2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Maşallah canım çok şükür inşallah daha güzel olacaaak

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı, yumurtalar toplandıktan sonra hemen eşim sperm vermek zorunda mı yanı istersem bekletilebiliyor mu? birkaçgün sonra eşim sperm verse olur mu?
Esinle gidiyosun canim seni alirlar ken onuda sperm icin aliyolar senin yumoşlar toplanır ken onun spermleri yikaniyo

Gözün aydın canim insallah bebislerin sana tutunur

Canim ilaçların etkisidir bendede oyle olmustu bide senin yumurtalarin fazlaymis oyuzden olabilir bol su iç canim geciriyo

Maşallah canım çok şükür inşallah daha güzel olacaaak

Insallah canim benim :) ♡

Gözün aydın canim insallah bebislerin sana tutunur

Canim ilaçların etkisidir bendede oyle olmustu bide senin yumurtalarin fazlaymis oyuzden olabilir bol su iç canim geciriyo

Amin kuzum inşallah ♡
Sanirim cok yumurta aldiklari icin cnm doktorumlada görüştüm regl olunca rahatliycaksin dedi sabredicem artik yapicak bisi yok dediğin gibi bol su icmeye çalışıyorum inşallah bitsin artik su agrilar..

Cok iyi canım. Bende de benzer ağrılar olmuştu. 5. Güne kalmıyor bişey. Dinlenmiş de oluyorsun.

5. gün olayını sordum d

aha ı sağlıklı oluyor yok dediler 3-5 gün arası e

Transferden sonra regl oluyor mu ?

5. gün olayını sordum d

aha ı sağlıklı oluyor yok dediler 3-5 gün arası e

Transferden sonra regl oluyor mu ?

Benim transferim 1 ay sonra olucak cnm yani bir regl atlaticam 2. Gunu kontrol ve 15. Gününde transfer olucak dondurulmus embriyo transfer etcekler o zaman sans daha yuksek oluyormus 5. Gun icinde sabah embriyolog aradi o sekilde bilgi verdi

Hangi aşamadasın canim
iğnelerin beşinci günü canım bugün kontrolüm var duruma göre bugünkü dozum belirlenecek...
Canim sanırım ignelerden yumurta toplanincaya kadar bende oyleydim. Transferden sonra da sürekli bir yeme istegi var. Ilaclar igneler ayalarimi bozdu
ayyy mafetti beni ya ben bide hergün ankaradan polatlıya gelip gidiyorum günlük 2 saatten fazla araba kullanıyorum sürekli mide bulantısı çeke çeke geldim bugün

Kizlar merhaba benim dun transferim yapildi 3 gune ancak dayandilar kendimi hic hamile gibi hissetmoyorum normal mi

İğneler mi bulantı yapıyor canım ?

Allahu Teala yardimcin olsun canim allah kolaylık versin. Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Kizlar merhaba benim dun transferim yapildi 3 gune ancak dayandilar kendimi hic hamile gibi hissetmoyorum normal mi
Dün transfer yapıldıysa nasıl hissedeceksin canım ya, öyle düşünme fiziksel hissetmezsin zaten ama duygusal olarakta çok düşünme kendini meşgul et kötü şeyler aklına getirme inşallah gelecek minik kuş

Insallah canim 3. Gun embriyosu ya o yuzden umutsuzum biraz donduracak kadar bile kalmadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…