• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy böyle muallakta konuştukları zaman uyuz oluyorum doktorlara.Okadar sancı çekip bide ameliyata girmek var bide yaa:KK43: eğer bi dahaki kontrolde yine aynı şeyi söylerse sezeryan ol ozaman en azından kafan rahat olur.ebişin kilosu fazla olursa zaten daha çok zorlanırsın.Yarında benim kontrol var bakalım haftaya ameliyat günü verecek.Ama genel anestezimi epiduralmi orası muallak bakalım ne olacak.belden ameliyatlıyım oyüzden epiduralden korkuyorum ama doktor bişey olmaz diyor :KK43: bakalım yarın anestezi uzmanları ne diyecek o_O
aynen canim belirsiz konusup topu bize atiyorlar ben de arada kalıyorum bebis 3kilo su an inşallah hepimiz icin en hayirlisi olsun saglikla kucagimiza alalım kuzucuklari bi arkadasimda bel fitigi vardi o da belden asagi uyusturdular memnundu canim hatta ağrilarim sezaryen den sonra azaldi dedi yani aneztezi uzmanina bagli biraz da

Maşallah haticem10, post: 45105773, member: 675086"]Bizim bugün kontrolümuz vardı. 2.750 olmuşuk :))[/QUOTE]
Masallah minigine :)

aynen canim belirsiz konusup topu bize atiyorlar ben de arada kalıyorum bebis 3kilo su an inşallah hepimiz icin en hayirlisi olsun saglikla kucagimiza alalım kuzucuklari bi arkadasimda bel fitigi vardi o da belden asagi uyusturdular memnundu canim hatta ağrilarim sezaryen den sonra azaldi dedi yani aneztezi uzmanina bagli biraz da
ama bende platin varr :( bel fıtığı değil maalesef oyüzden korkuyorum.Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Yarın belli olur.15 yıl oldu gerçi ameliyat olalı ama yarın belli olur bakalım ne diyecekler.Doktorda söyledi fıtıktan ameliyat olan çok kişiye epidural yaptık uzmanlarımız çok iyi korkma dedi ama platin olunca işin rengi değişirmi bilemiyorum :KK59:

Evet canım doğru hatırlıyrsun. Yüzyıldaydım.
Sonra böyle gerince beni remedy deki doktora gittim. İçimi rahatlattı biraz. Kordonluda doğurursun, küçük bebek olursa da doğurursun sıkıntı yapma dedi :)

Ama şuan annemlere geldim. Yalovadayım. Annemler ist daki doktorlara güvenmiyormuş :p gözümüzün önünde ol dediler :p
Sonunda bende ikna oldum :/

Aa benim eski hastanem remedy, Bahar hnm A gidiyodum 1-1.5 yıldır da tanıyorum kendisini çok çok iyi Bi dr :) remedy E devam edersen mutlaka Bahar hanıma devam et Canım

canim catin dar kesin olmaz da demiyor aradasin oladabilir olmayadabilir diyor ee insan ne yapacagini sasiriyor bu durumda bebegin kilosu cok degil su an 3kilo ama tabi daha az da olabilir ultrason ölçümleri değişiyor bakalım nasıl olacak hayirlisi

Valla nolucaz bakalım, Benimkide normal doğum yanlısı Bi dr, Bebek kilosundan dolayı hep sonraki kontrolde gel bakalım falan diyip duruyo hiçbi Zaman kestirip atmıyo yapamazsın sezeryana gün alalım diye, gerçi pazartesi günü dananın kuyruğu kopucak benim de :)) hala daha doktorum işte bu 1-2 hafta içinde doğum yaparsan rahat yaparsın diyip duruyo, bakalım hayırlısı ..

Normal düşünüyorum canım ben bebeğin kilosu biraz fazla olduğu için önümüzde 1-2 hafta içinde doğması bekleniliyor, bunun için egzersizleri falan arttırdım ama kısmet tabi herşeye rağmen gelmezse doğum hiç başlamazsa 2 hafta sonra, mecburi sezeryana doğru yola çıkacağız .. Kilosundan dolayı kafasıda büyük olduğu için riske girmicem gelmezse eğer
Bizimkide ters canım yoksa bende çok istiyorum normal olsun kızım çok kiloluda değil benimki 2750 şuan seninki kaç kilo

bettunaz bettunaz canım hiç üzülme benim kızım 2500 doğmuştu ve kordon dolanmasıda vardı çok şükür çok sağlıklı 3 4 saat küvezde kaldı o kadar şimdi 8 yaşında rabbim bebeğine sağlık versin inşallah

Benimde hep 10-7 tansiyon, squat 36+1 den itibaren daha sık yapmaya başladım ama ondan önce de ara ara haftada 1 falan yapıyodum Can'ım 32 den sonra, şimdi Hergün yapıyorum, merdiven inip çıkıyorum çömelme hareketini yapıyorum dayanabildiğim kadar çömelip bekliyorum, bu arada şu perine masajını da yaptım banyodan sonra bugün, zorlana zorlana da olsa :) senin yazından sonra Hergün yapmaya çalışıcam artık onu da
Canım her gün mü yapılıyor onu bilmiyorum doktorun her gün dediyse öyle yap inşallah işe yarar

Bizimkide ters canım yoksa bende çok istiyorum normal olsun kızım çok kiloluda değil benimki 2750 şuan seninki kaç kilo

5 gün önce 3.350 kg idi Can'ım şu an 3.5 olmuştur inşallah geçmemiştir :) sende mecbur zaten ters olduğu için sezeryan olursun Can'ım, hep diyorum doğumu belirleyen bebişkolarımız, biz ne kadar normal doğum diye konuşsak da onlar karar vericek Nasıl olucağını .. Önce Allah bilir tabi :)

Kızlar benim ara ara sanki bebek elini yada ayağını vajinamdan çıkarıyor gibi tuhaf bir his oluyor içerden dışarı bişe çıkıyor gibi çok enteresan bazen elimi atıyorum bi yerimi çıktı diye ani refleksle :) çok saçma böyle düşünmem ama öyle bir hisle aniden elim gidiyor :) bu durumu yaşayan varmı?

Merhaba tecrubeli anne adaylari, kac gundur deli gibi oksuruyorum, nw yaptiysam gecmedi, eczaci prospan icebilecegimi soyledi, aranizda doktorun bu ilaci tavsiye ettigi biri var mi? Gönül rahatligiyla icebilir miyim?
Evet ben bana kadın doğumcu tavsiye etti bi şişeyi bitirdim de anca geçti benim öksürük. Sakıncası yokmuş geçmiş olsun

Kızlarrr bugün içimde bi huzursuzluk vardı doktora gittim randevum yoktu ama cumartesiya kadar dayanamadım:110: ve iyiki dinlemişim iç sesimi bebeğim 2 bucuk haftadır hiç kilo almamış beslenmesi durmuş 2500 gr şuan haftaya çarşambaya sezeryan için randevu verdi :KK42: cumartesi günü temrar gidecem inşallah azda olsa kilo alır oğluşum
Benim ilk kızım 2600doğmuştu ertesi gün de şişliği inince 2400e düştü çok şükür küvözlük bir durumu olmadı
İnşallah bir sıkıntı olmaz sizinde beslenmenize yüklenin bakalım biraz

Benim sırtımda da 14platin var ilk kızımda da genel anestezi ile sezeryan oldum yine aynı olacak
Doğuştanda kuyruk Sokumumun şekli farklı olduğu için kesinlikle ve kesinlikle epidural vs yasak

ama bende platin varr :KK43: bel fıtığı değil maalesef oyüzden korkuyorum.Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Yarın belli olur.15 yıl oldu gerçi ameliyat olalı ama yarın belli olur bakalım ne diyecekler.Doktorda söyledi fıtıktan ameliyat olan çok kişiye epidural yaptık uzmanlarımız çok iyi korkma dedi ama platin olunca işin rengi değişirmi bilemiyorum :KK59:

image.webp
33+6 göbüşümüz

Kizlar bugun doktordaydim,bebis 2.800 olmus sancim zaten hep oluyo,adalati artik keselim dedi acilman olursa sezeryana aliriz hemen dedi,bebegin kilo fazlaymis o yuzden beyaz ekmek ve tatliyi kes dedi ,bebek dogdugunda vucut sekrtini dengelemesi icin cok kilolu olmamasi gerekiyomus ta miste falan filan,ne yani simdi benim kizcem cokmu kilolu kizlwr benimkinden tombik olan ,bebislerr var burda dimi ama yani..

Benim ilk kızım 2600doğmuştu ertesi gün de şişliği inince 2400e düştü çok şükür küvözlük bir durumu olmadı
İnşallah bir sıkıntı olmaz sizinde beslenmenize yüklenin bakalım biraz

Benim sırtımda da 14platin var ilk kızımda da genel anestezi ile sezeryan oldum yine aynı olacak
Doğuştanda kuyruk Sokumumun şekli farklı olduğu için kesinlikle ve kesinlikle epidural vs yasak
Bende öyle düşünüyorum Epidural yapamazlar bana bakalım yarın ne olacak riske girmekte istemiyorum bu saatten sonra.Hayirlisi bakalım

Kızlar benim ara ara sanki bebek elini yada ayağını vajinamdan çıkarıyor gibi tuhaf bir his oluyor içerden dışarı bişe çıkıyor gibi çok enteresan bazen elimi atıyorum bi yerimi çıktı diye ani refleksle :) çok saçma böyle düşünmem ama öyle bir hisle aniden elim gidiyor :) bu durumu yaşayan varmı?
Bugun bana oldu Alisveris merkezinde yururken oldu dedim cikcak bu herhalde

Kızlar bebek çantası hangisinden aldınız sırt çantası kullanışlı diyorlar şık yandan bir çantamı alsam sırt çantası mı bilemedim bazı arkadaşlarım bebek çantası değil de normal şık büyük boy çanta kullanıyor çok hoş duruyor ama kolumda işkence de olabilir kararsız kaldım

Back
X