• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar okuldan gelir gelmez evi temizlwdim.cok Yoruldum. Her yerim.agriyor.komşu da geldi.dinlenemedim hiç...inşallah kötü birşey olmaz.insan korkuyor...karnım taş gibi...

dinlen ıyıce..bişey olmuş olsa ağrı geçmezdi.. yorma sen kendini ama..

Bende düşündüm o suni sancı meselesini ama doğal sancılardan çok daha ağır geçiyormuş diye korkuyorum:KK17: ayh daraldım ya ne zor bi süreçmiş beklesem bi dert beklemesem ayrı bi dert bi süpriz yapsads geliyorum anneee dese :KK45: muayeneden sonra çok değişik sancılar girmeye başladı tetiklemiş olabilir heran herşey olabilir öyle hissediyorum

ben yaşadım koyu kıvamda ve sanki adetin son günlerinde gelir ya o şekilde geldi 3-4 gün drun progestan verdi ve istiraht etmemi söyledi
Yani kirmizi kanmiydi canim yoksa kahverengi mi ?

Hastane çantamı da kısmen hazırladım eksik varmı ki acep :KK58:
En iyisi ben sayım
Bebek için bez ıslak mendil krem
3takım kıyafet
1penye yelek 2önlük 2kusmuk mendili
2battaniye
Ana kucağı
Emzik biberon mama kaşığı

Benim içim 2takım pijama
Loğusa terlik taç seti
Orkid depend kilot
İç çamaşırları
Makyaj malzemeleri
Benim için ıslak mendil havlu kağıt
Çorap

Hastane pamuk,hasta bezi,göğüs için krem veriyormuş odasının kapı yazısı olmayan Hoşgeldin kızım-oğlum vs gibi yazı yapıştırıyorlarmış
Bebeğe bez bornoz ve hastanenin fotoğrafçısının çektiği anne baba Bebek şeklinde çektiği resmi hediye ediyorlarmış

SiremimS SiremimS eklemek istersen

bebeğe ; bebek bezi,kirli torbası

sizin için hastaneden çıkarken gıyeceğiniz rahat kıyafet,emzirme atlet ya da sutyeni,meme ucu kremi

eşiniz ya da refakatçinize su,bardak,bozuk para,pil,fotoğraf mak.,tlfn şarj aleti,atıştırmalıklar,yedek kıyafet olabilir..

SiremimS SiremimS eklemek istersen

bebeğe ; bebek bezi,kirli torbası

sizin için hastaneden çıkarken gıyeceğiniz rahat kıyafet,emzirme atlet ya da sutyeni,meme ucu kremi

eşiniz ya da refakatçinize su,bardak,bozuk para,pil,fotoğraf mak.,tlfn şarj aleti,atıştırmalıklar,yedek kıyafet olabilir..
Bebek bezi koydum Can'ım
İç çamaşırları da tamam
Diğerlerini de koyacam bir eksik olsa da hastanenin Kocaman bir marketi var

bugun kontrolumuz vardı en sevındırıcı haberi belkı bugun aldım kızımın beynındekı kıstlerı gecmıs cok sukur :)kılosu 2600 olmus ama hala bası donmemıs 2 hafta daha bekleyecez dedi donmezse sezeryan tarıhı verırız 39 dan sonra alırız dedı :)
ne kadar güzel :) çok şükür ALLAHA..

kızlar bebek bezi konusunda huggies mi prima primium care mi molfix mi.? hangisini tercih ediyorsunuz? kimi diyo prima pişik yapıyo hugies iyi.pişik kremi olarak bepantol pişik kremi ve desitim arasında kaldım. desitin çok ağır kokuyo falan diyen olmuş.

ben çevremde kime sorsam desitin dedi..o nedenle mavi olan ürünü aldım..
huggies i kendım seçtım..içimden geldi aslında o an :)

Bebek bezi koydum Can'ım
İç çamaşırları da tamam
Diğerlerini de koyacam bir eksik olsa da hastanenin Kocaman bir marketi var
Kendine terlik ,çoraplar göğüs pedi ,usumemek için hırka da koy ..hi bi de havlu ,peçete makyaj malzemelerini tarak.falan filan :)

Back
X