- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
Ahhh ahh keske.calissaaydim.bendeee..insanin kendi kazandigi gibi para gibisi yok sekerim..koca çalışıyor bu hatunlar yiyor 9 ayı yata yata geçircekler bizim yavruların günahı ne be

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh ahh keske.calissaaydim.bendeee..insanin kendi kazandigi gibi para gibisi yok sekerim..koca çalışıyor bu hatunlar yiyor 9 ayı yata yata geçircekler bizim yavruların günahı ne be
sagol canım benım ınsallahhh annelık boyle bır sey sanırımmm hep endıseeeegeçmiş olsun tatlım..hareket de etmiş işte iyidir o kadar hassas değiller galiba birşeycik olmaz Allahın izniyle..Karnının ağrıması da normal çarptığın için geçer inşallah çabucak..
bi dahamı gelcen dünyaya boşverrrrrr ye koca parasınıAhhh ahh keske.calissaaydim.bendeee..insanin kendi kazandigi gibi para gibisi yok sekerim..![]()
Ahhh ahh keske.calissaaydim.bendeee..insanin kendi kazandigi gibi para gibisi yok sekerim..![]()
ayyy pinarrr sen tecrubelı annesın daha once geldımı basına yawrum Allah korusunnnnnnttu89 tatlimmm.gecmiss olsun.intermettekiler abartili yazmiss sen onlari.okumaaaa..icin.rahat etsin diyee doktorunu ara yanina git..ama.bebegin hareketlenmiss icini ferah tut
![]()
O zaman senin icin 1 saat daha uyuyumm beee batsin bu dunyaaabi dahamı gelcen dünyaya boşverrrrrr ye koca parasınıbiz çalışıyoz da noluyo sanki
![]()
hayır calıs calı calıs ay sonu geldıgınde maası al ay bası olmadan maas bıtsın asıl bumu yanııııııııayy valla elakası yok bacımmm.. şimdi ben evde türk kahvesi eşliğinde iki çenenin dibini kırarken kocamın verdiği haftalı yeme planı daha güzel. ne bu? amele gibi çalış sona para harcamaya bile vaktin olmasın netten al herşeyi.. adaletin bu mu dünya.. açın müslümü ferdiyi getirin lan bana ordan 1 duble susuz..
Canimmm.kizim.karnimaa.gecen.hopladi.doktoraaa.gitttigjmde.hersey normaldi hatta dedimmm doktoraaa yok dedi birseyo.yok.ama.canimsin icin rahat etsin diye doktorunu ara..yani birsey olmaz.oyle.bir yerdeler ki birsey olmaz allahin izniyleee...suyu onu korur canimsin rahat olayyy pinarrr sen tecrubelı annesın daha once geldımı basına yawrum Allah korusunnnnnn
Ah.kuzum.kiyamam.yaaaamayy valla elakası yok bacımmm.. şimdi ben evde türk kahvesi eşliğinde iki çenenin dibini kırarken kocamın verdiği haftalı yeme planı daha güzel. ne bu? amele gibi çalış sona para harcamaya bile vaktin olmasın netten al herşeyi.. adaletin bu mu dünya.. açın müslümü ferdiyi getirin lan bana ordan 1 duble susuz..
onun suyunu yerım bennnnnn :)Canimmm.kizim.karnimaa.gecen.hopladi.doktoraaa.gitttigjmde.hersey normaldi hatta dedimmm doktoraaa yok dedi birseyo.yok.ama.canimsin icin rahat etsin diye doktorunu ara..yani birsey olmaz.oyle.bir yerdeler ki birsey olmaz allahin izniyleee...suyu onu korur canimsin rahat ol![]()
hayır calıs calı calıs ay sonu geldıgınde maası al ay bası olmadan maas bıtsın asıl bumu yanıııııııı
hahahah benim aldığım gün bitiyor hopppp bir bankadan diğerinehayır calıs calı calıs ay sonu geldıgınde maası al ay bası olmadan maas bıtsın asıl bumu yanıııııııı
Oyyy prensesini koruusn.rabbim..hayirliisyla.kuxagina.alirsin insallah tatlimonun suyunu yerım bennnnnn :)
Biraz.elini tut.hahahah benim aldığım gün bitiyor hopppp bir bankadan diğerine![]()
krediye gidiyor şekerim elimde durması imkansız banka sen yemeden ben alayım onu diyorBiraz.elini tut.![]()