ben cuma gunu kontrole gıdıcem tatlım bende sorucam benımde 4 ocak galıba ama dolduruyozmu basındamı herkes farklı soyledıgı ıcın dra sorucam artıkgünaydın kızlar... iyi haftalar. ben birazcık nezle oldum, şimdilik idare ediyorum ama ağırlaşmam inşallah..
bu arada çalışablir raporu tam olarak hangi gün alınmalı? benim son adt. trh 28.05.15 , bu durumda 6 Ocak ta mı gitmem lazım 7 Ocak'ta mı?
ay bir de tecrübeli olacağım di mi ben... unutmuşum herşeyi.
iyiyim canımcım çok şükür annem misler gibi baktı bana saolsun ekmek elden su gölden yattım 1 hafta :) nerde kadın programı var onu izledikgüzel şeyler çabuk bitiyor canım..İyileştin de mi.Dikkat et kendine havalar da soğuk yaa..Şöyle sıcacık evde yatacağımız zamanlar gelsin 2 ay var daha nerden baksan amaa...
Günaydın canım hoşgeldin geçmiş olsun havalar soğudu dikkat etmemiz lazım :) Az kaldı zaten yatacağımız günlere :)günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim 1 hafta rapor ohh mis gibiydi tabi üstüne annecimde gelince tadına doyum olmadı ama bitti
canım gecmıs olsunn havalar sogudu artık tek esıntı bıle bızı yıkıyorr bende rapor almak ıstıyorum dınlenmek ıcın ama bılmıyorum hıcc yılbasında 4 gun tatılım war o yuzden almamakta ıstıyorummmiyiyim canımcım çok şükür annem misler gibi baktı bana saolsun ekmek elden su gölden yattım 1 hafta :) nerde kadın programı var onu izledik
saol canım benim havalar fena gerçekten hepimizi dikkatli olalım... tatilin varsa bekle bu hafta sonra 4 gün yatış ohh miscanım gecmıs olsunn havalar sogudu artık tek esıntı bıle bızı yıkıyorr bende rapor almak ıstıyorum dınlenmek ıcın ama bılmıyorum hıcc yılbasında 4 gun tatılım war o yuzden almamakta ıstıyorummm
Ya bende duydum ama daha netleşmemiş sanırımkızlar yaa esım dunden berı dogum ıznı 6 ay olmus dıyor warmı boyle bırsey duydunuzmuuuu
2 senedir söylüyorlar ama olmadı diye biliyorum ben. keşke olsa.kızlar yaa esım dunden berı dogum ıznı 6 ay olmus dıyor warmı boyle bırsey duydunuzmuuuu
iyiyim canımcım çok şükür annem misler gibi baktı bana saolsun ekmek elden su gölden yattım 1 hafta :) nerde kadın programı var onu izledik
hoşgeldin geçmiş olsun canımgünaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim 1 hafta rapor ohh mis gibiydi tabi üstüne annecimde gelince tadına doyum olmadı ama bitti
geçmiş olsun canım. benim bildiğim kadarıyla 32 dolunca alıyoruz raporu. 29+ iken doktora gittim 3 hafta sonra görüşürüz dedi yanigünaydın kızlar... iyi haftalar. ben birazcık nezle oldum, şimdilik idare ediyorum ama ağırlaşmam inşallah..
bu arada çalışablir raporu tam olarak hangi gün alınmalı? benim son adt. trh 28.05.15 , bu durumda 6 Ocak ta mı gitmem lazım 7 Ocak'ta mı?
ay bir de tecrübeli olacağım di mi ben... unutmuşum herşeyi.
kızlar yaa esım dunden berı dogum ıznı 6 ay olmus dıyor warmı boyle bırsey duydunuzmuuuu
Duymadım cnm..Olsa keşke güzel olurdu biz doğurana kadar:)kızlar yaa esım dunden berı dogum ıznı 6 ay olmus dıyor warmı boyle bırsey duydunuzmuuuu
az kalmış cnm bakalım gelelim o günlere sağlıkla inşallah..araştırdım şimdi, çalışabilir raporu tam 32+0 olduğumuz gün alınıyormuş. benim 7 Ocak'a geliyor. hayırlısı bakalım.
geçmiş olsun cnm dikkat etmek lazım havlar soğuk heryerde kömür kokusu var..Dinlen 2 gün iyi gelir..günaydın kızlarrrr
2 gün raporluyum burdayım. dün biraz soğukta dolaştım havalar da çok kirli burda o yüzden boğazım mahvoldu, öksürdüm gece boyu gidip bi de ders anlatamam diye gittim sağlık ocağına rapor aldım 2 gün hem hastayım hem mutluyum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?