2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

kızlar cuma günü toplansa 3 gün pazartesi mu olur transfer izne ayrılmayı düşünüyorum da ona göre

Kizlar bugün transferden sonra 2. Gunum dün kasiklarimda batma vardı bugün hiç bişey hissetmiyorum.normal mi yoksa bevisim tutunamadı mistres oldum iyice
Bu ilk denemem cevap verirseniz sevinirim ...

Kizlar bugün transferden sonra 2. Gunum dün kasiklarimda batma vardı bugün hiç bişey hissetmiyorum.normal mi yoksa bevisim tutunamadı mistres oldum iyice
Acikcasi bebek tutunsa da tutunmasa da haberimiz olacağını zannetmiyorum. O batma lar yumurtalıklar uyarıldıgı içinmiş. Olmasi da olmaması da cok normaldir. En iyisi dusunmemeye çalışmak. Öyle yapmaya çalışıyorum

Çok sağol canim ben de öyle yapmalıyım

Benimde ikinci tüp bebek denemem...sonuç gününü bekliyorum..hiç kafana takma canını sıkma herkeste farklı oluyormuş...belirtiler araştırdım herkes farklı şeyler söylüyorlar kiminde ağrılı olurmuş kiminde hiç bi şey hissetmezmiş..mesela ben ilkinde ağrım olmuştu.ama şuan hiçbir ağrım yok hiç bişey hissetmiyorum...düşünmü inş herşey güzel olacak

Hakkınızda hayırlısı olur inş.....inş Allahın izniyle mutlu haberler alırsınız...bende yeni yaptırdım tüp bebek transfer olalı bugün 4.gün...9 günüm kaldı sonucu
Teşekkür ederim. İnşallah beraber alalım güzel sonuçları. Az kalmış Size de. Benim de 4. Gunum. Ben perşembe test yaptıracağım.

Canim belirtilere takılma insallah tutunur bebisin sana kendini ve bebeğini olumsuz etkileme canim

Tesek
Teşekkür ederim canim Allahu teala razı olsun. Inşallah ilk önce senin sonra da bizlerin hayirli haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…