- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Canim hepsi uymuyor sanırım. Benim doktor proftu biraz garip adam. Hiç bişey oneremiyosun ki.sen doktorunla konusursunMerhaba öyle bir kanun mu var yahiç haberim yoktu ben 34 yaşındayım şimdi tek mi olacak benim
Benimde prof, muayene ediyor ondan sonra bir iki kelime vınn çıkıyor, hemşirelerle daha çok muhattap oluyoruz, bakalım inşallah konuşma fırsatım olur.Canim hepsi uymuyor sanırım. Benim doktor proftu biraz garip adam. Hiç bişey oneremiyosun ki.sen doktorunla konusursun
Maşallah çok güzel. 5. Güne kalır hem de. Dondurursun da.Ben gobegimden yapiyorum dedigin gibi korku kalmadi artik psikolojik etkiliyor benide bu igneler ilaçlar :) yok cnm bitmedi tekrar 5 igne verdi bana yumurta toplamadan sonra 2 vuruldum 3 tane daha var bide antibiyotik falan verdi. Bu sabah ta aradilar 30 yumurtamin 19u olgun yumurtaymis 13 taneside dollenmis cuma gunu yani 3. Gun yine arayip haber vericrklermis kac tane kaldigini inşallah iyi bir sayi kalirda belki dondururum daha sonra 2. Cocuk için :) Yüce Allah'ım inşallah gönlümüze göre verir..
Bu konuda doktorun ve embriyolog birlikte karar veriyorlar. Senin durumunu embriyolarin sayı ve durumunu göz önünde bulundurarak karar veriyorlar. Ama seninle de konuşurlar elbette.kızlar kaçıncı gün emryosu daha iyi 3 mü 5 mi bide ona biz karar verebiliyormuyuz
Evet dikkat et pazartesi ben de rapor icin cikmak durumunda kaldim dondum adeta hatta dedim bugun hasta olmazsam herhalde hic olmam. Pazartesi 3.gunumdu transfer sonrasi bir de Minibüsçü hoplatti ziplatti sinir oldumTamam canim çok sagolasin kafayı dağıtmak gerek kitap okumaya baslicam. Yürüyüşte olabilir ama burada hava soğuk hasta olmakta istemiyorum.
Ayni yastayiz canim :) banada 1 koycak gibime geliyo ama 2 diye israr etcem :)Amin canim benim 31 yasindayim yumurta rezervim azmis. 3 Y umurtam oluştu ve 2 si dollendi çok şükür. Kanun gereği 1 tanesini koydu doktor. 35 yaş altına 1 yumurta konuyormus. Sen kac yasindasin canim
2 istiyorum ama bakicaz doktorum nasil derse oyle olucak canimÇok şükür, maşallah iyi gözükürçok mutlu oldum .Ben göbekten korkuyorum yaa yaptıramadım, hatta hiç bir iğneyi kendim yapmıyorum sağlık ocağına gidiyorum kendi yapan arkadaşlar var ben yapamam heralde Allah sabır kuvvet versin bizlere çooook şükür bin şükür herşeye Allah büyüktür bunların mükafatını görürüz inşallah, senin tek ambriyo mu transfer edeceklerdi canım ?
Inşallah canim benim :)Maşallah çok güzel. 5. Güne kalır hem de. Dondurursun da.
Benimde prof, muayene ediyor ondan sonra bir iki kelime vınn çıkıyor, hemşirelerle daha çok muhattap oluyoruz, bakalım inşallah konuşma fırsatım olur.
Evet dikkat et pazartesi ben de rapor icin cikmak durumunda kaldim dondum adeta hatta dedim bugun hasta olmazsam herhalde hic olmam. Pazartesi 3.gunumdu transfer sonrasi bir de Minibüsçü hoplatti ziplatti sinir oldum
Ayni yastayiz canim :) banada 1 koycak gibime geliyo ama 2 diye israr etcem :)
Amin canim hepimizin inşallah :)ne guzel canım :) Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Hadi ya ole bi kanun mu var ben 26 yasindayim istesem 2tane koyduramiyomuyum?Ayni yastayiz canim :) banada 1 koycak gibime geliyo ama 2 diye israr etcem :)
Cok tesekkur ederim hayirli olsun senindee rabbim hepimizin yuzunu guldutsun hayirlisiyla evet haklisin simdilik ogreniyorum ama birebir konusmalar daha cok yardimci oliyo acikcasiHoş geldin canım, bende 10 gün oldu başladım şuan iğnelerim yapılıyor cumartesi yada pazartesi toplama olacak ilk önce Allah hepimize güzel haberleri nasip etsin daha sonra sana önereceğim tek şey çok araştır süreç nedir nasıl olur vs burada da sağolsun arkadaşlar da çok yardımcı oluyor kafana takılan herşeyi sor ve araştır bazı şeyleri bilmek çok önemli yani bilinçli başlamak lazım o zaman daha az korkuyorsun, strese giriyorsun çünkü öğrenmişsin ne olacağını ben çok araştırdım burada arkadaşlarımdan çok fayda sağladım şükür psikolojim iyi ne olacağını bilerek devam ediyorum.Allah yardımcın olsun canım
Canim bende üç tane vuruluyorum esim vuruyor ben çok kokorkarım allah yardimcimiz olsun haftaya tekrar muayenemiz var canim allah yardimcimiz olsunBen iğneden çok korkuyordum artık o korkuda kalmadı :) her gün 3 iğne yaptırıyorum şükür sıkıntım yok yan etkisi vs ama kolların sertleşti iğne girmeyen yer kalmadı :) toplamadan sonra iğne biter diye düşünüyordum, iğnenin devm etmesine üzüldüm ama inşallah bunların mükafatı kucağımıza aacağımız çocuğumuz olur
Hoşgeldin aramıza canim allah yardimcimiz olsun insallah hersey yolunda gider canim güzel haberler alirsinmerhabalar kızlar bende katıldım bu kervana geçen hafta salı günü başladım iğnelere bugün 9. günüm cuma günü büyük ihtimalle yumurtalarım toplanıcak rabbim hayırlısını versin
Canim maalesef öyle ama eğer özel bir yerde yaptiriyosan iki tane koyuyolar biz hastanede yaptiriyoruz bir tane koyulacakHadi ya ole bi kanun mu var ben 26 yasindayim istesem 2tane koyduramiyomuyum?
Hadi ya ole bi kanun mu var ben 26 yasindayim istesem 2tane koyduramiyomuyum?
Ne gibi özrl bi durum ki acabaEvet cnm varmis ozel bur durum yoksa tek koyuluyormus ben ozelde yaptırdığım halde o sekilde yaziyor prosedür kâğıtlarında ama yinede drumla konusmayi düşünüyorum 2 tane için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?