- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
ayy güzel uğraşlar ama bunlar yaa:) Rabbim içinde görmeyi büyütmeyi de nasip eder İnşallah.yazarım canım ay yarın babasıda gelıcek beraber gıtcez ordan odamızı almaya gıdıyoruz sıparısımızı verıcez ordan boyamızı alcaz oglusumun odasına eve gıdıncede camasır odasını bosaltıcaz gıyınme odasına tasıcam orayı tekrar dekore etmem lazım
ayy güzel uğraşlar ama bunlar yaa:) Rabbim içinde görmeyi büyütmeyi de nasip eder İnşallah.
zaman zaman oluyo bana ama kısa süreli başağrısına da minoset alıyorum mecburen şiddetli ise hatta bugün sabah mide bulantım oldu acayip hemde[/QUOTE
Ağrı kesici ile kötü bir geçmişim var ondan kullanmıyorum. migren var bnde galiba o tetikliyor baş ağrısını
hadı bakalım burcuuu hayırlı olsunnnamın canım benım ınsallah gıdıyorum sımdı sıparısı vermeye bısmıllah dedık basladık bakalım
sagol kusumhadı bakalım burcuuu hayırlı olsunnn
Benim bas agrim haftabasi vardi bikac gun ama gergindim sanirim ondan. Ama gozlerim beni sasirtti gecen hafta uzun bi sure baktgm noktsyi net goremedim sanki sert bi sekilde ovalamisim gibi . Disari ciktim hava aldim da yarm saate anca gecti. Bu sabah da bi karincalasti yine gozlerim sanki siyah noktaciklar donuyo etrafimda bikac dk surduKızlar bnm başım gün boyunca ağrıdı ve arada başım dönüyor sizde de oluyor mu böle. Geçenlerde yine böyle olmştu
Bnm gerginlikten mi bilmiyorum ama sabah başlayan akşama kadar devam eden bir ağrı var. Ne uyku ne başka birşey geçirmiyor. Baş dönmesi, göz kararması da cabası. Bu dönemde oluyor galibaBenim bas agrim haftabasi vardi bikac gun ama gergindim sanirim ondan. Ama gozlerim beni sasirtti gecen hafta uzun bi sure baktgm noktsyi net goremedim sanki sert bi sekilde ovalamisim gibi . Disari ciktim hava aldim da yarm saate anca gecti. Bu sabah da bi karincalasti yine gozlerim sanki siyah noktaciklar donuyo etrafimda bikac dk surdu
gunaydınnnnn guzel annısler ve cumartesı calısan kadınlar klubu:):)
nasılsın canım:):)gunaydınlaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?