2016 Mart Anneleri Goygoy :)

HAbibte canımm gözün aydınnda sekerle ne alakası var anlamadım ki sekeri normal olup bebisi o kilolarda olan seninle haftası aynı olan arkadaslar var korkma bence..

kusummelek ahh yine mii yinee mii evham yapa yapa bitiriceksin su hamileligini bir rahatlaa ve su internetten bisey okumaaaa artıkkkkkkk

aynnı fikirdeyim canım doktorlar bir sıkıntı var demeden sıkıntı yoktur rahat olun bakın zaman ne kadar cabuk gecıyor surada kaldı 2-3 ay gulup oynayarak gecırın:):)

sonrasında büyük mücadele bizi bekliyor... süt derdi, gazı, uykusu, Rabbim sağlık versin ama ilk aylar zorlu bir süreç.... o zamana enerjimiz kalsın. şuanda en güvenli yerdeler:)

ay napm kendime engel olamıyorum..Bilmediğim birşey olur falan diye korkuyorum ondan bakıyorum..Ama artık biraz rahatlamam lazım çok gıcık oluyorum kendime

Selammmm.kizlarrrr dun tahlil sonuclarimmm gayet iyi cikmis..hersey normal.dedi doktorummmm..bende bosuna.telas.yaptimmm..turiuyedeki doktorumu.aradim sonuclari gonderdimmm..benimkisi iri bebek..ben yinede herseyi kistimmm..cok.sukur.bosuna.telas.yaptim..hepinizeee tsk.ederimmm kizlarrrrr..bebislerinizi hayurlisiyla kucaginiza alirsinizzz

hadi gözünaydın canım

hadı gozun aydın canım benım bak gordun mu endıselenme bosu bosuna artık annesı oglusu da uzme:)

Gözünaydın pınoşum maşallah size

Sagolunnnm kizlarrrrr biraz panik.yaptim evet insan kac cocugu olursa olsun.biraa evhamlaniyor kizimdada yasamistim.halbuki..bendeki telas.kmsede yok hepinize ayri iayri etiketlwmedimm..ama hepinizzz iyiki varsinizzz

Sagolunnnm kizlarrrrr biraz panik.yaptim evet insan kac cocugu olursa olsun.biraa evhamlaniyor kizimdada yasamistim.halbuki..bendeki telas.kmsede yok hepinize ayri iayri etiketlwmedimm..ama hepinizzz iyiki varsinizzz

gozunaydın canım, sen tecrubeli annesin germe kendini bizi sakinlestir

İnşallah cnm hepimiz kucağımıza alalım sağlıkla inşallah..Maşallah tosuncuk oğluna dabenimki ne kadar oldu acaba salı günü kontrolüm çok merak ediyorum..İnşallah böbreklerdeki sıkıntımız da geçer bir an evvel dua edin kızlar bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…