2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Canim hepsi uymuyor sanırım. Benim doktor proftu biraz garip adam. Hiç bişey oneremiyosun ki.sen doktorunla konusursun
Benimde prof, muayene ediyor ondan sonra bir iki kelime vınn çıkıyor, hemşirelerle daha çok muhattap oluyoruz, bakalım inşallah konuşma fırsatım olur.

Maşallah çok güzel. 5. Güne kalır hem de. Dondurursun da.

kızlar kaçıncı gün emryosu daha iyi 3 mü 5 mi bide ona biz karar verebiliyormuyuz
Bu konuda doktorun ve embriyolog birlikte karar veriyorlar. Senin durumunu embriyolarin sayı ve durumunu göz önünde bulundurarak karar veriyorlar. Ama seninle de konuşurlar elbette.

Tamam canim çok sagolasin kafayı dağıtmak gerek kitap okumaya baslicam. Yürüyüşte olabilir ama burada hava soğuk hasta olmakta istemiyorum.
Evet dikkat et pazartesi ben de rapor icin cikmak durumunda kaldim dondum adeta hatta dedim bugun hasta olmazsam herhalde hic olmam. Pazartesi 3.gunumdu transfer sonrasi bir de Minibüsçü hoplatti ziplatti sinir oldum

Amin canim benim 31 yasindayim yumurta rezervim azmis. 3 Y umurtam oluştu ve 2 si dollendi çok şükür. Kanun gereği 1 tanesini koydu doktor. 35 yaş altına 1 yumurta konuyormus. Sen kac yasindasin canim
Ayni yastayiz canim :) banada 1 koycak gibime geliyo ama 2 diye israr etcem :)

2 istiyorum ama bakicaz doktorum nasil derse oyle olucak canim

Benimde prof, muayene ediyor ondan sonra bir iki kelime vınn çıkıyor, hemşirelerle daha çok muhattap oluyoruz, bakalım inşallah konuşma fırsatım olur.

inşallah canım hakkında ne hayırlıysa o olsun. benimki de gerekeni söylüyor sonra iyi gunler deyip çıkıyoruz. kendi doktorum gibi sıcak kanlı değil cok resmi. neyse artık transfer oldu hakkımızda hayırlısı olsun

Evet dikkat et pazartesi ben de rapor icin cikmak durumunda kaldim dondum adeta hatta dedim bugun hasta olmazsam herhalde hic olmam. Pazartesi 3.gunumdu transfer sonrasi bir de Minibüsçü hoplatti ziplatti sinir oldum

ALLAHIN izniyle bişey olmaz rabbimher şeye kadir içini rahat tut canım inşallah hayırlı haaberler alırız

Cok tesekkur ederim hayirli olsun senindee rabbim hepimizin yuzunu guldutsun hayirlisiyla evet haklisin simdilik ogreniyorum ama birebir konusmalar daha cok yardimci oliyo acikcasi

Canim bende üç tane vuruluyorum esim vuruyor ben çok kokorkarım allah yardimcimiz olsun haftaya tekrar muayenemiz var canim allah yardimcimiz olsun

merhabalar kızlar bende katıldım bu kervana geçen hafta salı günü başladım iğnelere bugün 9. günüm cuma günü büyük ihtimalle yumurtalarım toplanıcak rabbim hayırlısını versin
Hoşgeldin aramıza canim allah yardimcimiz olsun insallah hersey yolunda gider canim güzel haberler alirsin

Hadi ya ole bi kanun mu var ben 26 yasindayim istesem 2tane koyduramiyomuyum?

Evet cnm varmis ozel bur durum yoksa tek koyuluyormus ben ozelde yaptırdığım halde o sekilde yaziyor prosedür kâğıtlarında ama yinede drumla konusmayi düşünüyorum 2 tane için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…