Merhaba tecrubeli anne adaylari, kac gundur deli gibi oksuruyorum, nw yaptiysam gecmedi, eczaci prospan icebilecegimi soyledi, aranizda doktorun bu ilaci tavsiye ettigi biri var mi? Gönül rahatligiyla icebilir miyim?
Başarabilirsen bravo sana canım benim daha var denemedim ama sanmıyorum yapamam gibi eşimede yaptıramamBanada doktor Dedi işte bu 1-2 hafta yap Hergün doğumu tetiklesin rahat olur doğum diye ama nerdeeee :)))
Bugün Bi daha deniyim yaa, ptesi randevum var belki işe yarar dur bakalım :))))
Canım tansiyonuna ve idrar da proteine baktırdın mı benim eltimin olmuş preeklampsiymiş o da 37 de öyle hissedip gitmiş 2 hafta hiç kilo almamış diyince tansiyona idrar bakmışlar aniden o gün sezeryana almışlar tansiyonda çok yüksekmiş idrarda da çok fazla protein çıkmış ihmal etme sende tansiyonunu her gün ölç inşallah senin öyle değildir benim çevremde 2400-2500 doğup şimdi yaşıtlarından çok çok iri bebekler var kocaman olmuş annesi üzme kendini sağlıklı doğsunda sen onu beslersinKızlarrr bugün içimde bi huzursuzluk vardı doktora gittim randevum yoktu ama cumartesiya kadar dayanamadımve iyiki dinlemişim iç sesimi bebeğim 2 bucuk haftadır hiç kilo almamış beslenmesi durmuş 2500 gr şuan haftaya çarşambaya sezeryan için randevu verdi cumartesi günü temrar gidecem inşallah azda olsa kilo alır oğluşum
Başarabilirsen bravo sana canım benim daha var denemedim ama sanmıyorum yapamam gibi eşimede yaptıramamayy ben erken doğum riskinden de yattım baya çok yürümek yasak egzersiz de asla normal doğmaz bu kız
Kızlarrr bugün içimde bi huzursuzluk vardı doktora gittim randevum yoktu ama cumartesiya kadar dayanamadımve iyiki dinlemişim iç sesimi bebeğim 2 bucuk haftadır hiç kilo almamış beslenmesi durmuş 2500 gr şuan haftaya çarşambaya sezeryan için randevu verdi cumartesi günü temrar gidecem inşallah azda olsa kilo alır oğluşum
Çok sağ ol Canım, inşallah hepimize güzel yıllar olsun bebiklerimizleHepsi çok güzel canım çok düşünceliymiş eşin maşallah size kızınızlada beraber nice güzel yıllarınız olsun inşallah :)
Selam. Üzülme canım.Kızlarrr bugün içimde bi huzursuzluk vardı doktora gittim randevum yoktu ama cumartesiya kadar dayanamadımve iyiki dinlemişim iç sesimi bebeğim 2 bucuk haftadır hiç kilo almamış beslenmesi durmuş 2500 gr şuan haftaya çarşambaya sezeryan için randevu verdi cumartesi günü temrar gidecem inşallah azda olsa kilo alır oğluşum
Dediğin gibi insan sürpriz istiyor bazı Zaman'larda, bi de ben aylardır evdeyim, sayılı eşim dostum var Ankara'da, aydınlıyım aslında evlenince Ankara'ya yerleştim. O kadar bunaldım ki, çok iyi geldi bana. Allah herkese düşünceli koca nasip etsin, hali hazırdaki kocalara da düşünceli olmayımazoshest canım maşallah eşin şimdi böyleyse doğuma neler yapar benimkine ilk başlarda diyordum doğum hediyesi muhabbetini espriyle çünkü aklına bile gelmezdi o zamanlar ne istiyosan alayım gidip ben ne alcam şimdi diyordu beni kızdırıyordu alma hiçbişe istemem diye kavga ediyordum şimdi hala bana soruyor bende hiçbirşey diyorum cidden her ne istesem alır ama bazen insan ufak bile olsa söylemeden yapılan süprizler istiyor ama maalesef eşimde yok o duygu çiçek dışında düşünemiyor :)
Yok canım ben yapmıyorum zaten durursa 37den sonra deniycem benimde tansiyonum 8-4 bazen 7 ye de düşüyor squatı ne zamandır yapıyorsun sen canımAyy Can'ım yok aman sen yapma şimdi zaten, bana dr yeni Dedi yap diye ki dedim ya Bebeğin kafası büyük kilosu fazla olduğu için 39-40 Haftaya kalmıyim diye önerdi, yoksa 37-38 haftadan sonra yaptırıyorum hastalarıma ben Dedi .. Bende yürümüyorum valla yürüyemiyorum tansiyonum düşüyo biraz fazla yürüyünce, hiçbi halt yapamıyorum tansiyon yüzünden sadece evde egzersiz falan işte squat hareketleri falan anca .. Bizimkide o koca kafasını doğum kanalına sokamicak bence zaten ama bakalım :))) sürekli sağa sola dönüyo çünkü anlıyorum, kanala girince kafasını çok hareket ettirtmezmiş
Ayy böyle muallakta konuştukları zaman uyuz oluyorum doktorlara.Okadar sancı çekip bide ameliyata girmek var bide yaakizlar doktorum bugün cati muayenesi yapti catim darmis biraz sezaryen olabilir dedi normali deneriz oladabilir olmayadabilir sonra o kadar aci çektim yine ameliyat ettiniz deme dedi sancim cikiyor zaten hep nstde acaba normal olur mi ki kuzumu da sıkıntıya sokmak istemiyorum kafam cok karıştı
üzülme tatlım hem bak erken doğum riskinide atlattın Allah'ında izniyle hiçbişey olmaz hemencecik toparlanır yakışıklı.Şimdi üzülüp daha çok üzme paşayıda.Sen yine bu hafta beslenmene dikkat et bakalım.Korkma herşey güzel olacak.Bak haftaya benimde doğum olacak.38. haftada benimde zorunlu sezeryan olacak artık kaç kilo olursa o kiloda alınacak.Ne yapalım sağlıkları iyi olsunda.Kızlarrr bugün içimde bi huzursuzluk vardı doktora gittim randevum yoktu ama cumartesiya kadar dayanamadımve iyiki dinlemişim iç sesimi bebeğim 2 bucuk haftadır hiç kilo almamış beslenmesi durmuş 2500 gr şuan haftaya çarşambaya sezeryan için randevu verdi cumartesi günü temrar gidecem inşallah azda olsa kilo alır oğluşum
Yok canım ben yapmıyorum zaten durursa 37den sonra deniycem benimde tansiyonum 8-4 bazen 7 ye de düşüyor squatı ne zamandır yapıyorsun sen canım
kizlar doktorum bugün cati muayenesi yapti catim darmis biraz sezaryen olabilir dedi normali deneriz oladabilir olmayadabilir sonra o kadar aci çektim yine ameliyat ettiniz deme dedi sancim cikiyor zaten hep nstde acaba normal olur mi ki kuzumu da sıkıntıya sokmak istemiyorum kafam cok karıştı
Selam. Üzülme canım.
Doktorum bana da iki üç hafta önce on günde 50gram aldı demişti. Ve hemen vitamine başla kilo almazsa sezeryana alıcaz demişti.
Ben o ara başka doktora da göründüm. Onun cihazı başka benim cihazım başka ama çok da geri değil bence dedi.
Sonra kendi doktruma sonraki hafta gittim ve bebeğin normal gelişimde olduğunu gördük. Bir haftada 3haftalık açığı kaptmışız güya. Ölçümden ölçüme değişiklik oluyor. Üzme sıkma canını.
Muz süt ceviz kilo alımında çok etkili. Muzun peşine su içersen kabızlık sıkıntısı olmaz
Vitaminlerini de düzenli almaya devam et. Kilo alacaktır inşallah :)
Bu arada tabi doktor değişimi yaptım. Çnkü sürekli beni böyle şeylerle sezeryana alma taraftarıydı. Bir gün gelişim geriliği diğer gün kordon var
Kalp atışı çok hızlı vs vs.... Gergin bir gebelik geçirmek istemediğim için hem hastanemi hem doktorumu değiştirdim
canim catin dar kesin olmaz da demiyor aradasin oladabilir olmayadabilir diyor ee insan ne yapacagini sasiriyor bu durumda bebegin kilosu cok degil su an 3kilo ama tabi daha az da olabilir ultrason ölçümleri değişiyor bakalım nasıl olacak hayirlisiŞöyle doktorlara uyuz oluyorum, biz gözlerinin içine bakıyoruz zaten hangisi benim için bebeğim için iyiyse onu söyle yapalım kardeşim yani illa strese sokacaklar, bunu diyen doktorun sezeryan yapalım kurtul demiş aslında kısaca sana Can'ım, eğer sezeryan istemiyorsan, mutlaka başka Bi doktora görün o da çatına baksın bence eğer onda dar derse hiç riske girip sancıları çekme boşuna
Evet canım doğru hatırlıyrsun. Yüzyıldaydım.Seninle doğum tarihimiz aynı aşağı yukarı canım :) yanlış mı hatırlıyorum yeni yüzyıl hastanesi ne mi gidiyodun sen aynı yerde oturuyoduk galiba?
Hastanemi değiştirdim yazmışsın hangisine gidiyosun şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?