- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
canım ne zaman test günün ya da oldun mu transferKızlar aradılar 17den 7 tanesi döllenmiş cuma günü bakacaklar uygun görürlerse transfer yapacaklarmis. Benim onceki de 3.gun transferiydi tutmamıştı.korkuyorum yine 3.gün transferi olacak diye. Bugün sabah da cok kötü bulantim bas dönmem oldu soguk soguk terledim. Okulda da 2 saat dersim vardı zor yapip geldim simdi uyuyacağım biraz. Aradim normal belirtiler bunlar dedi hemşire.. öyle iste hakkımızda hayırlısı
Canim bizdede morfoloji 0 gorunuyodu 3 tane embriyom var yani tup bebekte morfoloji ye takılma tup bebekte hız onemliymisMerhaba arkadaşlar, bizde tüp bebek tedavisine başladık eşimin sperm testi yapıldı morfoloji %3 tü dün ben ilaçlara yani iğnelere başladım eşim de sperm testi verdi bu gün mailime sonucu istedim geldi bu testte morfoloji analizinde normal morfoloji 0 gözüküyor bu ne demek ya normal sperm 0 iken nasıl tüp bebek olacak, 0 ile tüp bebek olur mu bilgisi olan yazabilir mi lütfeeen
Hareketli %40 hareketsiz %60Canim bizdede morfoloji 0 gorunuyodu 3 tane embriyom var yani tup bebekte morfoloji ye takılma tup bebekte hız onemliymis
Hayirlisi bakalim cuma bir gidelim de ne diyecek ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptiriyorumcnm bu kadar stres yapma sakın ol 3.gun emrıosunda da cok tutunan var hayırlısı ınss tutunr bebegın sen nerde yaptırıorsun cnm
İnşaallah bakalim cumaya ne olacak canım. Yalnız cok sancim var gaz gibi sanki anlayamıyorum ki iyice davul gibi oldum sanki karnim adeta bir taş..İnşallah hersey guzel olacak . Şu andaki durumunda gayet iyi bence.Moral bozmak yok. Heyecanli günler geliyor
Cumaya gelin dediler transfer icin canimcanım ne zaman test günün ya da oldun mu transfer
Bizim de morfolojimiz 0 ileri hız yuzde5 sayımız da 4 milyon yani yinede en iyilerini seçerek yaptiklari için dert etme kendineMerhaba arkadaşlar, bizde tüp bebek tedavisine başladık eşimin sperm testi yapıldı morfoloji %3 tü dün ben ilaçlara yani iğnelere başladım eşim de sperm testi verdi bu gün mailime sonucu istedim geldi bu testte morfoloji analizinde normal morfoloji 0 gözüküyor bu ne demek ya normal sperm 0 iken nasıl tüp bebek olacak, 0 ile tüp bebek olur mu bilgisi olan yazabilir mi lütfeeen
Morfoloji kötü oldu için zaten mikroenjeksiyon yaparlar canim en iyisini seciyolar canimHareketli %40 hareketsiz %60
Bugun de benim toplandı yumoslarim. Aynı durumdayım. Davul gibi karnım. Ağrı da yapıyo.İnşaallah bakalim cumaya ne olacak canım. Yalnız cok sancim var gaz gibi sanki anlayamıyorum ki iyice davul gibi oldum sanki karnim adeta bir taş..
Hadi hakkınızda hayırlısı olsun gelsin bebişler :)Bugun de benim toplandı yumoslarim. Aynı durumdayım. Davul gibi karnım. Ağrı da yapıyo.
Sağolasın canim hepimizin :)Hadi hakkınızda hayırlısı olsun gelsin bebişler :)
İnşallah. Olmasa bile kaliteli 1 embriyo olsun yeter. 10 tane yumosa bedel.Darisi basıma benimde yumurtalarım inş çok olur
Hayırlısı olsun. Nasip kısmet bu işler. Yaratan Allah olduktan sonra, bunlar sebep sadece.Barı çok olunca içinden seçiliyor tek yumurtada şansın yok. Neyse onu koyuyorlar
Yok hicbirsey yapmadım ilaçlar coktu bence ondan ilkinde 8 taneydi cunku. Bu sefer 17 cikti yarin gidecez bakalim kac kaldi17 yumurta çok iyi keşke benimkide okadar olsa ama ya bir ya iki fazla yok siz çok sanslisimiz karışım felan yedinizmi yumurta cogaltici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?