Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cok sukur dunden beri kusma da kalmadi ishal de.tekrarlamaz insallah kurtulmus olurumbn bunu yaşadığımda kusmam günde üç defa,ishal 6 defaydı.. besin zehırlenmesıydı..
o şiddette olmamıştır inşallah..
Günaydın annisler Babamız da dün ateş ölçer almış bize çok sevindik![]()
Yok cok sukur dunden beri kusma da kalmadi ishal de.tekrarlamaz insallah kurtulmus olurum![]()
Amin hepimiz insallah :) cok tesekkurlerinşallah turp gibi olursun :) benımkş peynır ve kremadan oldu..pastörize değildi sanırıım sütü..
RABBİM şifa versin..
Kızlar okuldan gelir gelmez evi temizlwdim.cok Yoruldum. Her yerim.agriyor.komşu da geldi.dinlenemedim hiç...inşallah kötü birşey olmaz.insan korkuyor...karnım taş gibi...
Yani kirmizi kanmiydi canim yoksa kahverengi mi ?Bende düşündüm o suni sancı meselesini ama doğal sancılardan çok daha ağır geçiyormuş diye korkuyorumayh daraldım ya ne zor bi süreçmiş beklesem bi dert beklemesem ayrı bi dert bi süpriz yapsads geliyorum anneee dese
muayeneden sonra çok değişik sancılar girmeye başladı tetiklemiş olabilir heran herşey olabilir öyle hissediyorum
ben yaşadım koyu kıvamda ve sanki adetin son günlerinde gelir ya o şekilde geldi 3-4 gün drun progestan verdi ve istiraht etmemi söyledi
Cok yasayin :)hepimiz dökülüyoruz yahapşuuuuu..ay içim acıdı yaaa..
Cok yasayin :)hepimiz dökülüyoruz ya
Cok gecmis olsun acil sifalarsizde görün :)
ciğerim şişemiyor ki içimde..kısılıp kalıyor,ağrı yapıyor..
inşallah çabucak geçer..tıkanıyorum..
teşekkür ederim :)Cok gecmis olsun acil sifalar![]()
Bebek bezi koydum Can'ımSiremimS eklemek istersen
bebeğe ; bebek bezi,kirli torbası
sizin için hastaneden çıkarken gıyeceğiniz rahat kıyafet,emzirme atlet ya da sutyeni,meme ucu kremi
eşiniz ya da refakatçinize su,bardak,bozuk para,pil,fotoğraf mak.,tlfn şarj aleti,atıştırmalıklar,yedek kıyafet olabilir..
Dusundugun için sagol canım..sağ popom da aciyor. Sanki bicak saplanmış gibi...dinlen ıyıce..bişey olmuş olsa ağrı geçmezdi.. yorma sen kendini ama..
ne kadar güzel :) çok şükür ALLAHA..bugun kontrolumuz vardı en sevındırıcı haberi belkı bugun aldım kızımın beynındekı kıstlerı gecmıs cok sukur :)kılosu 2600 olmus ama hala bası donmemıs 2 hafta daha bekleyecez dedi donmezse sezeryan tarıhı verırız 39 dan sonra alırız dedı :)
kızlar bebek bezi konusunda huggies mi prima primium care mi molfix mi.? hangisini tercih ediyorsunuz? kimi diyo prima pişik yapıyo hugies iyi.pişik kremi olarak bepantol pişik kremi ve desitim arasında kaldım. desitin çok ağır kokuyo falan diyen olmuş.
Kendine terlik ,çoraplar göğüs pedi ,usumemek için hırka da koy ..hi bi de havlu ,peçete makyaj malzemelerini tarak.falan filan :)Bebek bezi koydum Can'ım
İç çamaşırları da tamam
Diğerlerini de koyacam bir eksik olsa da hastanenin Kocaman bir marketi var