canımmm buglem koyuyorsun ya kızısın ısmını onun gercekten anlamı cennetı mujdeleyen melekmıymıs arastırdınmıııııGünaydın Kızlar hayırlı cumalar çabucak qeçsin buqün uyuyalım yaa
o.d. nee kızzzz tunanın yanınaaagunaydın guzel annıslerr haftanın don ıs gunu tabı cumartesı calısanlar harıc :) umarım hemencecık gecer bu gun
tatlım odanız geldımı dunn hıc sesın yokkkkgunaydın guzel anneler, hayırlı cumalar herkese.
belkı kuzum basıns onur ya da doruk getırme ıhtımalımız varda ondano.d. nee kızzzz tunanın yanınaaa
Canım onu çok araştırdım müjdeci melek yazıo cenneti müjdeleyen melek yazıo ama kuranda qeçip qeçmediqine tam emin olamadım kurandan olsun istediqim için ikra'yıda başına koydum ne olur ne olmaz diye...canımmm buglem koyuyorsun ya kızısın ısmını onun gercekten anlamı cennetı mujdeleyen melekmıymıs arastırdınmııııı
Onu hiç sorma kuzum perişan oluyorum sabaha kadar uyu uyan sırt aqrısı bel aqrısı bacak aqrısı deli olcam artık sabah bi uayanıorum sabaha kadar tekme tokat dövmüşler beni sanki...gunaydın kızlar hıc uyuyamadım butun gece saga donuyom olmuyor sola donuyom hıc olmuo off nasıl geccek bu son haftalar ya
Onu hiç sorma kuzum perişan oluyorum sabaha kadar uyu uyan sırt aqrısı bel aqrısı bacak aqrısı deli olcam artık sabah bi uayanıorum sabaha kadar tekme tokat dövmüşler beni sanki...
aynen bende canım valla dogru duzgun hıc uyumadımgunaydın kızlar hıc uyuyamadım butun gece saga donuyom olmuyor sola donuyom hıc olmuo off nasıl geccek bu son haftalar ya
Çünkü artık bünye uykusuzluktan tükenio son saatlerde istemsizde olsa uyuyosun canım..sanada sey oluyormu sabaha dogru daha rahat uykumu alıyorum nedense ya
Çünkü artık bünye uykusuzluktan tükenio son saatlerde istemsizde olsa uyuyosun canım..
Ondan canım ya bi müddet sonra yorqun düşüyo dayanamıo bünye yani..İdare edicek canım artık yapcak bişey yok...ondan mı dıyorsun ne bılım dedım nıe sabaha karsı daha rahatım vallahı 10 da gelıyorum ıse artık ablamda yazık bısı dıyemıo
aynen canım hepımız yasıyoruz takılma o yuzden :):)Selam kızlar bnde gece uyuyamayanlardanım ve bu yüzden günboyu sinirliyim. Zaten bu hormonların oyununa da geliyorum tam çekilmez oldum yani. Herşeye ağlar oldum(
Bir de çok halsizim hiçbirşey yapasım gelmiyor. Sizde de var de mi böle durumlar. Bi ben Yaşıyorum bütün bunları sanıyorum.
gunaydın kızlar hıc uyuyamadım butun gece saga donuyom olmuyor sola donuyom hıc olmuo off nasıl geccek bu son haftalar ya
Onu hiç sorma kuzum perişan oluyorum sabaha kadar uyu uyan sırt aqrısı bel aqrısı bacak aqrısı deli olcam artık sabah bi uayanıorum sabaha kadar tekme tokat dövmüşler beni sanki...
walla kızlar bende aynennn saga donuyorum 5 dk sonra sagım sola donuyorum 5 dk sonra solum agrıyooo duz yatıyotm kızcem durtuyoo sabahada ıkı buklum kalkıyorum yataktannnaynen bende canım valla dogru duzgun hıc uyumadım
oooo hanfendı gunaydınlarrr :):)selam kızlarrrrr.... hepinize iyi cumalar
senın kacta bugun randevun canım?walla kızlar bende aynennn saga donuyorum 5 dk sonra sagım sola donuyorum 5 dk sonra solum agrıyooo duz yatıyotm kızcem durtuyoo sabahada ıkı buklum kalkıyorum yataktannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?