Bizimse o gün durumumuz belli olacak tamam mı devam mı
Kuru hurma canım :)Ya kizlar hurma derken bi meyvesi var bide kuru hurma var hangisinden bahsediyosunuz acaba merak ediyorum
Evet canım normal bence de, hatta ince uzun olacak gibi geliyo bana bakalım sağlıkla hayırlısıyla inşallah :)Gasoline aynen canım bebişlerimiz aynıymış doktorum da kilolu değil ama zayıfta değil normal doğuma uygun bir bebek dedi :) inşallah öyle olur bende haftaya hurma yemeye başlayabilirim demekki
Bu arada kızlarr ben hamileliğimin ortasında sürekli ananas yiyordum son 1.5 aydır yemiyorum ben kasılmaya yardımcı olduğunu hiç bilmiyordum sürekli yedim :)
Ya çok severim muzu ama kabızlık yüzünden hiç yiyemedim hatta ogluşuma üzüldüm yiyebileydim çocuğuma da faydası olurdu diye ama Allah ın lütfu işte elma sevmeyen ben hamileligimin başından beri elma delisi olmuştum, yakın değerlere sahip olduğunu da şimdi senden öğrendim, mutlu oldum vallaMuz kabizlik yaptigi Icinben de sordum doktora bebege faydali ewet muz yerine elma tuket ayni degerdeler dedi Hic kabizligim yok Allaha sukur
Hahhaha afiyet şifa olsun, yarasın :))Bizim ananas ta geliyor akşama onu da yiyelim
Oyy bu teyzesi de yesin onu :)Hahaha kız ben diyorum ya bende Bi anormallik var diye :))) bazen o kadar rahat ediyorum ki cam bile silicem nerdeyse valla iç tarafları falan siliyorum bazen zaten sıkıntıdan :))) yerleri de siliyorum valla bilmiyorum ki ama çok zorlayınca oturup dinleniyorum, hatta yarın halıları silmeyi düşünüyorum kafa iyice gitti benim :)))))
Haftaya bugün şu saatlerde bebeğimle birlikte hastaneden size yazıyo olucam inşallah :))))
03.03.2016 saat 8.30 da bebişkomu dr teyzesi alıcak karnımdan :))) aşırı heyecan var herşey kesinleşti diye
erken dogumu tetıkleyen ne varsa yapalım bencede.temızlık,yuruyus,sıcak duş...sanırım cınsel ılıskıde tetıklıyorErken doğurma yöntemi var mi ki.. Sureci biraz hizlandirsak
insallah döner canım.son anda dönen bebiş hıkayesı cok duydum ınsallah doner bebişindün kontrole gittik nst de sancı falan hiç bişey çıkmadı cimcimenin rahatı yerinde çatı muayenesi olduk korkulacak bişey değil 10sn sürüyo sadece refleks olarak bi ay dedim o kadar ama kızımın kafası kanala girmemiş normal doğum için yukarda dedi salıya kadar bekliyecez kanala girmezse sezaryan olucaz suyumuz sınırda sayılır sınırın altına düşerse bebek zorlanır dedi deli gibi yerinde durmayan kızım şimdi çok ağır hareket ediyo tedirgin oluyorum bende normal doğumu çok istiyordum ama 5gün içinde inşallah kanala inip güzel güzel gelir miniğim
kesık atılırken uyusturucu sprey sıkılıyo canım merak etme.bazı doktorlar atmıyo akışına bırakıyoKizlar bnm korktgum bi cok sey var saolsun etrafimdaki herkes dogum hikayelerini anlatio gorenler biae de diyemiorum mahvettiler bni ne guzel bise bilmiodum bi de bunlarin ustune arastirdim cok suan o kadar ktym ki . Birincisi kesi atilirken uyusturuolar mi . Bundan cok korkuyorum suni sanciyi cok kotu anlatiyorlar ne durumda suni sanci veriolio suyu onceden gelince mi. Bir de su cati muayenesi nasil bise . Sanki o an hic gelmicrk gbi hissediorum sanki hic doguramicakmiaim gbi . Dr kesinlikle normal demio sezeryan olurda die ayri bi korkum var. Tibbbi gereklilik olursa tabiki olsun ama yine de korkuorum pskoloj iyice bozuldu nolur bi fikir verin normal dogum yapan bi kisi mi vardi bskn vardi sanirim
Benim eşimde muzu çok seviyor maymun gibiyiz diyor zaten o yedikçe bende yiyorum benimde aşırı yok ama biraz kabızlık var elma sevmiyorum yaaMuz kabizlik yaptigi Icinben de sordum doktora bebege faydali ewet muz yerine elma tuket ayni degerdeler dedi Hic kabizligim yok Allaha sukur
Allah yardimcin olsun canım hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorumKızlar çarşamba gününden beri karnımda sertlesmeler oluyodu.5dkda bir falan.o gün devlet hast.gittim iğrenç bir muayene oldum acilmam yoktu sancı da çıkmıyordu.ama ben ağridan duramıyor dum adet ağrısı gaz sancısı gibi bişey ama zor gerçekten.bugun dra gittim yine sancıdan duramayinca yarın sezaryene alıncam lütfen dualarinizi esirgemeyin.dua edin sabaha kadar dayanıyim çok sancim var.ve sizden ricam tek drla yetinmeyin eğer agriniz var ve nstde çıkmıyorsa.bu arada sabah nişan geldi.msji zor yazdım kızlar ne olur dua edin
Doğum oldu mu canım nasılsın bebiş nasıl? Detayları bekliyoruzMerhaba kızlar bizim bugün saat 3 de sezaryen doğumla kızımız geliyor inşallah. Bizde martı bekleyemedik şubat annesi olacağım inşallah. Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsin
biz ne zaman doğurcaz valla yapmadığım şey kalmadı hurma ananas yürüyüş hiç bi işe yaramıyo 3km yürüyorum günde ama tık yok bende zorunlu sezeryandan korkuyorumBende her gün 1 tane muz yiyorum günde hala devam ediyorum, süt falan içemiyorum ben pek, magnezyum ilacı da almadım hiç günde 1 tane muz mutlaka yiyorum o yüzden, bende de çok şükür kabızlık falan olmadı hiç :)
Medine hurması canım normal Ramazan ayında tükettiğimiz den ..
Doğumdan sonra da anne sütünü artırıyomuş öyle diyolar hep, doğumdan sonra da yicem ben, açılmaya sancıya işe yaramadı bana ama belki sütüm için faydalı olur yediklerim :)))
Benimde bugun kontrolum vardı spinal mi olsam genel anestezimi dedim doktor sana bırakıyorum tercihi dedi spinalde tansiyon düşüklügü olabiliyor bol bol su içmen gerekiyor dedi bebegi ilk sen goruyosun benim aklıma yattı zaten basında beklıyo anestezi uzmanı en ufak bi sorunda bayıltıyolar denemeye deger benceMerhaba bizim de bugun dr kontrolumuz vardi 2 mart sezeryan tarihimiz anestezi dr bana birakti buyuk kizimda genel olmustum simdi spinal mi kararsiz kaldim ne yapayim arkadaslar
Canım başlarda ben 40 haftayı beklemeden dogurcam diye icime doğuyordu ama senin hallerini görünce artik 40 haftadan önce beklemiyorum hayırlısı olsun hakkimizdaHahaha kız ben diyorum ya bende Bi anormallik var diye :))) bazen o kadar rahat ediyorum ki cam bile silicem nerdeyse valla iç tarafları falan siliyorum bazen zaten sıkıntıdan :))) yerleri de siliyorum valla bilmiyorum ki ama çok zorlayınca oturup dinleniyorum, hatta yarın halıları silmeyi düşünüyorum kafa iyice gitti benim :)))))
Haftaya bugün şu saatlerde bebeğimle birlikte hastaneden size yazıyo olucam inşallah :))))
03.03.2016 saat 8.30 da bebişkomu dr teyzesi alıcak karnımdan :))) aşırı heyecan var herşey kesinleşti diye
Bİz de 3400 daha bekleriz herhalde ya da suni sancıyla Epidural oluyormuş onu denerizBizim artık stop günümüz o gün :)) devamı kesinlikle olmicak bebeğin kilosundan dolayı, aynı hafta hamile arkadaşımın da doğum belirtisi yok ama bebeğin kilosu biraz düşük diye 42 haftaya kadar bekleticek ..
Senin içinde hayırlısı olsun inşallah canım
Yok kız o kasılma benim değil alıntılama da hata çıkmış o.lafı betus den alıntılamıştım sanırım benim nst de bisey çıkmadı bi 60 gördüm eğer doğru yere bakmayı bildiysem başkada yok daha bizim anlayamadığımız sancı yı nst nasıl anlıyor onu da ben anlamıyorum ya neyse[/QUOTE]Ayy derya heyecanlandirdin beni kız.kasilmalarimi gördü derken nst ye mj baglandin?
evet ananas rahmi temizliyormus düşük tehlikesi olanlara tavsiye edilmiyor diye bende hiç yiyemedim ama son haftalar alayım ıkı-üç kasaMerdiven çıkma, platrs topunda hareket yapmak, ananas yemek(şubat annelerinde birisi bir bütün ananası yedi :) ve doğuma gitti40.ı dolmuştu onunda)
Birde bu bilgiler var
ay alemsiniz yaaaBen de su an 10-15 hurmayi indirdim mideye,bakalım ise yarayacak mi:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?