haftasına göre önde galiba yine benimki öyle görünüyo...maşallah sana seduf:)
benim doktor atmış o zaman, geçen hafta 1 kilo bile değildi, önde kilosu dedi bana..
sağol canımm....masallah canım ikinize de
ayyy bi de saklamasa kendini tam balık burcu olcak garantiSanada bebişkonadaaaaa maşaallahhhahaha yesinler onun yüzünüüü
hiç kalkmak istemedim sedyeden vallahii hep açık dursa ultrason hayır dememmaşallah canım..Büyüdükçe daha bir tatlı oluyorlar maşallah onlara...
kızlarrr bebikimi gördüm geldimmm ve ben hiç kilo almamışım 1 aydır ama bebişim 1150 gr olmuş çok tatlı olmuş ama bitürlü yüzünü falan göstermediiiii pek bi utangaçç
inşallahh annesini üzmez canım yazın mutlakaay bende yarın gorucem bakalım kac kg almısım ve bıdık kac kg kac cm olmus bende resım ıstıyorum ınsallah oglusum uzmez annesını bu sefer bır poz verır
Saat kaçta bende yarın gidiyorummay bende yarın gorucem bakalım kac kg almısım ve bıdık kac kg kac cm olmus bende resım ıstıyorum ınsallah oglusum uzmez annesını bu sefer bır poz verır
yooookkk biz almayalım:):):)Bir süre önce çok konuşulan annenin plasentayı yemesi şimdi yeniden gündeme geldi. Anneler, doğum sonrası depresyonu (postpartum depresyon) engellemek, enerji seviyelerini artırmak ve güç almak için bunu yapıyor!
Yapalım mıııııı
ayyy evet canım yaaa pek utangaçlarr
inşallahh annesini üzmez canım yazın mutlaka
ayyy ne çok işiniz var yaaaa.....yazarım canım ay yarın babasıda gelıcek beraber gıtcez ordan odamızı almaya gıdıyoruz sıparısımızı verıcez ordan boyamızı alcaz oglusumun odasına eve gıdıncede camasır odasını bosaltıcaz gıyınme odasına tasıcam orayı tekrar dekore etmem lazım
Saat kaçta bende yarın gidiyorumm
ayyy ne çok işiniz var yaaaa.....
çok yorma kendini yaaaa. hem odasını için alışveriş hemde evde oda değişimi falan derkennyazarım canım ay yarın babasıda gelıcek beraber gıtcez ordan odamızı almaya gıdıyoruz sıparısımızı verıcez ordan boyamızı alcaz oglusumun odasına eve gıdıncede camasır odasını bosaltıcaz gıyınme odasına tasıcam orayı tekrar dekore etmem lazım
çok yorma kendini yaaaa. hem odasını için alışveriş hemde evde oda değişimi falan derkenn
Vitamini kabuğundaymış demek ki :))))vıtamınlerı vs plesantadaymıs ayy one olee ben yapamam ıykkk
zaman zaman oluyo bana ama kısa süreli başağrısına da minoset alıyorum mecburen şiddetli ise hatta bugün sabah mide bulantım oldu acayip hemdeKızlar bnm başım gün boyunca ağrıdı ve arada başım dönüyor sizde de oluyor mu böle. Geçenlerde yine böyle olmştu
Kızlar bnm başım gün boyunca ağrıdı ve arada başım dönüyor sizde de oluyor mu böle. Geçenlerde yine böyle olmştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?