2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

amaralli canim nasil gidiyor ben cok dusunmemeye calissam da aklimdan çıkmıyor zaman geçmiyor sanki :) sen neler yapıyorsun zamani nasil geciriyorsun ne zaman test yapacaksin? Benim test gunu çarşamba ama pazartesi yapayim diyorum

Ben çok düşünemiyorum bu aralar. Feci kabizlik yaşadım. İkinmamaya çalışmak çoook zormuş. Aman dikkat edin. Çok dikkatli beslenmeye ragmen oldu benimki bir de.
Benim test perşembe ama çarşamba filan idrar testi yapayım istiyorum. Kan testinde negatif duymadan önlem alayım. Tedbir pazartesi erken ama. Bence bekle biraz daha.

Yaa aman diyeyim dikkat et ben transferden beri hergun kayisi kopmostosu yaptim blenderdan gecirdim onu iciyorum ananas kabak çekirdeği yiyorum onlar da calistiriyormus biliyorsundur belki yine de soylemek istedim :)

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı, yumurtalar toplandıktan sonra hemen eşim sperm vermek zorunda mı yanı istersem bekletilebiliyor mu? birkaçgün sonra eşim sperm verse olur mu?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı, yumurtalar toplandıktan sonra hemen eşim sperm vermek zorunda mı yanı istersem bekletilebiliyor mu? birkaçgün sonra eşim sperm verse olur mu?
Yani benim bildigim ayni gün alıyorlar ama doktoruna yada hemsirene sormalisin en dogru sağlıklı cevabi onlar verecektir

Yaa aman diyeyim dikkat et ben transferden beri hergun kayisi kopmostosu yaptim blenderdan gecirdim onu iciyorum ananas kabak çekirdeği yiyorum onlar da calistiriyormus biliyorsundur belki yine de soylemek istedim :)
Teşekkür ederim canım. Aynen ben de bunları yiyorum hergün hem de. Psikolojik sanırım bir de ikinmamak gerekiyor ya. Öyle böyle atlatacagiz

Bizde once esimden Sperm aldılar sonra benim yumurta toplama islemine gecildi cnm.

Ya kizlar bisi sorucam yumurta toplamadan sonra bugün 3. Gun sali toplanmisti ama benim karnim hala cok şiş ve agrim var ilk zamanki gibii olmasa da. Birde 2 3 gündür bobreklerim sirtim fln agriyor dun aksamda ateslendim cok frna usudim baska ilacda kullanmak istemiyorum doktorun verdiginin disinda. Sizde de bu sekilde olan var mi ya usuttum ben sanirim yada ilaclar hala beni mahfetmeye devam ediyo

Kizlar simdi aradilar dollenen 13 yumurtamin da gelisimi cok iyiymis hic kayip yokmuş doktorumla görüşüp 5. Gune kadar beklemeyi kararlastirmislar bu sekilde en iyilerini seçip dondurabiliyorlar ve gebelik şansı cok daha yuksek oluyormus.

Kızlar ya bulantı, iştah kesilmesi normal mi bunlar? Zaten iştahım yoktu hepten gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…