- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Ben çok düşünemiyorum bu aralar. Feci kabizlik yaşadım. İkinmamaya çalışmak çoook zormuş. Aman dikkat edin. Çok dikkatli beslenmeye ragmen oldu benimki bir de.amaralli canim nasil gidiyor ben cok dusunmemeye calissam da aklimdan çıkmıyor zaman geçmiyor sanki :) sen neler yapıyorsun zamani nasil geciriyorsun ne zaman test yapacaksin? Benim test gunu çarşamba ama pazartesi yapayim diyorum
Evet canim zaman geçmiyor sanki inşallah hayirli haberlerinizi alırız.Benim 27 martta test senin ne zaman canim.Canim zaten transferden sonra ortalama 3-4 günde tutunuyormus öyle okudum. Benim de 6. Günüm bitti cok şükür zaman sanki cok yavas ilerliyo
Evvel Allahın izniyle hepimiz herkes mutlu haberler alıcaz inşTeşekkür ederim. İnşallah beraber alalım güzel sonuçları. Az kalmış Size de. Benim de 4. Gunum. Ben perşembe test yaptıracağım.
İnş inş hepimizin yüzünü güldürsün MevlamTesek
Teşekkür ederim canim Allahu teala razı olsun. Inşallah ilk önce senin sonra da bizlerin hayirli haberlerini aliriz
Haklısın canım ama stres yapma olumlu dusun ve bebeğin le devamli konuş canim sana sımsıkı tutunsun diye canimAmin inşallah canim. Ilk denemem o yüzden çok strese girdim sanırım.
Senin çok az kalmış canim insallah guzel haberler alirsinCanim zaten transferden sonra ortalama 3-4 günde tutunuyormus öyle okudum. Benim de 6. Günüm bitti cok şükür zaman sanki cok yavas ilerliyo
Haklısın canım ama stres yapma olumlu dusun ve bebeğin le devamli konuş canim sana sımsıkı tutunsun diye canim
Yaa aman diyeyim dikkat et ben transferden beri hergun kayisi kopmostosu yaptim blenderdan gecirdim onu iciyorum ananas kabak çekirdeği yiyorum onlar da calistiriyormus biliyorsundur belki yine de soylemek istedim :)Ben çok düşünemiyorum bu aralar. Feci kabizlik yaşadım. İkinmamaya çalışmak çoook zormuş. Aman dikkat edin. Çok dikkatli beslenmeye ragmen oldu benimki bir de.
Benim test perşembe ama çarşamba filan idrar testi yapayım istiyorum. Kan testinde negatif duymadan önlem alayım. Tedbirpazartesi erken ama. Bence bekle biraz daha.
Benim de 23 ünde dusunmemek elde degilEvet canim zaman geçmiyor sanki inşallah hayirli haberlerinizi alırız.Benim 27 martta test senin ne zaman canim.
Merhaba arkadaşlar cumartesi yumoşlar toplanacak dua edin banada iyi sonuç olalım, sağlıklı embriyolarım olsun
Amiiin canım sağoldularımız seninle cnm inşallah çok iyi sayıda kaliteli yumoşların olmuştur :)
Yani benim bildigim ayni gün alıyorlar ama doktoruna yada hemsirene sormalisin en dogru sağlıklı cevabi onlar verecektirMerhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı, yumurtalar toplandıktan sonra hemen eşim sperm vermek zorunda mı yanı istersem bekletilebiliyor mu? birkaçgün sonra eşim sperm verse olur mu?
Teşekkür ederim canım. Aynen ben de bunları yiyorum hergün hem de. Psikolojik sanırım bir de ikinmamak gerekiyor ya. Öyle böyle atlatacagizYaa aman diyeyim dikkat et ben transferden beri hergun kayisi kopmostosu yaptim blenderdan gecirdim onu iciyorum ananas kabak çekirdeği yiyorum onlar da calistiriyormus biliyorsundur belki yine de soylemek istedim :)
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz.Merhaba arkadaşlar cumartesi yumoşlar toplanacak dua edin banada iyi sonuç olalım, sağlıklı embriyolarım olsun
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı, yumurtalar toplandıktan sonra hemen eşim sperm vermek zorunda mı yanı istersem bekletilebiliyor mu? birkaçgün sonra eşim sperm verse olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?