2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimse o gün durumumuz belli olacak tamam mı devam mı

Bizim artık stop günümüz o gün :)) devamı kesinlikle olmicak bebeğin kilosundan dolayı, aynı hafta hamile arkadaşımın da doğum belirtisi yok ama bebeğin kilosu biraz düşük diye 42 haftaya kadar bekleticek ..
Senin içinde hayırlısı olsun inşallah canım

Ya kizlar hurma derken bi meyvesi var bide kuru hurma var hangisinden bahsediyosunuz acaba merak ediyorum
Kuru hurma canım :)

Evet canım normal bence de, hatta ince uzun olacak gibi geliyo bana bakalım sağlıkla hayırlısıyla inşallah :)
Ben de bugün başkandan öğrendim etkisi olabileceğini tesadüf oldu :)

Muz kabizlik yaptigi Icin ben de sordum doktora bebege faydali ewet muz yerine elma tuket ayni degerdeler dediHic kabizligim yok Allaha sukur
Ya çok severim muzu ama kabızlık yüzünden hiç yiyemedim hatta ogluşuma üzüldüm yiyebileydim çocuğuma da faydası olurdu diye ama Allah ın lütfu işte elma sevmeyen ben hamileligimin başından beri elma delisi olmuştum, yakın değerlere sahip olduğunu da şimdi senden öğrendim, mutlu oldum valla

Bizim ananas ta geliyor akşama onu da yiyelim
Hahhaha afiyet şifa olsun, yarasın :))

Oyy bu teyzesi de yesin onu :)
Bikaç gün kaldı sabret silme artık bi yerleri yeter, tamam sakla enerjini artık lazım olacak

Erken doğurma yöntemi var mi ki.. Sureci biraz hizlandirsak
erken dogumu tetıkleyen ne varsa yapalım bencede.temızlık,yuruyus,sıcak duş...sanırım cınsel ılıskıde tetıklıyor

insallah döner canım.son anda dönen bebiş hıkayesı cok duydum ınsallah doner bebişin

kesık atılırken uyusturucu sprey sıkılıyo canım merak etme.bazı doktorlar atmıyo akışına bırakıyo
sunı sancı kotu degıl herkes ıcın farklı tabı ama benım ılk dogumum sunı ıle oldu ve sancılarım 4 saat surdu bebısıme kavustum cok sukur.bundada oyle yapmasını ıstıyorum ama belkı kızım kendısı gelır.sunı sancı dogum surecını rahımdekı acılmayı hızlandırmak ıcın verılıyo.tabı suyun gelmesıde bı etken o sebeplede verılebılır kendı sancın yoksa
çatı muaynesı kk da cok abartılıyo bence cok basıt bı ıslem smear yaptırdınmı onun gıbı bısy onemlı olan rahat olmak

Muz kabizlik yaptigi Icin ben de sordum doktora bebege faydali ewet muz yerine elma tuket ayni degerdeler dediHic kabizligim yok Allaha sukur
Benim eşimde muzu çok seviyor maymun gibiyiz diyor zaten o yedikçe bende yiyorum benimde aşırı yok ama biraz kabızlık var elma sevmiyorum yaa

baby23 canım sen artık yemek muzu senin şişkoya hastane çıkışları olmuycak sonunda benim kuzenim doğduğunda öyle olmuş ebe gelmiş daha büyüğü yokmu bu olmadı demiş :)) bu arada sana çok gülüyorum yazdıklarına neler yaptın oğluşunda inatçı çıktı 1 kilo hurma bile etki etmemiş ayy siz hurma dedikçe canım çekti ama daha 36+0 ım o yüzden 1 hafta sonra başlıycam bende

Gasoline bende öyle diyorum canım ince uzun aynı babası :) eşim çok zayıf ve uzun babasının kızı şimdiden belli etti kendini bari tipide bana benzese :)) eskiden kasılmalarım daha çoktu belki o etki ediyordu ama ben bilmeden sayısız yedim doğurmadım :))

Allah yardimcin olsun canım hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Merhaba kızlar bizim bugün saat 3 de sezaryen doğumla kızımız geliyor inşallah. Bizde martı bekleyemedik şubat annesi olacağım inşallah. Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsin
Doğum oldu mu canım nasılsın bebiş nasıl? Detayları bekliyoruz

baby23 . Canim enerjini temizlige falan cok harcama yat dinlen haftaya cok fazla enerjiye ihtiyacin olucak valla ben persembe izne ayrilip cts gunu dogum yapinca dinlenemedim ilk zamanlar cok zorlandim yorgunluk agri bebek.. gerci bir bakislari ile tum yorgunlugunu aliyorlar

B
biz ne zaman doğurcaz valla yapmadığım şey kalmadı hurma ananas yürüyüş hiç bi işe yaramıyo 3km yürüyorum günde ama tık yok bende zorunlu sezeryandan korkuyorum

Mrb kızlar az önce hastaneden geldim kontrolümüz vardı. Haftaya cuma sezaryana gün verdi doktorum , ameliyat için gerekli kan tahlillerimde bugün yapıldı hazır olsun diye. Çok stres oldum ve içimde tarifsiz bir sıkıntı ve korkular var. Umarım hiçbir sorun yaşamadan kucağımıza alırız bebeklerimizi hepimiz.

Merhaba bizim de bugun dr kontrolumuz vardi 2 mart sezeryan tarihimiz anestezi dr bana birakti buyuk kizimda genel olmustum simdi spinal mi kararsiz kaldim ne yapayim arkadaslar
Benimde bugun kontrolum vardı spinal mi olsam genel anestezimi dedim doktor sana bırakıyorum tercihi dedi spinalde tansiyon düşüklügü olabiliyor bol bol su içmen gerekiyor dedi bebegi ilk sen goruyosun benim aklıma yattı zaten basında beklıyo anestezi uzmanı en ufak bi sorunda bayıltıyolar denemeye deger bence

ayyy canım ananas çekti yaa bugün mart anneleri piyasada ananas bırakmıcak galiba hurmada çekti canım nugün umreden gelen yakınlarımız var sipariş vermiştim başlarım yemeye eşimede ananas siparişi vereyim bari

baby23 doğumdan önce banada bi enerji geldi canım yalnız değilsin tatlımbende bugün yaptıklarımı saysam mesela cam silmedim ama bütün aynaları sildim, toz aldım, evi süpürdüm 3 makine çamaşır yıkadım, astım, balkonları yıkadım, bebişin dolabını düzenledim, lekeli çamaşırları çitiledim yıkadım şimdi uzanıyorum ama aklımda birsürü iş var kalkarım birazdan

Canım başlarda ben 40 haftayı beklemeden dogurcam diye icime doğuyordu ama senin hallerini görünce artik 40 haftadan önce beklemiyorum hayırlısı olsun hakkimizda

Bİz de 3400 daha bekleriz herhalde ya da suni sancıyla Epidural oluyormuş onu deneriz

Merhaba annişler. Hurma yemeye kaçıncı haftadan itibaren başladınız. Bende baslayacam ama erken mi karar veremedim

Doğumuma az günler kala kaptım şifayı haydi hayırlısı olsun burun tıkalı boğazım kaşınıyor hapşırık tırsırık

Ayy derya heyecanlandirdin beni kız.kasilmalarimi gördü derken nst ye mj baglandin?
Yok kız o kasılma benim değil alıntılama da hata çıkmış o.lafı betus den alıntılamıştım sanırım benim nst de bisey çıkmadı bi 60 gördüm eğer doğru yere bakmayı bildiysem başkada yok daha bizim anlayamadığımız sancı yı nst nasıl anlıyor onu da ben anlamıyorum ya neyse[/QUOTE]
İşte ben de anlamadım.bu arada iznim pazartesi başlıyor.eşim gidip doktordan çalışamaz raporu alacak.artık evdeyim... Ya bu gün çok heyecanliyim.içim.kipir kipir.ayy çok az kaldı doğuma ..bi tuhafim

Merdiven çıkma, platrs topunda hareket yapmak, ananas yemek(şubat annelerinde birisi bir bütün ananası yedi :) ve doğuma gitti 40.ı dolmuştu onunda)
Birde bu bilgiler var
evet ananas rahmi temizliyormus düşük tehlikesi olanlara tavsiye edilmiyor diye bende hiç yiyemedim ama son haftalar alayım ıkı-üç kasa

Ben de su an 10-15 hurmayi indirdim mideye,bakalım ise yarayacak mi:):)
ay alemsiniz yaaa
bu arada,evet cok yoruldum,temızlık yaptım ogun suyum geldı sancım geldı dıyenı bende cok duydum hadi hayırlısı ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…