• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr bugün içimde bi huzursuzluk vardı doktora gittim randevum yoktu ama cumartesiya kadar dayanamadım:110: ve iyiki dinlemişim iç sesimi bebeğim 2 bucuk haftadır hiç kilo almamış beslenmesi durmuş 2500 gr şuan haftaya çarşambaya sezeryan için randevu verdi :KK42: cumartesi günü temrar gidecem inşallah azda olsa kilo alır oğluşum
inşallah alır canım ya, bi cmt olsun da o zamana kadar rahat olmaya çalış zaten neler yemen gerektiğini biliyosundur, neden kilo almasın ki, cmt olsun hayır olsun inşallah Hoppa

Ve sezeryan yapacaklar .. doğumdan çıktıktan sonra bir çay kaşığı kimyon yiyin rahat gaz cikariyormussunuz .. sezeryan da gaz önemliymış. . Ve bana bir arkadaşım bebeğin doğduğunda emzirmeden dudaklarına soda sür dedi.. huzursuz oluyormuş oda gaz sorunu yasamiyormus. . Ve bir arkadaşımda yıkarken sırttaki iki kemik ortasını uvala banyoda diken çıkıyor dedi ordan siyah siyah bebek dikeniymis o hep huzursuz olmasinin sebebi oymus. . Internettede videolarini ve yazilarini okudum.. ne kadar doğrudur bilemem.. bence artık doğumdan sonrasına odaklanalim. . Emzirmek iyi sekilde bakmak için bilgi edinelim. .tomrisin emzirme notları var ben orayı okuyorum. . Ve şunu öğrendimki mutlu olunca hem bebeğe etki ediyor hem sütun rahat geliyor. . Şimdiden hepimizin bebislerini allahım korusun ve bize bakabilme gücü versin..
bebeğin dudaklarına soda dediğin karbonat mı oluyor?

kızlar bebekleriniz için ana kucağı hangi marka tercih ettiniz? hem ana kucağı hem otoya bağlanan modeli diyorum. 0-13 kg arası oldukları için çok aşırı pahalı olanları almak istemiyorum.ama kötü de olmasın. çok marka çeşit var siz ne yaptınız??

Bu da bizim çantamız ve sling imiz :) benim çok ıvır zıvırım oluyo, dışarı çıkarken bile kendim için çantama koyucak Bi sürü şeyim oluyo, Bebek içinde Bi sürü yedek falan koyarım pinpirikliyim ben birazcık herşeyden 3 er 5 er koyarım kesin diye böyle Bi çantayı aldım
Eki Görüntüle 1770310 Eki Görüntüle 1770311 Eki Görüntüle 1770312
Saol canım fotolar için bende öyleyim kendi çantamda bile herşey var düşünemiyorum bebeğe neler almam yanıma :)

Canım her hafta kontrole gidiyoruz biz takipteyiz neden olduğu belli değil doğumdan sonra belli olucak ondan sonra tedavi sürecine giricem
Canm hayırlısıyla doğduklarında hepsi bitmiş gitmiş sağa sağlim doğmuş bebişlerimz olur inşallah... takiplerde şuan nasıl büyüme devam ediomu iki böbrek mi tek mi

Bu da bizim çantamız ve sling imiz :) benim çok ıvır zıvırım oluyo, dışarı çıkarken bile kendim için çantama koyucak Bi sürü şeyim oluyo, Bebek içinde Bi sürü yedek falan koyarım pinpirikliyim ben birazcık herşeyden 3 er 5 er koyarım kesin diye böyle Bi çantayı aldım
Eki Görüntüle 1770310 Eki Görüntüle 1770311 Eki Görüntüle 1770312
Canım bende aynı çantadan aldım 2 buçuk yaşında kızım var onunda eşyaları çok oluyo bide ikinci olunca anca yeter bende çok beğendim alırken :)

kızlar bebekleriniz için ana kucağı hangi marka tercih ettiniz? hem ana kucağı hem otoya bağlanan modeli diyorum. 0-13 kg arası oldukları için çok aşırı pahalı olanları almak istemiyorum.ama kötü de olmasın. çok marka çeşit var siz ne yaptınız??
ben travel sistem bebek arabasi aldim.ana kucagida oluyor icerisinde.casual cadillac air aldim.

merhaba kızlar :)

babamız bugün medineden hurma getiren arkadaşından bebeğin ağzını hurmayla açmak için almış gelmiş :) şaşırttı benı :)
aa ne güzel, ben de duyarım hep ilk olarak ağzına hurma sürülür diye, hadi bakalım geldiğinde baksın o da güzel hurmanın tadına :)

inşallah gasoline hatun :) doğum çantasına hurmaaa :p
ay ben medine hurmasının hastasıyımdır zaten, diğer hurmaları sevmem pek ama medine hurmasını yaz kış sürekli yerim tatlı niyetine ama şimdi hamilelikte yiyemiyorum doğumun başlamasına yardımcı oluyo diye, 37-38e kadar gelmezse sonra başlicam hemen günde 5-10 tane gömmeye :KK53: o arada hastane çantasına da atarım bikaçtane ben de ama bebiş için acve falan gibi daha yumuşak hurma lazım, tabi yemicek çocuk ağzına sürülücek ama medine hurması sert olacağı için bilemedim nasıl olur :)

ay ben medine hurmasının hastasıyımdır zaten, diğer hurmaları sevmem pek ama medine hurmasını yaz kış sürekli yerim tatlı niyetine ama şimdi hamilelikte yiyemiyorum doğumun başlamasına yardımcı oluyo diye, 37-38e kadar gelmezse sonra başlicam hemen günde 5-10 tane gömmeye :KK53: o arada hastane çantasına da atarım bikaçtane ben de ama bebiş için acve falan gibi daha yumuşak hurma lazım, tabi yemicek çocuk ağzına sürülücek ama medine hurması sert olacağı için bilemedim nasıl olur :)

bizimki özenmiş :) iki değdirsin bari dedim :) yanlışlıkla hurmayı yemesem bari bigün :p

Back
X