2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım bebişin kucağında sağlıkla içersin inşallah

Hayırla gelsin canım 37. haftada doğarsa bi sıkıntısı olmadan alır evinize getirirsiniz inş

Eski klasik isim seviyorum ben..Mahinur ,Zeynep ,İrem,güzel isimler..Azra da var biraz daha modern istersen...

Ben de anlamış değilim nasıl olacak o iş bu göbüşle

Geçmiş olsun canım bebeğin inşallah zamanında doğar ama erken gelmeye kalkarsa da tüm önlemleri almışsınız endişe etme sağlıkla alırsınız kucağınıza

Bennn 1 aydır falan öyle :) dr herzamanki gibi buna da normal demişti
İyi bari canım inşallah 1-2 haftaya normal normal sağlıklı bir şekilde doğurursun ayy senin fazla zamanını bana versin ben hiç hazır değilim daha bir kaç ay bekleyebilirim :)
Bende hazırmıyım emin değilim :))))

33+3 te 2.5 kg du benimki Can'ım seninki normal bence, bizim dana bebişler normal değil :))))

Ben stylo sırt çantası aldım Kocaman içi çok güzel bence

Üzme canım kendini hayırla sağlıkla dogar inşallah.. Kilosu doğum için az değil hele bi gelsin sen onu besler tombik bile yaparsın böyle düşün o da huzurlu olsun içerde

evet canım ayağı çıkıvericek gibi oluyo benimde bazen

Neden oluyor acaba yaa bazen aaa çıkıyor diye evde bağırıyorum eşim Allahtan panik değil saçmalama diyip gülüyor :)
Bilmiyorum ki Benimkinin eli orda oluyo Ayni anda bacaklarda karnimin ustunde hareket ediyo Icerde sikiliyolar yaramazlik yapiyolar iste :) bi de benimki ben evdeyken hareketsizken uyuyor disari cikinca gurultuden mi nedir kipir kipir bi yurutmedi bugun 3 dk yurudum 10 dk oturdum

Bi izin vermiyorlar ki rahat gezelim zaten gelince engelliycekler :) benim eskiden oturunca hreketli yürürken hareketsizdi şimdi 24 saat durmuyor bende yürüyemiyorum bazen yolda bianda bükülüyorum aşağı doğru çekiyor sanki yaramaz bebişlerimiz

baby23 canım çantaya baktım baya büyük duruyor tam benlik kol çantamda bile her zaman herşey bulunur yalnız yorumlarda kumaşı kaba birde arabaya asma aparatı yok çok zor oluyor gibi şeyler yazmışlar sen denedin mi

evet canım ayağı çıkıvericek gibi oluyo benimde bazen
Çok kişide oluyor demekki normal artık böyle şeyler yaşamamız benim doktor benden korktu eskiden çok rahattı artık birşey diyince çok önemsiyor ben ona sorarsam bir sürü araştırır o yüzden gerek yok araştırdıkça bişe çıkıyor :)

Evet Can'ım kumaşı kaba duruyo biraz ama ne biliyim öyle çok kötü değil, ben adaba almadım daha, babasling aldım gri renk, çantayıda siyah-gri aldım denedim öyle çok kullanışlı içinde alt açma, biberon termosu var, Bi sürü gözü var o en çok hoşuma gitti, araba asma aparatınada bakmıştım gerçi sorun yoktu ama yarın ben sana detaylı foto çekip atıyim istersen canım ama bende çok araştırdım bunu aldım öyle en azından 1 yaşına kadar kullanırım diye

Kizlar ayaklarda sisiklik olustu mu ben 36 haftama giriyorum son 2 gundur ayaklarim sismeye basladi ee okulada gidip geliyorum pek dinlenemedim bu ara acaba ondan midir yoksa hamilelikten midir insallah gecer

Kizlar ayaklarda sisiklik olustu mu ben 36 haftama giriyorum son 2 gundur ayaklarim sismeye basladi ee okulada gidip geliyorum pek dinlenemedim bu ara acaba ondan midir yoksa hamilelikten midir insallah gecer
Canım tansiyonunu takibe al yüksek değilse korkma yorgunluktandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…