aynnı fikirdeyim canım doktorlar bir sıkıntı var demeden sıkıntı yoktur rahat olun bakın zaman ne kadar cabuk gecıyor surada kaldı 2-3 ay gulup oynayarak gecırın:):)günaydın arkadaşlar.. şeker sonuçların belli olmadan telaşeye kapılmaHAbibte .. belki sadece iri bebektir.. tosuncuk olur.
çok panik yapıyosunuz arkadaşlar ya. kendinizi dilemeyin, hamileliği kendinize zehir etmeyin. çok güzel günlerdeyiz.. tadını çıkartın
günaydın kızlarrr.....hayırlı cumalar...
ay napm kendime engel olamıyorum..Bilmediğim birşey olur falan diye korkuyorum ondan bakıyorum..Ama artık biraz rahatlamam lazım çok gıcık oluyorum kendimeHAbibte canımm gözün aydınnda sekerle ne alakası var anlamadım ki sekeri normal olup bebisi o kilolarda olan seninle haftası aynı olan arkadaslar var korkma bence..
kusummelek ahh yine mii yinee mii evham yapa yapa bitiriceksin su hamileligini bir rahatlaa ve su internetten bisey okumaaaa artıkkkkkkk
günaydın arkadaşlar.. şeker sonuçların belli olmadan telaşeye kapılmaHAbibte .. belki sadece iri bebektir.. tosuncuk olur.
çok panik yapıyosunuz arkadaşlar ya. kendinizi dilemeyin, hamileliği kendinize zehir etmeyin. çok güzel günlerdeyiz.. tadını çıkartın
iyiyim canım sen nasılsın....günaydın canım nasılsın...
hadi gözünaydın canımSelammmm.kizlarrrr dun tahlil sonuclarimmm gayet iyi cikmis..hersey normal.dedi doktorummmm..bende bosuna.telas.yaptimmm..turiuyedeki doktorumu.aradim sonuclari gonderdimmm..benimkisi iri bebek..ben yinede herseyi kistimmm..cok.sukur.bosuna.telas.yaptim..hepinizeee tsk.ederimmm kizlarrrrr..bebislerinizi hayurlisiyla kucaginiza alirsinizzz
hadı gozun aydın canım benım bak gordun mu endıselenme bosu bosuna artık annesı oglusu da uzme:)Selammmm.kizlarrrr dun tahlil sonuclarimmm gayet iyi cikmis..hersey normal.dedi doktorummmm..bende bosuna.telas.yaptimmm..turiuyedeki doktorumu.aradim sonuclari gonderdimmm..benimkisi iri bebek..ben yinede herseyi kistimmm..cok.sukur.bosuna.telas.yaptim..hepinizeee tsk.ederimmm kizlarrrrr..bebislerinizi hayurlisiyla kucaginiza alirsinizzz
Gözünaydın pınoşum maşallah sizeSelammmm.kizlarrrr dun tahlil sonuclarimmm gayet iyi cikmis..hersey normal.dedi doktorummmm..bende bosuna.telas.yaptimmm..turiuyedeki doktorumu.aradim sonuclari gonderdimmm..benimkisi iri bebek..ben yinede herseyi kistimmm..cok.sukur.bosuna.telas.yaptim..hepinizeee tsk.ederimmm kizlarrrrr..bebislerinizi hayurlisiyla kucaginiza alirsinizzz
Sagolunnnm kizlarrrrr biraz panik.yaptim evet insan kac cocugu olursa olsun.biraa evhamlaniyor kizimdada yasamistim.halbuki..bendeki telas.kmsede yokhepinize ayri iayri etiketlwmedimm..ama hepinizzz iyiki varsinizzz
İnşallah cnm hepimiz kucağımıza alalım sağlıkla inşallah..Maşallah tosuncuk oğluna daSelammmm.kizlarrrr dun tahlil sonuclarimmm gayet iyi cikmis..hersey normal.dedi doktorummmm..bende bosuna.telas.yaptimmm..turiuyedeki doktorumu.aradim sonuclari gonderdimmm..benimkisi iri bebek..ben yinede herseyi kistimmm..cok.sukur.bosuna.telas.yaptim..hepinizeee tsk.ederimmm kizlarrrrr..bebislerinizi hayurlisiyla kucaginiza alirsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?