- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Erkekte sperm azsa hareketli değilse daha çok erkek infertilite sinde iki tane koyuyolarmis öyle okudumNe gibi özrl bi durum ki acaba
Bazı Yerler iki tane koyuyorlarBende acibademde yaptiyorum rapora bagli diilim acaba bendemi ole talep etsem
hayirlisi bakalim ya bizdede esimde problem var hayirlisi neyse olsun yaBazı Yerler iki tane koyuyorlar
35 yas ustu olmak yumurta rezervi az olmak yada duruma gore cok olmak vs gibi durumlarda sanirimNe gibi özrl bi durum ki acaba
Amin canim insallah bebisin hemen tutunur sanaBende acibademde yaptiyorum
hayirlisi bakalim ya bizdede esimde problem var hayirlisi neyse olsun ya
Evet pazartesi olur. Hadi 5. Gün embriyosu olursa çarşamba olur ama. İznini transfer oncesi harcamak zorunda kalma dakızlar cuma günü toplansa 3 gün pazartesi mu olur transfer izne ayrılmayı düşünüyorum da ona göre
siz hangi aşamadasınız acabaEvet pazartesi olur. Hadi 5. Gün embriyosu olursa çarşamba olur ama. İznini transfer oncesi harcamak zorunda kalma da
Transfer oldu bekliyorum.siz hangi aşamadasınız acaba
Acikcasi bebek tutunsa da tutunmasa da haberimiz olacağını zannetmiyorum. O batma lar yumurtalıklar uyarıldıgı içinmiş. Olmasi da olmaması da cok normaldir. En iyisi dusunmemeye çalışmak. Öyle yapmaya çalışıyorumKizlar bugün transferden sonra 2. Gunum dün kasiklarimda batma vardı bugün hiç bişey hissetmiyorum.normal mi yoksa bevisim tutunamadı mistres oldum iyice
Bu ilk denemem cevap verirseniz sevinirim ...
Acikcasi bebek tutunsa da tutunmasa da haberimiz olacağını zannetmiyorum. O batma lar yumurtalıklar uyarıldıgı içinmiş. Olmasi da olmaması da cok normaldir. En iyisi dusunmemeye çalışmak. Öyle yapmaya çalışıyorum
Hakkınızda hayırlısı olur inş.....inş Allahın izniyle mutlu haberler alırsınız...bende yeni yaptırdım tüp bebek transfer olalı bugün 4.gün...9 günüm kaldı sonucuTransfer oldu bekliyorum.
Benimde ikinci tüp bebek denemem...sonuç gününü bekliyorum..hiç kafana takma canını sıkma herkeste farklı oluyormuş...belirtiler araştırdım herkes farklı şeyler söylüyorlar kiminde ağrılı olurmuş kiminde hiç bi şey hissetmezmiş..mesela ben ilkinde ağrım olmuştu.ama şuan hiçbir ağrım yok hiç bişey hissetmiyorum...düşünmü inş herşey güzel olacakKizlar bugün transferden sonra 2. Gunum dün kasiklarimda batma vardı bugün hiç bişey hissetmiyorum.normal mi yoksa bevisim tutunamadı mistres oldum iyice
Teşekkür ederim. İnşallah beraber alalım güzel sonuçları. Az kalmış Size de. Benim de 4. Gunum. Ben perşembe test yaptıracağım.Hakkınızda hayırlısı olur inş.....inş Allahın izniyle mutlu haberler alırsınız...bende yeni yaptırdım tüp bebek transfer olalı bugün 4.gün...9 günüm kaldı sonucu
Canim belirtilere takılma insallah tutunur bebisin sana kendini ve bebeğini olumsuz etkileme canimKizlar bugün transferden sonra 2. Gunum dün kasiklarimda batma vardı bugün hiç bişey hissetmiyorum.normal mi yoksa bevisim tutunamadı mistres oldum iyice
Teşekkür ederim canim Allahu teala razı olsun. Inşallah ilk önce senin sonra da bizlerin hayirli haberlerini alirizBenimde ikinci tüp bebek denemem...sonuç gününü bekliyorum..hiç kafana takma canını sıkma herkeste farklı oluyormuş...belirtiler araştırdım herkes farklı şeyler söylüyorlar kiminde ağrılı olurmuş kiminde hiç bi şey hissetmezmiş..mesela ben ilkinde ağrım olmuştu.ama şuan hiçbir ağrım yok hiç bişey hissetmiyorum...düşünmü inş herşey güzel olacak
Canim belirtilere takılma insallah tutunur bebisin sana kendini ve bebeğini olumsuz etkileme canim
Canim zaten transferden sonra ortalama 3-4 günde tutunuyormus öyle okudum. Benim de 6. Günüm bitti cok şükür zaman sanki cok yavas ilerliyoAmin inşallah canim. Ilk denemem o yüzden çok strese girdim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?