokoş olsun bişey olmaz

Bencede ben daha abartırdımda dua etsin bebek

ay benim doktor 15 Şubat'ı beklesin bu sefer dedi peki dedim o zaman :) az kaldı gerçekten , ben doğumdan değil de sonrasından tırsıyorum

Uf evet iste birde sen tecrübelisin böyle diyorsunnnn bende sonrasındn korkuyorum heeeepp

Mrb
Wasapta grubunuzmu var mart anneleri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…