2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayy güzel uğraşlar ama bunlar yaa:) Rabbim içinde görmeyi büyütmeyi de nasip eder İnşallah.

ayy cok canım sıkılıyooooorr su yazoşun odası tamamlansadaaaaaaaaa ugrassam dursam odasıylaa

benim de son 15 dk..Zaman geçmek bilmiyor..Neyse ki haftasonu geldi çok şükür..Herkese mutlu haftasonları diliyorum

Kızlar bnm başım gün boyunca ağrıdı ve arada başım dönüyor sizde de oluyor mu böle. Geçenlerde yine böyle olmştu
Benim bas agrim haftabasi vardi bikac gun ama gergindim sanirim ondan. Ama gozlerim beni sasirtti gecen hafta uzun bi sure baktgm noktsyi net goremedim sanki sert bi sekilde ovalamisim gibi . Disari ciktim hava aldim da yarm saate anca gecti. Bu sabah da bi karincalasti yine gozlerim sanki siyah noktaciklar donuyo etrafimda bikac dk surdu

Bnm gerginlikten mi bilmiyorum ama sabah başlayan akşama kadar devam eden bir ağrı var. Ne uyku ne başka birşey geçirmiyor. Baş dönmesi, göz kararması da cabası. Bu dönemde oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…