2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi inşallah canım belkide gerek kalmaz anneeee geliyorum ben der bebişko :))
Bi arkadaşım da bugün çatı muayenesinden sonra değişik Ağrı'lar sancılardan bahsediyodu, onlada aynı günlerimiz, bu çatı muayenesinde napıyo doktorlar yaaa bilerek bişeyler mi yapıyolar içerde yoksa :)
Bişey olursa hemen yaz bize de canım :))) merakta bırakma bizi, benimde sancım mancım bişey olursa anında girip yazıcam her ayrıntıyı :)))))

bi tek annem olsuunn bana bişey olmaazz :)))

aynen şekercim, hepsi bir şekilde hallolacak işte yaa, ben de bu aralar hafif depresyon halindeyim melankolik depresif gibi bişey oldum galiba
amaaan Allah can sağlığı versin dimiii

ben ansızın çatı muayenesi oldum aslında 3 hafta daha vardı tam hazırlıklı bile değildim ama kadın ikna etti beni ablacım ablacım diye diye :))) 10sn falan sürdü sanırım, azıcık canım yandı ama kesinlikle korktuğum gibi değilmiş

allah hepimizi bi avazda kurtarsın valla canım geleceğimden umutsuz manyagın teki oldum . Hersey zor ve karmaşık gelmeye başladı feci şekilde neyi nereye koyacağımı sapıttım
amiinn, aynı durumdayım, hem doğum için daha erken diyorum, hem haftaya cmt baby showerım var, hem temizlik yapılmadı, odası hazır değil, alttan alttan bıçak batırıyolar ayağa kalktığımda, karnım artık hep taş gibi, psikolojim bi değişik oldu aman manyak gibi bişey oldum

Eki Görüntüle 1771771
Oglumu odası nasıl olmuş Teyzeleri
yesinler onuuu, odasının kaptanı olmuş delikanlııı
sağlıkla uyusun büyüsün inşallah :)

Eki Görüntüle 1771787 Beşiği de serdim o da hazır ve nazır olsun bari tozlanmaması için üzerine bir çarşaf örterim artık
çok cicooşş sağlıkla uyusun büyüsün inşallah :)

doğumu kolaylaştırmak için günde ne kadar yürümeliyiz acaba, ya da sizler ne kadar yürüyüş yapıyorsunuz?

Gasoline aman dur canım bu ara depresyona falan girmeyelim artık bence
Bebişler doğunca kızıcaklar bize, yeter be ne stres yaptınız geldik işte noldu Dicekler

Gasoline aman dur canım bu ara depresyona falan girmeyelim artık bence
Bebişler doğunca kızıcaklar bize, yeter be ne stres yaptınız geldik işte noldu Dicekler
hahha kesiinnn, gerim gerim gerdin beni de içerde ne vardı o kadar dert edecek anne yeeaağğğ dicek oğluşum çıkınca

bn bunu yaşadığımda kusmam günde üç defa,ishal 6 defaydı.. besin zehırlenmesıydı..
o şiddette olmamıştır inşallah..

Kızlar okuldan gelir gelmez evi temizlwdim.cok Yoruldum. Her yerim.agriyor.komşu da geldi.dinlenemedim hiç...inşallah kötü birşey olmaz.insan korkuyor...karnım taş gibi...

Teşekkürler canım

bu arada çok şaşkınım çünkü hastane çantam hazır gibi anacım sağolsun, ütüledi herşeyimi iki bohça olarak hazırladık bakalım, kabin bagajından az büyük bişey oldu, ama bi de sırt çantası gerekecek, lohusa terliği,tacı, yatak süsü, kapı süsü vs.ler için lazım bi küçük çanta daha
bu arada bendeki bütün bebiş giyisilerini yıkadık bugün 4-5 makina oldu kısa programda yıkadığım için azar azar yıkadım, daha doğrusu annem yıkadı astı kurutmalığa, tülünü perdesini de getirdi ananişkosu :))
gardrobu kurulmadığı için yıkananları haftaya gelince ütüleyip yerleştirecek sağolsun.mutfak dolaplarımın bir kısmını boşalttı sildi yerleştirdi, temizlik namına dahasını istemem çünkü yapamaz kendi evine de düzenli temizlikçi alıyo kadın benim evimi nasıl temizlesin, bi de ben kocamı ikna edebilseydim şu temizlikçi konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…