2016 Mart Anneleri Goygoy :)

maşallah sana seduf:)
benim doktor atmış o zaman, geçen hafta 1 kilo bile değildi, önde kilosu dedi bana..
haftasına göre önde galiba yine benimki öyle görünüyo...

masallah canım ikinize de
sağol canımm....

Sanada bebişkonadaaaaa maşaallahh hahaha yesinler onun yüzünüüü
ayyy bi de saklamasa kendini tam balık burcu olcak garanti

maşallah canım..Büyüdükçe daha bir tatlı oluyorlar maşallah onlara...
hiç kalkmak istemedim sedyeden vallahii hep açık dursa ultrason hayır demem

kızlarrr bebikimi gördüm geldimmm ve ben hiç kilo almamışım 1 aydır ama bebişim 1150 gr olmuş çok tatlı olmuş ama bitürlü yüzünü falan göstermediiiii pek bi utangaçç

ay bende yarın gorucem bakalım kac kg almısım ve bıdık kac kg kac cm olmus bende resım ıstıyorum ınsallah oglusum uzmez annesını bu sefer bır poz verır

Bir süre önce çok konuşulan annenin plasentayı yemesi şimdi yeniden gündeme geldi. Anneler, doğum sonrası depresyonu (postpartum depresyon) engellemek, enerji seviyelerini artırmak ve güç almak için bunu yapıyor!

Yapalım mıııııı

yooookkk biz almayalım:):):)

Kontrolleri olanlar yarin hayirli haberlerle.gelrlerrrrdurumunuzu bildirin.bakalimm.bebisler kac kilo olmus

inşallahh annesini üzmez canım yazın mutlaka

yazarım canım ay yarın babasıda gelıcek beraber gıtcez ordan odamızı almaya gıdıyoruz sıparısımızı verıcez ordan boyamızı alcaz oglusumun odasına eve gıdıncede camasır odasını bosaltıcaz gıyınme odasına tasıcam orayı tekrar dekore etmem lazım

ayyy ne çok işiniz var yaaaa.....

çok yorma kendini yaaaa. hem odasını için alışveriş hemde evde oda değişimi falan derkenn

Kızlar bnm başım gün boyunca ağrıdı ve arada başım dönüyor sizde de oluyor mu böle. Geçenlerde yine böyle olmştu

Kızlar bnm başım gün boyunca ağrıdı ve arada başım dönüyor sizde de oluyor mu böle. Geçenlerde yine böyle olmştu
zaman zaman oluyo bana ama kısa süreli başağrısına da minoset alıyorum mecburen şiddetli ise hatta bugün sabah mide bulantım oldu acayip hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…