2016 Mart Anneleri Goygoy :)

geçmiş olsun tatlım..hareket de etmiş işte iyidir o kadar hassas değiller galiba birşeycik olmaz Allahın izniyle..Karnının ağrıması da normal çarptığın için geçer inşallah çabucak..
sagol canım benım ınsallahhh annelık boyle bır sey sanırımmm hep endıseeee

ttu89 ttu89 tatlimmm.gecmiss olsun.intermettekiler abartili yazmiss sen onlari.okumaaaa..icin.rahat etsin diyee doktorunu ara yanina git..ama.bebegin hareketlenmiss icini ferah tut:KK36:

Ahhh ahh keske.calissaaydim.bendeee..insanin kendi kazandigi gibi para gibisi yok sekerim.. :110:

ayy valla elakası yok bacımmm.. şimdi ben evde türk kahvesi eşliğinde iki çenenin dibini kırarken kocamın verdiği haftalı yeme planı daha güzel. ne bu? amele gibi çalış sona para harcamaya bile vaktin olmasın netten al herşeyi.. adaletin bu mu dünya.. açın müslümü ferdiyi getirin lan bana ordan 1 duble sek..

Son düzenleme:
ttu89 ttu89 tatlimmm.gecmiss olsun.intermettekiler abartili yazmiss sen onlari.okumaaaa..icin.rahat etsin diyee doktorunu ara yanina git..ama.bebegin hareketlenmiss icini ferah tut:KK36:
ayyy pinarrr sen tecrubelı annesın daha once geldımı basına yawrum Allah korusunnnnnn

ayy valla elakası yok bacımmm.. şimdi ben evde türk kahvesi eşliğinde iki çenenin dibini kırarken kocamın verdiği haftalı yeme planı daha güzel. ne bu? amele gibi çalış sona para harcamaya bile vaktin olmasın netten al herşeyi.. adaletin bu mu dünya.. açın müslümü ferdiyi getirin lan bana ordan 1 duble susuz..
hayır calıs calı calıs ay sonu geldıgınde maası al ay bası olmadan maas bıtsın asıl bumu yanıııııııı

ayyy pinarrr sen tecrubelı annesın daha once geldımı basına yawrum Allah korusunnnnnn
Canimmm.kizim.karnimaa.gecen.hopladi.doktoraaa.gitttigjmde.hersey normaldi hatta dedimmm doktoraaa yok dedi birseyo.yok.ama.canimsin icin rahat etsin diye doktorunu ara..yani birsey olmaz.oyle.bir yerdeler ki birsey olmaz allahin izniyleee...suyu onu korur canimsin rahat ol:KK36:

ayy valla elakası yok bacımmm.. şimdi ben evde türk kahvesi eşliğinde iki çenenin dibini kırarken kocamın verdiği haftalı yeme planı daha güzel. ne bu? amele gibi çalış sona para harcamaya bile vaktin olmasın netten al herşeyi.. adaletin bu mu dünya.. açın müslümü ferdiyi getirin lan bana ordan 1 duble susuz..
Ah.kuzum.kiyamam.yaaaam
Vallahi.allah sizlere guc versin.ev is.yemek ilerde cocuk..ve koca...allahim.herk3ee istedigi gibi bir yasam.surmesini dilerim..isteee calisanlar evde oturmak.ister calismayanlar ise calismak..

Canimmm.kizim.karnimaa.gecen.hopladi.doktoraaa.gitttigjmde.hersey normaldi hatta dedimmm doktoraaa yok dedi birseyo.yok.ama.canimsin icin rahat etsin diye doktorunu ara..yani birsey olmaz.oyle.bir yerdeler ki birsey olmaz allahin izniyleee...suyu onu korur canimsin rahat ol:KK36:
onun suyunu yerım bennnnnn :)

ttu89 ttu89 geçmiş olsun canım , bir şey olmamıştır ben de çarpıyorum sık sık özellikle mutfakta alt dolap kapağını açıp kaparken falan. Ama için rahat etsin doktoruna sor tabi.

hayır calıs calı calıs ay sonu geldıgınde maası al ay bası olmadan maas bıtsın asıl bumu yanıııııııı

ahhh ah bide o var.. benim ki konut kredisine gidiyo zaten hesapta sadece 5 dakka görüyorum sonra bakıyorum gitmiş. hatta geçen dedimki eşime ben bunu otomatik ödemeden çıkarim manuel yapim bari akşama kadar hesapta kalsın kendimi kötü hissediyorum ayol :))))

Back
X