2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ben cuma gunu kontrole gıdıcem tatlım bende sorucam benımde 4 ocak galıba ama dolduruyozmu basındamı herkes farklı soyledıgı ıcın dra sorucam artık

güzel şeyler çabuk bitiyor canım..İyileştin de mi.Dikkat et kendine havalar da soğuk yaa..Şöyle sıcacık evde yatacağımız zamanlar gelsin 2 ay var daha nerden baksan amaa...
iyiyim canımcım çok şükür annem misler gibi baktı bana saolsun ekmek elden su gölden yattım 1 hafta :) nerde kadın programı var onu izledik

gunaydın kızlar hayırlı haftalar, cabucak gecsin insallah, hava cok sogukkkk .

B bsrd hosgeldin cnm gecmis olsun
River82 benim bildigim 32+0 da alınıyor. Ama usg de gorunen tarih farklı olursa etkiliyor mu ki acaba. Ben 28 aralıkta gidicem 29+ olarak. Bakalım ne diyecek.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim 1 hafta rapor ohh mis gibiydi tabi üstüne annecimde gelince tadına doyum olmadı ama bitti
Günaydın canım hoşgeldin geçmiş olsun havalar soğudu dikkat etmemiz lazım :) Az kaldı zaten yatacağımız günlere :)

iyiyim canımcım çok şükür annem misler gibi baktı bana saolsun ekmek elden su gölden yattım 1 hafta :) nerde kadın programı var onu izledik
canım gecmıs olsunn havalar sogudu artık tek esıntı bıle bızı yıkıyorr bende rapor almak ıstıyorum dınlenmek ıcın ama bılmıyorum hıcc yılbasında 4 gun tatılım war o yuzden almamakta ıstıyorummm

saol canım benim havalar fena gerçekten hepimizi dikkatli olalım... tatilin varsa bekle bu hafta sonra 4 gün yatış ohh mis

kızlar yaa esım dunden berı dogum ıznı 6 ay olmus dıyor warmı boyle bırsey duydunuzmuuuu

araştırdım şimdi, çalışabilir raporu tam 32+0 olduğumuz gün alınıyormuş. benim 7 Ocak'a geliyor. hayırlısı bakalım.

günaydın kızlarrrr
2 gün raporluyum burdayım. dün biraz soğukta dolaştım havalar da çok kirli burda o yüzden boğazım mahvoldu, öksürdüm gece boyu gidip bi de ders anlatamam diye gittim sağlık ocağına rapor aldım 2 gün hem hastayım hem mutluyum yani

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim 1 hafta rapor ohh mis gibiydi tabi üstüne annecimde gelince tadına doyum olmadı ama bitti
hoşgeldin geçmiş olsun canım raporla evde dinlenme olmasa hastalığın çekilir yanı yok zaten senin bi de annen gelmiş ohh bal kaymak yani

geçmiş olsun canım. benim bildiğim kadarıyla 32 dolunca alıyoruz raporu. 29+ iken doktora gittim 3 hafta sonra görüşürüz dedi yani

kızlar yaa esım dunden berı dogum ıznı 6 ay olmus dıyor warmı boyle bırsey duydunuzmuuuu

ya keşke öyle olsa söylenti var ama yasalaşmadı olacaksa bizim izinler bitmeden olur inşallah

geçmiş olsun cnm dikkat etmek lazım havlar soğuk heryerde kömür kokusu var..Dinlen 2 gün iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…