geçmiş olsun mu desem bilemedim ki hamilelikten hep..kendimizi hasta hissetmeyelim dimi :)
RABBİM yardım etsin,sabır,güç versin..
Canım yaa Allah yardimcin olsun hamileliğin başında ben mideden çok çektim anlayabiliyorum
Süpersin:) tarif versene lohusa şerbeti içinEki Görüntüle 1768320 Lohusa olmadan kendine lohusa şerbetleri hazırlayan ilk anne benmiyim acaba
Mis gibi oldular şimdiden içmek istedim resmenn ..
5 lt lohusa şerbeti yaptım
3 lt de üzümlü kayısılı hoşaf
(Şekersiz yaptım bunları tabi sadece kendimeee :)) )
Senin ki ne kadar büyüklükte canım. Pazartesi doktorun ne dediğini bana da söyleyebilir misin
Adıyla büyüsün inşallah oğlumun adaşı olacak gerçi bizimkinin adı daha hamileliğimden önce belliydi bizim sıpanınkide Deniz Mete
canim adiyla yasasin bence cok güzel mete ali ben de bi ara eymen e taktim ama cidden 10hamileden 8 i eymen koyuyor esim de istemedi seninki gibi vazgectik biz de talha ve semih den birini secicez kismetse
Ellerine sağlık iyi yapmışsın.. Bunlar ne kadar süre durur? Bi de zahmet olmazsa nasıl yaptığını anlatır mısın ben bilmiyorum yapilisini
Çok güzel canım bizim yumağın adı da Ali olcak inşallah
baby23 isim çok güzel adıyla doğsun yaşasın bizde şimdilik araf toprak koyacaz da son dakika kimse karışıp değiştirtmezse bizde çok karışanlar varda haklarıymış gibi
Geçmiş olsun canım benimde Zaman Zaman oluyo bulantı maalesef doğurana kadar bulantılarım devam edicek benimde belli ki ..Şu hafta oldu hala Miğde bulantım tavan
Az önce bütün yediğim yemeği geri çıkardım
Adiyla gelsin adiyla yasasin canım çok güzel hayırlı olsun.
Verdim gitti :) yazdım yukarda canım, şekerini kendinize göre ayarlayın bence ben tadına bakıp koydum sürekli 2 su bardağı yetti benim için ..Süpersin:) tarif versene lohusa şerbeti için
Ben de yıkama işini bitirdim sonunda. Daha önce de söylediğim gibi yeşil anne organik bebek deterjanı ile yıkadım kokusuz olması biraz canımı sıkmıstı bi de yumuşatıcı almadım dedim şimdi sert olur mu ki yıkanınca. Sonra araştırdım 1 türk kahvesi fincanı kadar elma sirkesi ya da beyaz sirke kullanılabiliyormuş yumuşatıcı yerine. Attım sirkeyi yumuşatıcı bölümüne:) bi de güzel koksun diye gül suyu koydum deterjan bölümünün içine:) çalıştırdım elde yıkama programı 30 derecede. Bitince 1 tur durulama yaptım. Bitti:)mis gibi oldu miniğimin çamaşırları:)) yumuşacık oldu kuruyanlarda. Yumuşatıcı yerine sirke işe yarıyormuş haberiniz olsun kızlar. Belki bilenler vardır ben bilmiyordum yeni öğrendim söyliiim dedimbnde roxy aldım..ilave durulama gerekiyor galiba??
Kızlar bizim meşhur isim olayımız çözüldü çok şükür galiba, Eymen isminden bende çok sıkıldım artık herkeste heryerde duydum son Zaman'larda ..
Eşimle konuştuk ikimizinde kararı ile 'Mete Ali' olucak inşallah, Nasıl sizce :)))
Kapı süsünü falan yapıcam, hastane içinde keçeden süsler yapıcam ismi yazan, bu saatten sonra değişmesi imkansız artık ismin, değişirse doğurmam zaten
Canım her hafta kontrole gidiyoruz biz takipteyiz neden olduğu belli değil doğumdan sonra belli olucak ondan sonra tedavi sürecine giricemAnladım ne gibi bir yol çizildi canm... ne yapılması gerekiomş... bana tıkanıklığa bağlı böbrekte genişleme var dedi ölçüm vermedi ...
Anammm bizde adaş olucaz bende Alp Deniz koycam canımAdıyla büyüsün inşallah oğlumun adaşı olacak gerçi bizimkinin adı daha hamileliğimden önce belliydi bizim sıpanınkide Deniz Mete
Bak buna şaşırmadim desem yalan olur .Aylardir EYMEN diye sayiklayip duruyoduk hepimizKızlar bizim meşhur isim olayımız çözüldü çok şükür galiba, Eymen isminden bende çok sıkıldım artık herkeste heryerde duydum son Zaman'larda ..
Eşimle konuştuk ikimizinde kararı ile 'Mete Ali' olucak inşallah, Nasıl sizce :)))
Kapı süsünü falan yapıcam, hastane içinde keçeden süsler yapıcam ismi yazan, bu saatten sonra değişmesi imkansız artık ismin, değişirse doğurmam zaten
Bence çok güzel canım ismiyle gelsin pasamızKızlar bizim meşhur isim olayımız çözüldü çok şükür galiba, Eymen isminden bende çok sıkıldım artık herkeste heryerde duydum son Zaman'larda ..
Cnm kaç hafta durucak ki bu böyle daha doğumuna yok muVerdim gitti :) yazdım yukarda canım, şekerini kendinize göre ayarlayın bence ben tadına bakıp koydum sürekli 2 su bardağı yetti benim için ..
Amin canim inşallahBende fen öğretmeniyim :) hepimize Allah hayırlı doğumlar versin
Bnde tesekkur ederım canım:) ındırıyom bndeTeşekkür ederiz, evet canım erkek :)
Etiketi telefon da Aviary diye programdan yapıyorum
Herseyın yolunda olmasına sevındım.benmde karnım taş gibi oluyor.bırde yururken sankı rahmıme yuk bnmıste aşagı cekıyor gbı.drum bana erkn dogum rıskıne karşı adalat 30 verdı onu ıcınce rahatlıyor karnım.senn ilacın var mı,?Cümleten iyi geceleerr
Bugün dr kontrolüm vardı malum
önce nst ye soktular, benim her zamanki o taş gibi olma durumundaki kasılmalarımdan oldu bikaç tane, o zamanlarda 50-60a çıktı gösterge,
asistan kız gelip bakınca oooo dedi, noldu dedim, cevap vermedi gülümsedi
neyse dr.un odasına girdim, o da bakınca sancın görünüyo ağrın var mı dedi
ben de ağrı veya acı değil ama karnımda taş gibi olma durumu var zaten dedim, bir de alt tarafıma hafif bıçak batması gibi acı oluyo ama zaten oluyodu bu da dedim
neyse erken doğum ihtimali olabilir önce ultrasonla bakalım sonra gerekirse muayene edelim dedi (çatı muayenesini 37de yapacaktı, bugün 34+5 tim)
neyse ultrasonda herşey yolunda görünüyodu, 2.800 gr olmuş danam, 48cm de boyu var, yine 2 hafta öndeymiş, aslında normal anne baba yapılıysa böyle olması dedi.
neyse muayene edelim dedi, ben tereddüt ettim 1-2 gün sonra baksanız dedim, eğer bi sorun varsa serum falan vermem gerekebilir ama sen bilirsin tabiki zorlayamam seni dedi, neyse ikna oldum, 10sn sürdü sürmedi, açılma yok ama rahim ağzında yumuşama var dedi, 1-2 haftaya gelir bebeğimiz dedi, ben şok ben iptal
haftaya perşembe tekrar çağırdı, kendini yorma dinlen dedi, o kaa
biz karı koca bi tuhaf olduk, hiç beklemiyodum böyle bişey, hep mart ortası diye düşündüm durdum, bilemedim şimdi
çok şükür sağlığı yerinde oğluşumun, normal doğuma da engel yok, ohh
Canlar benm 5 sayfam kaldı bu hafta bıttcemD
Doğumlar başladı cüzler bitmedi hala hadi kızlar ha gayret bitsin. Daha önce alıp okuyamayacak olanlar söylesin bari yeniden dağıtım yapalım..
Bende ısterım:) afıyet olsun nasl yaptın paylasr mısın?Eki Görüntüle 1768320 Lohusa olmadan kendine lohusa şerbetleri hazırlayan ilk anne benmiyim acaba
Mis gibi oldular şimdiden içmek istedim resmenn ..
5 lt lohusa şerbeti yaptım
3 lt de üzümlü kayısılı hoşaf
(Şekersiz yaptım bunları tabi sadece kendimeee :)) )
yok canım, kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum zaten, devam et dedi özellikle magnezyuma, başka da ilaç vermediHerseyın yolunda olmasına sevındım.benmde karnım taş gibi oluyor.bırde yururken sankı rahmıme yuk bnmıste aşagı cekıyor gbı.drum bana erkn dogum rıskıne karşı adalat 30 verdı onu ıcınce rahatlıyor karnım.senn ilacın var mı,?
Canım ben bu ay sonu verırım halıları perdelerım temız.zaten benm pek gelen gıdenım yok o yuzden rahatum.bebegımın eşyası odası temz olsun yetrhanımlar merhaba, camlar,perdeler, halılar gibi büyük temizliğinizi yaptınız mı doğuma ne kadar kala yapmayı düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?