- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Kızlar ya bulantı, iştah kesilmesi normal mi bunlar? Zaten iştahım yoktu hepten gitti
Kızlar ya bulantı, iştah kesilmesi normal mi bunlar? Zaten iştahım yoktu hepten gitti
Maşallah canım çok şükür inşallah daha güzel olacaaakKizlar simdi aradilar dollenen 13 yumurtamin da gelisimi cok iyiymis hic kayip yokmuş doktorumla görüşüp 5. Gune kadar beklemeyi kararlastirmislar bu sekilde en iyilerini seçip dondurabiliyorlar ve gebelik şansı cok daha yuksek oluyormus.
Esinle gidiyosun canim seni alirlar ken onuda sperm icin aliyolar senin yumoşlar toplanır ken onun spermleri yikaniyoMerhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı, yumurtalar toplandıktan sonra hemen eşim sperm vermek zorunda mı yanı istersem bekletilebiliyor mu? birkaçgün sonra eşim sperm verse olur mu?
Gözün aydın canim insallah bebislerin sana tutunurKizlar simdi aradilar dollenen 13 yumurtamin da gelisimi cok iyiymis hic kayip yokmuş doktorumla görüşüp 5. Gune kadar beklemeyi kararlastirmislar bu sekilde en iyilerini seçip dondurabiliyorlar ve gebelik şansı cok daha yuksek oluyormus.
Canim ilaçların etkisidir bendede oyle olmustu bide senin yumurtalarin fazlaymis oyuzden olabilir bol su iç canim geciriyoBizde once esimden Sperm aldılar sonra benim yumurta toplama islemine gecildi cnm.
Ya kizlar bisi sorucam yumurta toplamadan sonra bugün 3. Gun sali toplanmisti ama benim karnim hala cok şiş ve agrim var ilk zamanki gibii olmasa da. Birde 2 3 gündür bobreklerim sirtim fln agriyor dun aksamda ateslendim cok frna usudim baska ilacda kullanmak istemiyorum doktorun verdiginin disinda. Sizde de bu sekilde olan var mi ya usuttum ben sanirim yada ilaclar hala beni mahfetmeye devam ediyo
Maşallah canım çok şükür inşallah daha güzel olacaaak
Gözün aydın canim insallah bebislerin sana tutunur
Canim ilaçların etkisidir bendede oyle olmustu bide senin yumurtalarin fazlaymis oyuzden olabilir bol su iç canim geciriyo
Cok iyi canım. Bende de benzer ağrılar olmuştu. 5. Güne kalmıyor bişey. Dinlenmiş de oluyorsun.Kizlar simdi aradilar dollenen 13 yumurtamin da gelisimi cok iyiymis hic kayip yokmuş doktorumla görüşüp 5. Gune kadar beklemeyi kararlastirmislar bu sekilde en iyilerini seçip dondurabiliyorlar ve gebelik şansı cok daha yuksek oluyormus.
5. gün olayını sordum dKizlar simdi aradilar dollenen 13 yumurtamin da gelisimi cok iyiymis hic kayip yokmuş doktorumla görüşüp 5. Gune kadar beklemeyi kararlastirmislar bu sekilde en iyilerini seçip dondurabiliyorlar ve gebelik şansı cok daha yuksek oluyormus.
Insallah canim benim :) ♡
Amin kuzum inşallah ♡
Sanirim cok yumurta aldiklari icin cnm doktorumlada görüştüm regl olunca rahatliycaksin dedi sabredicem artik yapicak bisi yok dediğin gibi bol su icmeye çalışıyorum inşallah bitsin artik su agrilar..
Insallah canim benim :) ♡
Amin kuzum inşallah ♡
Sanirim cok yumurta aldiklari icin cnm doktorumlada görüştüm regl olunca rahatliycaksin dedi sabredicem artik yapicak bisi yok dediğin gibi bol su icmeye çalışıyorum inşallah bitsin artik su agrilar..
Benim transferim 1 ay sonra olucak cnm valla su agrilar mahfetti beni 1 ay sonra olmasi daha iyi olucak bencedeCok iyi canım. Bende de benzer ağrılar olmuştu. 5. Güne kalmıyor bişey. Dinlenmiş de oluyorsun.
5. gün olayını sordum d
aha ı sağlıklı oluyor yok dediler 3-5 gün arası e
Transferden sonra regl oluyor mu ?
iğnelerin beşinci günü canım bugün kontrolüm var duruma göre bugünkü dozum belirlenecek...Hangi aşamadasın canim
ayyy mafetti beni ya ben bide hergün ankaradan polatlıya gelip gidiyorum günlük 2 saatten fazla araba kullanıyorum sürekli mide bulantısı çeke çeke geldim bugünCanim sanırım ignelerden yumurta toplanincaya kadar bende oyleydim. Transferden sonra da sürekli bir yeme istegi var. Ilaclar igneler ayalarimi bozdu
İğneler mi bulantı yapıyor canım ?iğnelerin beşinci günü canım bugün kontrolüm var duruma göre bugünkü dozum belirlenecek...
ayyy mafetti beni ya ben bide hergün ankaradan polatlıya gelip gidiyorum günlük 2 saatten fazla araba kullanıyorum sürekli mide bulantısı çeke çeke geldim bugün
Onu biliyorum da benim yumurtalar toplnadıktan sonra bekleyebiliyor mu yani eşim bir kaç gün sonra verse olur mu diye merak ettimEsinle gidiyosun canim seni alirlar ken onuda sperm icin aliyolar senin yumoşlar toplanır ken onun spermleri yikaniyo
Allahu Teala yardimcin olsun canim allah kolaylık versin. Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.iğnelerin beşinci günü canım bugün kontrolüm var duruma göre bugünkü dozum belirlenecek...
ayyy mafetti beni ya ben bide hergün ankaradan polatlıya gelip gidiyorum günlük 2 saatten fazla araba kullanıyorum sürekli mide bulantısı çeke çeke geldim bugün
Dün transfer yapıldıysa nasıl hissedeceksin canım ya, öyle düşünme fiziksel hissetmezsin zaten ama duygusal olarakta çok düşünme kendini meşgul et kötü şeyler aklına getirme inşallah gelecek minik kuşKizlar merhaba benim dun transferim yapildi 3 gune ancak dayandilar kendimi hic hamile gibi hissetmoyorum normal mi
Insallah canim 3. Gun embriyosu ya o yuzden umutsuzum biraz donduracak kadar bile kalmadilarDün transfer yapıldıysa nasıl hissedeceksin canım ya, öyle düşünme fiziksel hissetmezsin zaten ama duygusal olarakta çok düşünme kendini meşgul et kötü şeyler aklına getirme inşallah gelecek minik kuş
Bilmiyorum ki canım iğnenin yanı sıra antibiyotik var vitamin ilaçları var... Birinden biri yapıyor ama hangisi yapıyor bilemedim bir saat önce de istifra ettimİğneler mi bulantı yapıyor canım ?
Bildiğim kadarıyla olmuyo ama doktoruna sor canim bide yumurtalarını dondurup bidaha çözmek riskli olabilir canim kaliteyi etkileyebilirOnu biliyorum da benim yumurtalar toplnadıktan sonra bekleyebiliyor mu yani eşim bir kaç gün sonra verse olur mu diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?