2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

canım ne zaman test günün ya da oldun mu transfer

Canim bizdede morfoloji 0 gorunuyodu 3 tane embriyom var yani tup bebekte morfoloji ye takılma tup bebekte hız onemliymis

İnşallah hersey guzel olacak . Şu andaki durumunda gayet iyi bence.Moral bozmak yok. Heyecanli günler geliyor
İnşaallah bakalim cumaya ne olacak canım. Yalnız cok sancim var gaz gibi sanki anlayamıyorum ki iyice davul gibi oldum sanki karnim adeta bir taş..

Bizim de morfolojimiz 0 ileri hız yuzde5 sayımız da 4 milyon yani yinede en iyilerini seçerek yaptiklari için dert etme kendine

17 yumurta çok iyi keşke benimkide okadar olsa ama ya bir ya iki fazla yok siz çok sanslisimiz karışım felan yedinizmi yumurta cogaltici

Barı çok olunca içinden seçiliyor tek yumurtada şansın yok. Neyse onu koyuyorlar

Ben 2 gün önce başladım, cumartesi muayene var sanırım yumurtaların durumuna bakılacak, yaklaşık yumurta toplama ne zaman olur acaba ? Morfolojiden dolayı tüp bebek yaptıran var mı?

MERHABA, BU DURUMDA TÜP BEBEK OLMA İHTİMALİ VAR MI, ŞANSIM NE KADAR ACABA ? MORFOLOJİ SIFIR BİLGİSİ OLAN YAZABİLİR Mİ ?

Bulunan Değer Referans*

Abstinans süresi : 3 Gün 3-5 gün

Renk, görünüş : homojen opak, homojen

Aglütinasyon : - <%5

Viskozite : + normal

Likefaksiyon : 30 dk < 30 dk.

Volum : 2 ml >=1,5 ml

Lökosit : 0,1 1 milyon/ml

Konsantrasyon : 50 milyon =15 milyon/ml

Total sayı : 100 milyon >39 milyon

Total motilite (%) : %40 >40milyon

+4 İleri doğru hızlı hareketli (%): %4

+3 Yavaş doğrusal olmayan hareketli (%) : %32

+2 Yerinde hareketli (%) : %4

+1 Hareketsiz (%) : %60
SPERM MORFOLOJİK ANALİZ

NORMAL SPERM : %0

AMORF BAŞ : %64

BÜYÜK BAŞ :%6

KÜÇÜK BAŞ :%2

UZUN BAŞ : %2

SİTOPLAZMİK DROBLET: %2

SERBEST BAŞ : %2

BOYUN ANOMALİSİ: %10

KUYRUK:%8

PİNHEAD: %4

17 yumurta çok iyi keşke benimkide okadar olsa ama ya bir ya iki fazla yok siz çok sanslisimiz karışım felan yedinizmi yumurta cogaltici
Yok hicbirsey yapmadım ilaçlar coktu bence ondan ilkinde 8 taneydi cunku. Bu sefer 17 cikti yarin gidecez bakalim kac kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…