Evet ya benimde birkac gündür öyle. Sanirim çatlaklar iyice artiyor.Aydeli .!.:Kızlar dünden beri karnım çok kaşınıyor ne yapsam işe yaramadı. Kıyafetim deydikçe tenime deli oluyorum sizde oluyor mu böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya benimde birkac gündür öyle. Sanirim çatlaklar iyice artiyor.Aydeli .!.:Kızlar dünden beri karnım çok kaşınıyor ne yapsam işe yaramadı. Kıyafetim deydikçe tenime deli oluyorum sizde oluyor mu böyle
35li haftalarda bende öyleydim canım. Ama dikkat et lütfen. En azından sütünü muzunu yoğurdunu yemeyi ihmal etmeAnnişlerim iştahsızlık yaşayan var mı yahu? Benim hiçbişey yiyesim yok. Kendimi suçlu hissetmesem agzıma yemek sürmicem valla. Cokta bunaldım bi an önce doğum zamanı gelsin diye yalvarıyorm allaha .. Ne tahammülüm kaldı ne halim![]()
60 günde teslim yazıyor erken mi gönderiyor yoksa ben satıcıları mı karıştırdım acaba :)Bnmki 16 günde geldi.. Senin de doğuma kalmaz gelir bir aksilik olmazsa
Ahhh ne kadar isveli cilveli ,ne kadar da güzel bir çanta :)Tek kelimeyle bayıldım :) güle güle kullan canım :)Bu da benim çantam:))
Her doktor farklı oluyo işte....A cok ilginc.benim doktorumda bilhassa 35.haftadan sonra hareketlerini kontrol et dedi.zaten artik belli bi rutini olmus alismissindir bunun disina cikarsa,uzun sure hareketsiz kalirsa,bi degisiklik hissedersen muhakkak gel dedi.dedigi gibi artik hareketlerine alistim.uyku zamanlarini bile takip edebiliyorum.zaten artik oda tepki veriyor bana:)
Haftada en az 2 kere kaşıntı krizi geliyo benimde, ne yapsam ne sürsem boş, genişliyor ve çatlıyor, kan değerlerime baktı dr sorun yok normal Dedi :) , yağ sürüyorum açıp masaj yapıyorum hafif hafif yarım saat falan açık kalıyo göbeğim açık kalınca çok kaşınmıyoKızlar dünden beri karnım çok kaşınıyor ne yapsam işe yaramadı. Kıyafetim deydikçe tenime deli oluyorum sizde oluyor mu böyle
Günaydın annişler ve bebişleribu perine masajına 37den sonra mı başlamak gerekiyo ki acaba
![]()
inşallah canim hepimiz için en iyisi en hayirlisi olsun saglikla kucagimiza alalım meleklerimiziCanım inş hersey gönlüne göre olur hiç belli olmaz sen nasıl rahat hissetceksen öyle olur inş
Göbek açık geziyorum ben de kaşımamak için zor tutuyorum kendimi karnım buz gibi oluyor bebiş üşümez inşallahHaftada en az 2 kere kaşıntı krizi geliyo benimde, ne yapsam ne sürsem boş, genişliyor ve çatlıyor, kan değerlerime baktı dr sorun yok normal Dedi :) , yağ sürüyorum açıp masaj yapıyorum hafif hafif yarım saat falan açık kalıyo göbeğim açık kalınca çok kaşınmıyo