2016 Mart Anneleri Goygoy :)

nasılsın canım:):)

valla nasıl olcaz, boyle cumartesi calısmakla nasıl olunursa. Normalde zaten zor geliyo, bi de byle hamileyken puufff. Forumda da az kisiyiz haftasonu. Bebis ve lohusa esyalarına bakıyorm. Yeniyıldan sonra cantamı hazırlıyım dursun dedim kenarda. Cantada durmakla bisey olmaz heralde. Bolum bolum bi guzel steril posetlerim de onları.

aynen canım hazırla dursun kenarda bebısın kıyafetlerını falan da yıka utule guzelce bende gecelık bakıyorum hala hem ıcıme sınen hemde ucuz bır sey bulamadım

aynen canım hazırla dursun kenarda bebısın kıyafetlerını falan da yıka utule guzelce bende gecelık bakıyorum hala hem ıcıme sınen hemde ucuz bır sey bulamadım

evet ya ne kadar pahalı o lohusa pijamaları gecelikleri ama carsılardaki ic camasırcılarda daha uygun fiyatlar loya ydı sanırım birinin adı. Ama tabi kalite azcık degisir. Ben bir pijama takım aldım gozumu karartıp, iki de gecelik bir sabahlık alırsam olcak. Ama uygun biseyler olsun istiyorum tabi. Dagi nin kampanyası vardı trendyolda sanırım, iyi gibiydi fiyatlar ama netten guvenemedim

GÖRMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN ARA ARA TEKRARLAYACAĞIM ARKADAŞLAR, BİTİREN BANA ÖZELDEN BİTTİ DİYE MESAJ YAZABİLİR Mİ?
merhaba arkadaşlar mart anneleri grubunda kuran-ı kerim hatmi için ben 1 , mawi16 2, gasoline 3. , bettünaz 4.cüzü ,andramm 5. melek anne 6. huzurum 7. baby 23 8 . alk-can 9. smsyh 10. srrbkl 11. melekasil 12. sahtedny 13. merveahat 14. ve 15. smile53 16. kusummelek 17. gasoline 18. aeaeinan 19. irem0730 20. Işık27 21. 91denizeynep 22. kahvemin köpüğü 23. jeepers 24. huzurum 25 ve 26. aaxyz 27. cüzü aldı,28-29-30 .cüzleri annem aldı . hadi kızlar hayırlı olsun başlayabiliriz okumaya, bitiren bu mesajı alıntılayıp cüzüyle bitti derse tamamı bittiğinde duasını da yaparız küçük kuzularımıza

yaa bende bugun bızım buradakı dukkanlara bakıcam bıraz ınternette kampanya falan olursa ıyı de dıgerlerı cok pahalı yaa bıde dedıgın gıbı dokunmadan guvenemıyor ınsan aslında bır gece gıycez ınsallah tabı o kadar para vermesem mı dıyede dusunuyorum sonra ozel bır gun oldugu ıcın kısıtlamayım kendımı dıyorum çelişkilerdeyim anlayacağın:):)

allah kabul etsin...

loya, kompedan falan var dogru diyosun cok pahalı yaaaaaa sanki altın alıyoruz. Alt tarafı hastanede giyicez yuh yanii.. bende bugün woodydekine yakından baktım ıııh ıhhh alınmaz hastaane icin.. begri

Buraya da kimsecikler.gelmemisss E Ekyzdn03 tatlimmmm yaz bebiisin durumu nasill gittin mi doktoraaaaa..insallah rahati yerindedir canim

Merhaba korkutmak istemem ama söylediğiniz belirtiler hipoglisemi belirtisi olabilir şeker ölçümü yaptınız mı hiç? Benim gebelik sekerim var ve şeker düştüğünde aynen tarif ettiğiniz durumu yaşıyorum bir endokrin veya dahiliye doktoruna gorunmenizi tavsiye ederim inşallah şeker değildir

Merhabalar. Sekerim cikmadi ama tsh ft4 dusuk hipotiroit dendi alt sinirda. Ilac iciyorum bakalim aysonu kontrolumde ne gibi gelisme gostericek.

Arkadaşlar merhaba, Bağcılar Mega Medipol Lebriz Hale Aktün Tamer'e gidiyorum. Daha önce tanıyan bilen doğum yapan var mı? Her türlü olumlu olumsuz dönüşü paylaşır mısınız lütfen?

günaydın kızlar... iyi haftalar. ben birazcık nezle oldum, şimdilik idare ediyorum ama ağırlaşmam inşallah..

bu arada çalışablir raporu tam olarak hangi gün alınmalı? benim son adt. trh 28.05.15 , bu durumda 6 Ocak ta mı gitmem lazım 7 Ocak'ta mı?
ay bir de tecrübeli olacağım di mi ben... unutmuşum herşeyi.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim 1 hafta rapor ohh mis gibiydi tabi üstüne annecimde gelince tadına doyum olmadı ama bitti
güzel şeyler çabuk bitiyor canım..İyileştin de mi.Dikkat et kendine havalar da soğuk yaa..Şöyle sıcacık evde yatacağımız zamanlar gelsin 2 ay var daha nerden baksan amaa...

ay bilmiyorum ki cnm doktoruna sorsaydın da 1 gün çok da birşeyi değiştirmez herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…