Selammmm.kizlarrrr dun tahlil sonuclarimmm gayet iyi cikmis..hersey normal.dedi doktorummmm..bende bosuna.telas.yaptimmm..turiuyedeki doktorumu.aradim sonuclari gonderdimmm..benimkisi iri bebek..ben yinede herseyi kistimmm..cok.sukur.bosuna.telas.yaptim..hepinizeee tsk.ederimmm kizlarrrrr..bebislerinizi hayurlisiyla kucaginiza alirsinizzz
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ben sali gunu kontrole gitmistim oglusum 26+0 da 1040 gram olmustu
Bir bobreginde genisleme vardi ayrintilida gormustuk. Buyume ilerlememis cok sukur ama takip edilecek doguma kadar.
Birde hatirlarsaniz bir ara kalp carpintim oluyor sabahlari demistim. Nefes darligimda var son zamanlar.
Hamilelerde nefes darligi normal dedi doktorum ama carpintida oldugu icin bende bebekten dolayi olmayabilir mutlaka en kisa zamanda dahiliyeye gitmem gerektigini soyledi. Ayrica seker yuklemesi icinde cagirdi. Ins. Ikisindende bisey cikmaz.
dramsa ben almayayım canım ağla ağla canım çıkıyooo sonrama ma dıye bır fılm vızyona gırmıs kızlar duydunuz mu dram baya guzele benzıo
şimdi bi özetine baktım daa anamm çok içli film kadın 6 ay ömrü kaldığnı öğrendiği gün hamileliğini öğreniyoma ma dıye bır fılm vızyona gırmıs kızlar duydunuz mu dram baya guzele benzıo
dramsa ben almayayım canım ağla ağla canım çıkıyooo sonra
Korkma kuzum benimkide keyfi qelirse ses verio tatlı ye...kızlar herkese hayırlı cumalarr
benım kızıss sabahtan berı uyuyorr saat 12 oldu hala tık yokkkk korkuyorum yahuuu
İnşallah canım İnşallah..kusummelek hayirli haberlerle.gelirsin canimmm.duzelmistir korkma.annesi..hayirli haberlerle bekliyorz seni
bujubuju bavular tam.hazirlanmadisom haftaya birakiyorumm..esimden ayrilmak.zor olacak ama.nasilsaa 1 ay sonra doguma gelecekkk o yuzden uzulmenkn anlamk yok ozlesin beni
arada oluyor tatlım takma kafana..Dün de benimki öyleydi hareketleri çok azdı..Bugün normal ne çok hareketli ne de çok az..kızlar herkese hayırlı cumalarr
benım kızıss sabahtan berı uyuyorr saat 12 oldu hala tık yokkkk korkuyorum yahuuu
ayy ne bılem tatlım ya normalde benden once uyanırdııı bugun yok uyuyor halaa gece sırt ustu yatmısım hep acaba dedım uyuyamadımı benımkı yaaaKorkma kuzum benimkide keyfi qelirse ses verio tatlı ye...
sagol cnımm walla bu weletler resmen oynuyor bızımleeearada oluyor tatlım takma kafana..Dün de benimki öyleydi hareketleri çok azdı..Bugün normal ne çok hareketli ne de çok az..
İyi cnm gözün aydın..Ay ben de senden haber bekliyordum..Bizde de böbreklerinde belirginleşme var demişti doktor 25 haftalıkken..haftaya salı randevumuz inşallah ilerleme yoktur normal haline döner bir an evvel..Zaman geçmek bilmiyorGunaydin kizlar nasilsiniz?
Ben sali gunu kontrole gitmistim oglusum 26+0 da 1040 gram olmustu
Bir bobreginde genisleme vardi ayrintilida gormustuk. Buyume ilerlememis cok sukur ama takip edilecek doguma kadar.
Birde hatirlarsaniz bir ara kalp carpintim oluyor sabahlari demistim. Nefes darligimda var son zamanlar.
Hamilelerde nefes darligi normal dedi doktorum ama carpintida oldugu icin bende bebekten dolayi olmayabilir mutlaka en kisa zamanda dahiliyeye gitmem gerektigini soyledi. Ayrica seker yuklemesi icinde cagirdi. Ins. Ikisindende bisey cikmaz.
aynen öyle..Doğunca neler yapacaklar acaba..sagol cnımm walla bu weletler resmen oynuyor bızımleee
ayy ne bılem tatlım ya normalde benden once uyanırdııı bugun yok uyuyor halaa gece sırt ustu yatmısım hep acaba dedım uyuyamadımı benımkı yaaa
dayak anyagı yapıcam onu dogdugundaaaaacanım oluyor arada saka yapıyorlar annesı gun ıcınde baslar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?