• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler hepinize iyi gunler :KK200:
Nasilsiniz ?
Tatli bekleyisin sonlarina yaklasiyor muyuz ne :KK46:
Erken dogum tehditlerimle birlikte 37+1 e girmis bulunmaktayim cok sukur...
Cuma gunu ogluma kavusacagim ins. :nazar:
Ilk dogumum 35+3 de zorunlu sezeryandi maalese
f...
Bu sefer 37+5 de genel anestezi ile ogluma kavusacagim cok sukur....

Oldukca minyon 2.700 lerde kilosu ...
Ins. Kuvese alinmazda kollarimda olur minik baligim :KK200:

Nasilsiniz ?
f...

RABBİM için en hayırlısı buymuş annesi :) ALLAH öncesindede sonrasındada yardımcınız olsun :)

Nasilsiniz ?
f...

Doğumlar başladı artık bizide heyecan sarıyo duydukça allah hepimize yardım etsin sizde sağlıklı bi şekilde doğum yaparsınız inşallah

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ :)

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme harme = ikiz bebekler --- 36+2 --- 07.02.2016 Pazar

RABBİM herkese sağlıklı doğumlar versin..öncesi ve sonrasında da tüm annelerimize yardım etsin inşallah :)

Kızlar bizim meşhur isim olayımız çözüldü çok şükür galiba, Eymen isminden bende çok sıkıldım artık herkeste heryerde duydum son Zaman'larda ..
Eşimle konuştuk ikimizinde kararı ile 'Mete Ali' olucak inşallah, Nasıl sizce :)))
Kapı süsünü falan yapıcam, hastane içinde keçeden süsler yapıcam ismi yazan, bu saatten sonra değişmesi imkansız artık ismin, değişirse doğurmam zaten
canim adiyla yasasin bence cok güzel mete ali ben de bi ara eymen e taktim ama cidden 10hamileden 8 i eymen koyuyor esim de istemedi seninki gibi vazgectik biz de talha ve semih den birini secicez kismetse

Eki Görüntüle 1768320 Lohusa olmadan kendine lohusa şerbetleri hazırlayan ilk anne benmiyim acaba :KK53:
Mis gibi oldular şimdiden içmek istedim resmenn ..
5 lt lohusa şerbeti yaptım
3 lt de üzümlü kayısılı hoşaf
(Şekersiz yaptım bunları tabi sadece kendimeee :)) )
Ellerine sağlık iyi yapmışsın.. Bunlar ne kadar süre durur? Bi de zahmet olmazsa nasıl yaptığını anlatır mısın ben bilmiyorum yapilisini :KK54:
Kızlar bizim meşhur isim olayımız çözüldü çok şükür galiba, Eymen isminden bende çok sıkıldım artık herkeste heryerde duydum son Zaman'larda ..
Eşimle konuştuk ikimizinde kararı ile 'Mete Ali' olucak inşallah, Nasıl sizce :)))
Kapı süsünü falan yapıcam, hastane içinde keçeden süsler yapıcam ismi yazan, bu saatten sonra değişmesi imkansız artık ismin, değişirse doğurmam zaten
Çok güzel canım bizim yumağın adı da Ali olcak inşallah :KK200:

Ellerine sağlık iyi yapmışsın.. Bunlar ne kadar süre durur? Bi de zahmet olmazsa nasıl yaptığını anlatır mısın ben bilmiyorum yapilisini :KK54:

Çok güzel canım bizim yumağın adı da Ali olcak inşallah :KK200:
Adaş olacak bizimkiler o zaman benim bebisimin adı da Ali Aras olacak insallah

@pernaz
Canım aynı benim durumumdasın. Doktor değiştirme sebeplerimden biri hatta ilki iki tur kordon dolanmış olmasıydı. Çnkü ananem tüm çocuklarını normal doğumla doğurmuş ve hepsinde kordon varmış. İki Teyzemde aynı şekilde kordonlu doğum ve normal doğum yapmış.annem kordonu hatırlamıyor :)
Çbende normal doğum istiyorum, ve doktorum sürekli bir şeyler çıkartıyordu. (İki tur kordondan sonra birini çözdü tekrar bağladı, tekrar çözdü derken ben gerginlikten öldüm tabi
Ayrıca kordon çözüldüğünde başka sorunlardan bahsetmeye başladı:KK43: )
4Kordonlu normal doğum yaptıran doktor bile var.

Engel değil diye gittiğim ilk başka doktor benim için kordon önemli değil nst ile kalp atışlarında sorun olmadığı sürece dedi.
İkinci doktor zaten kordonu göremedi bile :KK66:

tabi sıra bulmak zor :/
Ama sonuçta randevusuz kapıda bekleme yaparak da giriş yaptırabilirsin :KK66:

Hastanen hangisi bilmiyorum ama ist acıbademde normal doğum 5bin liraymış. O kadar para verdiğine deysin azından. Acıbadem A sınıfı hastane.

RABBİM herkese sağlıklı doğumlar versin..öncesi ve sonrasında da tüm annelerimize yardım etsin inşallah :)

Annecikler hayırlı olsun :)
Doğum yapacak olan arkadşımıza da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah :)

Fatos3458 Fatos3458 tablomuza bir sutun daha açıp doğum yapanların tarihlerini yazabilir misin acaba :)
Çok mu şey istiyoruz:p

Ayy şu listeyi görünce bir heyecan yaptim bakalim kaçıncı sirada olacagiz :anneadayı::KK49:

Bizde 34de gittik 36da gittik şimdi artık 37de gitcez her hafta yani bebeğim ters şuan umarım döner kızlar sabahtan beri egzersiz yapıp duruyorum dönsün diye
Benimde son 4 haftadır kafası asagidaydi bi hafta önce gittiğimde yan yatiyodu minigim doktor poponun altindan baslayarak ayaklarını yuksege koy hergün en az 15 dakika dedi hem dönmesi icin hemde kan dolasimi icin cok iyiymis yastiklarla basamak basamak yükseltiyorum.
Bugun gördük ki yeniden dönmüstü yaramaz oda rahatladi bende :KK48: sende dene istersen insallah sende de ise yarar :KK66:

baby23 baby23 isim çok güzel adıyla doğsun yaşasın bizde şimdilik araf toprak koyacaz da son dakika kimse karışıp değiştirtmezse bizde çok karışanlar varda haklarıymış gibi

Ben de aynen öyleyim geçenlerde anneme söyledim aynısını bana birşey olursa çocuklarım sana emanet anne , onlara iyi bak kimseye de verme dedim.Şu son zamanlarımızıda bir atlatsaydık hayırlısıyla böyle zor geçiyor günler:KK43:(
insan hem korkuyor hem gülüyor yaptıklarına :D

Selam arkadaslar nasilsiniz. Benim kontrolum vardi bugun gittik oglumu gorduk tabi yine yuzunu goremedik artik dogdugunda gorecegiz kime benzedigini. :KK59: 47 cm 2570 gram olmus yavrum. Bir bobreginde genisleme vardi cok sukur ilerlememis. Sagligi iyiymis nst yede girdik sanci cikmadi.gecenlerde idrarimda bakteri cikmisti gecmismi diye tekrar idrar kulturu verdim. Kan 2 hafta sonra tekrar kontrole cagirdi doktorumuz. Bu arada tam 12 kilo almistim doguma kadar kac kilo olurun acaba ilk oglumu 12 kilo ile dogurdum bunda daha fazla alacagim bu gidisle o_O

Back
X