biberonu avent alacaktım ama diyolar ki bebek almazsa boşuna bir sürü para verirsin. nuk marka mı alsam emzikle biberonu.
yenidoğan hassas cildine bu tür şeylerı sürmemelisiniz..alerjik bünyeli olabilir..ki onlar zaten yumuşacık :)evet ya insanın kafası karışıyo nuk da fena bir marka değil. çok ucuz değil zaten. duruma göre avent veya dr browns alırım diyorum.belki hiç biberon almaz diyorlar.ama işte lazım olur diye çantada bulunmalı bir tane. silikon emzik daha mantıklı değil mi? bir de bebeğin vücudunu bebekk yağıyla mı nemlendirmeli ya da bebek vücut kremimi almalı? şampuan ve pişik kremi tamam alıyoruz da vücut losyonu veya bebyağı lacakmısınız ve hangi marka ?
merhaba gul_sude , ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan olacağım. Doktor ile konuştum. Ama hala aklımda acaba mı diye düşünüyorum. Sonradan pişman olursam sezeryan olduğuma diye düşünüyorum. Şimdi de yorumunu okuyunca acaba ikincide bende yaşar mıyım sezeryan yeri ağrısını?
şimdi döndüm doktordan cok sükür bir sıkıntı yok aksamdan beri hareketlerini hissetmeyince cok korkmustum.
kızlar bebekleriniz için ana kucağı hangi marka tercih ettiniz? hem ana kucağı hem otoya bağlanan modeli diyorum. 0-13 kg arası oldukları için çok aşırı pahalı olanları almak istemiyorum.ama kötü de olmasın. çok marka açeşit var siz ne yaptınız??
geçmiş olsun..ağrısı berbattır..24. haftamda kum döktüm enfeksıyon eşliğinde..adım atmak bıle zordu..Kızlar günaydın herkese dün doktora gitmiştim ya idrar yollarımda enfeksiyon cıktı böbrek taşı cıkmıstı ya bende o yapıyormus ilaç kullanıyorum su anda
haydi hayırlı doğumlar öyleyse hatun :)Bebek bezi koydum Can'ım
İç çamaşırları da tamam
Diğerlerini de koyacam bir eksik olsa da hastanenin Kocaman bir marketi var
Dusundugun için sagol canım..sağ popom da aciyor. Sanki bicak saplanmış gibi...
Bu arada bebeğinle cok yasa :)
Cok guzel olmuş ıcım acıldı masmavı gule gule buyutrsun oğlunu ıyı gunlerde kullan canım.senden ayrı mı yatacak yoksa yatak odana besık mı aldın,?Eki Görüntüle 1771771
Oglumu odası nasıl olmuş Teyzeleri
Sennde cok guzel canm gule gule kullanın pembış pembıs halusıda pembeEki Görüntüle 1771787 Beşiği de serdim o da hazır ve nazır olsun bari tozlanmaması için üzerine bir çarşaf örterim artık
Yani kirmizi kanmiydi canim yoksa kahverengi mi ?
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bi evlat olsun canım kavuştun yavruna darısı bizim başımıza hayırlısıylaSelam annecikler :)
Mide yanmalarınızı sevin, gece bölünen uykularınızı da. Sık sık gelen çişinizi de, karnınızdaki hareketleri söylemiyorum bile :)
Çıkan şey çok tatlı oluyor. Pamuk gibi. Fırından çıkmış poğça gibi :)
Ayy ağlıcam gene
Sabaha karşı 3de bacak ağrımla birlikte suyum geldi. Suyum olduğuna inanamadım. Yattım uyudum. Ara ara gelen sancılarıma uyandım. Saat başı geliyordu. Ama sancılarım karın sertleşmesi sandım...
Hastaneye gelen suyun çiş mi yoksa su mu diye baktırmaya ve artık şu enfeksiyon için ilaç verin de bacağıma vuran kasıl ağrısından kurtulayım diye düşünerek gittim.
4-5cm açıklıkla 9da ani bir yatış yapıldı. serumlar lavmanlar nst derken, sancıları keşfettim. Ağrı eşiğim çok yüksek olduğunu anladık.
2-2,5saatlik sancı sonunda 11.30gibi sıcacık poğçamın ağlasam mı ağlamasam mı diye büzüşen dudaklarını gördüm :)
Suni sancı almaya ihtiyaç olmadı. Epidural işi çok sonra aklıma geldi. Zaten epidurali ne zaman yapacaksınız diye sorduğumda 6-7cm açıklık vardı yapılmadı.
Rabbim sizlere benden daha kolay doğumlar nasip etsin inşallah :)
Şuan tek derdim doydu mu, uyuyor mu, uyusam mı, uyanır mı, emiyor ama ne kadar emiyor, memede uyuma alışkanlık yapmasın, ama sarılık da olmasıngibi dertlerim var. Ah bir de doymak bilmeyen midem :)
Canim Allah anali babali buyutsun darisi bize artikSelam annecikler :)
Mide yanmalarınızı sevin, gece bölünen uykularınızı da. Sık sık gelen çişinizi de, karnınızdaki hareketleri söylemiyorum bile :)
Ayy ağlıcam gene
Sabaha karşı 3de bacak ağrımla birlikte suyum geldi. Suyum olduğuna inanamadım. Yattım uyudum. Ara ara gelen sancılarıma uyandım. Saat başı geliyordu. Ama sancılarım karın sertleşmesi sandım...
Hastaneye gelen suyun çiş mi yoksa su mu diye baktırmaya ve artık şu enfeksiyon için ilaç verin de bacağıma vuran kasıl ağrısından kurtulayım diye düşünerek gittim.
4-5cm açıklıkla 9da ani bir yatış yapıldı. serumlar lavmanlar nst derken, sancıları keşfettim. Ağrı eşiğim çok yüksek olduğunu anladık.
2-2,5saatlik sancı sonunda 11.30gibi sıcacık poğçamın ağlasam mı ağlamasam mı diye büzüşen dudaklarını gördüm :)
Suni sancı almaya ihtiyaç olmadı. Epidural işi çok sonra aklıma geldi. Zaten epidurali ne zaman yapacaksınız diye sorduğumda 6-7cm açıklık vardı yapılmadı.
Şuan tek derdim doydu mu, uyuyor mu, uyusam mı, uyanır mı, emiyor ama ne kadar emiyor, memede uyuma alışkanlık yapmasın, ama sarılık da olmasıngibi dertlerim var. Ah bir de doymak bilmeyen midem :)
Ayyy Allahım ne güzel bir haberdir bu. Hem sağlıkla almışsın, hemde kolay bir doğum olmuş. Darısı bizlere inşallah. Sağlıkla büyüt yavrunu. Öperim yavrunun minik ayaklarından.Selam annecikler :)
Ayy ağlıcam gene
Saol canim tessekkur ederim..Başta pembe gibi sonra kahveye döndü taze kan gibi değildi
Selam annecikler :)
Ayy ağlıcam gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?