2016 Mart Anneleri Goygoy :)

biz geldik kontrolden teyzeleriii
kızım çok iyi maşallah her şey yolunda 1400 gr olmuş anası da 14 kilo almış toplamda 3 haftada 3 kilo almışım böyle giderse daha bi 11 kilo daha alır mıyım ne

Masallah canim. Saglik olsun da bu saatten sonra rejjim yapmayalim yaaa asil bu zamanlarda aliyolar

selam kizlarrrr bzdeee geldikkk doktordan ayrintilimizguzelll cikti ama bebegimizin kilosu biraz fzlaa sekerden suphelendik..tahlillerim yapildi..sonuclar esimde geldignde bakacam..1hafta onden gidiyor hairlisi

Masallah cnm gozunaydin. Tahlil sonucu da tertemiz cikar hayirlisiyla insallah

selam kizlarrrr bzdeee geldikkk doktordan ayrintilimizguzelll cikti ama bebegimizin kilosu biraz fzlaa sekerden suphelendik..tahlillerim yapildi..sonuclar esimde geldignde bakacam..1hafta onden gidiyor hairlisi
maşallah cnm oğluşuna...İnşallah çıkmaz şeker..

Günaydın kızlar..Hayırlı cumalar cümletenDün ara ara adet sancısına benzer küçük ağrılarım oldu, aklıma gelmeyen kalmadı netten okudum erken doğum belirtileri de olabilirmiş..Düzenli mi değil mi onu bile çözemedim yani..Ağladım durdum kendi kendime eşime çaktırmadanBebiş de pek hareketli değildi, durgundu biraz..Şimdi iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok.Rabbim hayırlısıyla zamanında kurtarsın hepimizi..Kavuşalım miniklerimize..Doğum hikayeleri izleyince etkisinde kaldım sanırsam

maşallah kuşumm çok sevindim iyi olduğunuza korkma iri bi bebek olabilir illa şeker olacak diye birşey yok ya

canım korkma bana da oluyor yalancı sancı mı ne diyorlarmış. ben çok yorulduğumda mutlaka yaşıyorum dinlen biraz

sen de benim gibisin canım , şu hamileliği kendimize zehir ettik valla akşam benim de karnım çok sertti ve epey kasıldı. o kadar moralim bozuldu ki, yattım kendi kendime kurdum durdum tüm akşam. şimdi daha iyiyim çok şükür.

aynen yaa hiç tadını çıkaramıyorum..Çabucak geçsin zamanı gelsin doğsun istiyorum sorunsuz bir şekilde inşallah..Çok evham yapıyorum.

gunaydin cnm, dogum yaklastıkca psikolojik de olabilir bunlar, hemen telas etmemk lazım ama duzenli ise tabi takıpte kalmalı.

kusummelek Kuzum korkma banada oluyo öle herşeyede netten bakma insanın kafası karışıyo iyiice doqum korkusuda yaklaşıyo ondanda oluyo dün sabaha kadar ve hala dewam edio qöqüs aqrım var kalpmi mememi çözemedim ama baya huzursuzlandım yüreqini ferah tut canım benim...

gunaydin cnm, dogum yaklastıkca psikolojik de olabilir bunlar, hemen telas etmemk lazım ama duzenli ise tabi takıpte kalmalı.
öyle cnm tabi de..Düzenli mi acaba diye endişe ediyorum..Olurmuş bu haftalarda önemli olan düzenli gelip gelmemesiymiş..Daha çok erken Rabbim korusun inşallah zamanında gelsinleer.

evet cnm haklısın..Kafamız karışıyor vücudumuz değiştikçe, zormuş bu işler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…