bakalım , eğlenceli günler bizi bekliyor gibiAynen canimm bende senin gibiyim bizi neler bekliyor bilemiyoruz
günaydın cnm nasılsınız nasıl gidiyor?günaydın güzel annişler ve bebişleri......
ii canım sen nasılsın...valla yuvarlana yuvarlana gidiyo işte...iki günde büyümüşsün diyo arkadaşlar....günaydın cnm nasılsınız nasıl gidiyor?
:) öyle oluyor yaa..Büyüdük artık ağırlaştık..Kramplar rahat bırakmıyor beni de özellikle gün içerisinde ve akşam eve gidince oturunca kalkamıyorum..3 ay nasıl geçecek bilmiyorum böyle..Haftaya doktora sorayım da magnezyum falan yazar belki..ii canım sen nasılsın...valla yuvarlana yuvarlana gidiyo işte...iki günde büyümüşsün diyo arkadaşlar....
bende arada kullanıyorum magnezyum ama sadece meyve suyuyla içebildiğim için şekerim yükselcek diye çok zorda kalmadıkça içmiyorum......geçer geçer merak etme....bende öyle diyorum ama baktım ki bu ay bile yarılanmış...:) öyle oluyor yaa..Büyüdük artık ağırlaştık..Kramplar rahat bırakmıyor beni de özellikle gün içerisinde ve akşam eve gidince oturunca kalkamıyorum..3 ay nasıl geçecek bilmiyorum böyle..Haftaya doktora sorayım da magnezyum falan yazar belki..
gunaydın guzel annıslerrr sahane bır gun olsun bızım ıcın en cok ıstedıgımız seyler gercek olsun :)
geçsin gitsin yaa bir an evvel alalım kucaklarımıza vakitlice sağlıkla inşallah..bende arada kullanıyorum magnezyum ama sadece meyve suyuyla içebildiğim için şekerim yükselcek diye çok zorda kalmadıkça içmiyorum......geçer geçer merak etme....bende öyle diyorum ama baktım ki bu ay bile yarılanmış...
calısmak degıl de kuzum dun bebısın besıgını kurduk hafta sonu yatagını falan yaptırıcaz sabah cıkarken bı baktım boyle dolu oldugunu hayal ettım falan ınsan heveslenıyor yavas yavas:):)Günaydın kızlar artık doğursak ya çok zor geliyor çalışmak
Haklısın canım ben daha evimde değilim kaynanadayım heralde 1 ay sonra bende yaşayacağım o hissicalısmak degıl de kuzum dun bebısın besıgını kurduk hafta sonu yatagını falan yaptırıcaz sabah cıkarken bı baktım boyle dolu oldugunu hayal ettım falan ınsan heveslenıyor yavas yavas:):)
bana da çok zor geliyo çalışmak ama yapacak bişey yokk..haftaya izin alayım diyorum...bi de ocak da çalışabilir almadan önceGünaydın kızlar artık doğursak ya çok zor geliyor çalışmak
ayyyy ne güzel....ama ben daha bişey yapmadım yaa....calısmak degıl de kuzum dun bebısın besıgını kurduk hafta sonu yatagını falan yaptırıcaz sabah cıkarken bı baktım boyle dolu oldugunu hayal ettım falan ınsan heveslenıyor yavas yavas:):)
Al benden de o kadar...Nefes alamıyorum sanki üstüme üstüme geliyorlar..Günaydın kızlar artık doğursak ya çok zor geliyor çalışmak
ben izinlerimi kullanmak istemiyorum..O sebeple sonuna kadar çalışcam galiba...Taa şubat sonuna kadar..bana da çok zor geliyo çalışmak ama yapacak bişey yokk..haftaya izin alayım diyorum...bi de ocak da çalışabilir almadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?