- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Amin canım amin... İnan var ya sürekli Rabbim kimseye aratmasın diye dua ediyorum çok zormuş...Allahu Teala yardimcin olsun canim allah kolaylık versin. Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.
Canim 3.gune takılma çok kişinin 3.gun embriyosu tutundu 3-5 farketmez canim yeterki sağlıklı gebeliğin olsunInsallah canim 3. Gun embriyosu ya o yuzden umutsuzum biraz donduracak kadar bile kalmadilar
iğnelerin beşinci günü canım bugün kontrolüm var duruma göre bugünkü dozum belirlenecek...
ayyy mafetti beni ya ben bide hergün ankaradan polatlıya gelip gidiyorum günlük 2 saatten fazla araba kullanıyorum sürekli mide bulantısı çeke çeke geldim bugün
otobüs daha da yoruyor beni yaBende ilk ignelerde oyleydim cnm mide bulantisi ates basmasi aglama istegigecicek hepsi kuzum biraz sabır ama keske araba kullanmasan otobus vs kullan bu süreçte bence canim daha iyi olur senin icin psikolojimizde normal olmuyor pek cunku :)
otobüs daha da yoruyor beni ya3. yılım bu... bıktım artık, 2 aydır falan arabayla gelip gidiyorum bugün doktor kontrolümde olunca mesaiden çok izin almayayım diye arabayla geldim... arabayla bir saatte gidiyorsam diğer türlü iki saatte anca gidiyorum
kiraz_cicegi geçicek değil mi? sanki çok uzun sürecekmiş gibi geliyor bana... oysa çok hevesli başlamıştım
Insallah canim umutluydum aslinda da iste embriyolar dayanmaynca.. erkek infertilitesinde boyle olyr sanirimCanim 3.gune takılma çok kişinin 3.gun embriyosu tutundu 3-5 farketmez canim yeterki sağlıklı gebeliğin olsun
Moralini bozma canim olumlu dusun hiç olmayacak gibi düşünme insallah bebisin sana tutunur 9 ay seni birakmaz canimInsallah canim umutluydum aslinda da iste embriyolar dayanmaynca.. erkek infertilitesinde boyle olyr sanirim
Bende yumurta toplama.işleminden sonra çok rahatsızlandım..ağrılarım ilk günden daha fazla arttı hatta.transfer günü gelene kadar iki kere doktoruma gittim.bence sende hemen doktoruna danış bekleme canım.....Bizde once esimden Sperm aldılar sonra benim yumurta toplama islemine gecildi cnm.
Ya kizlar bisi sorucam yumurta toplamadan sonra bugün 3. Gun sali toplanmisti ama benim karnim hala cok şiş ve agrim var ilk zamanki gibii olmasa da. Birde 2 3 gündür bobreklerim sirtim fln agriyor dun aksamda ateslendim cok frna usudim baska ilacda kullanmak istemiyorum doktorun verdiginin disinda. Sizde de bu sekilde olan var mi ya usuttum ben sanirim yada ilaclar hala beni mahfetmeye devam ediyo
Ya canım öyle birşey yok , dün sordum profosör adamInsallah canim 3. Gun embriyosu ya o yuzden umutsuzum biraz donduracak kadar bile kalmadilar
Doktoruna haber ver bence antibiyotik kullanıyorsan oda dokunmuş olabilir.Allah yardımcın olsun.inş sonuç sevindirici olurda bu sıkıntılarını unutursunBilmiyorum ki canım iğnenin yanı sıra antibiyotik var vitamin ilaçları var... Birinden biri yapıyor ama hangisi yapıyor bilemedim bir saat önce de istifra ettim
Evet canim cok normal. Bunun için uyarmıştı bizim hemşire. Sanki bir ucuk olur da dudakta yeri arada bir kanar ya. İşlemden dolayı hafif leke olması normal demişti. Birkaç gün daha devam ederse söylersin doktoruna.Kızlar benim transfer oldu bugün 5.gün kahve leke gelldi azcık inş bi sıkıntı olmaz çok endişelendim..bu konuda bi bilginiz varmı
Iki tane canm ama donduracak kadar da kalmamisYa canım öyle birşey yok , dün sordum profosör adamdedim 3 veya 5. gün fark eder mi 5. gün daha sağlıklı diye duydum tabiki hayır dedi embriyoyunun gelişimi 3 . günde 5. günde olur dedi öyle şeyleri kafana takma canım, kaç embriyo transfer edildi ?
Amin canım amin şu mübarek Cuma günü suyu hürmetine inşallahAnladim canim benim o zaman arabayla git ama daha dikkatli ol canim..
Inşallah Allah'ın izniyle gecicek bu günler tatlim en korktugum yumurta toplamaydi benim onuda atlattim bak su agrilarim da olmasa super olucak tabi ama gülü seven dikenine katlaniyor bi şekilde.. inşallah bu cektiklerimizin sonunda ödülümüz olan bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin Yüce Allah'ım ♡
Danıştım sabah canim regl olunca rahatlarmisim agri kesici falan onerdi. Senin kac yumurtan toplandi cnm benim 30 tane toplanmis o yüzden agrim biraz daha fazla oluyomusBende yumurta toplama.işleminden sonra çok rahatsızlandım..ağrılarım ilk günden daha fazla arttı hatta.transfer günü gelene kadar iki kere doktoruma gittim.bence sende hemen doktoruna danış bekleme canım.....
Benim 12 yumurta toplandı.7 tanesi embriyo oluştu sağlıklı iki tanesi transfer oldu 5 taneside dondurdukDanıştım sabah canim regl olunca rahatlarmisim agri kesici falan onerdi. Senin kac yumurtan toplandi cnm benim 30 tane toplanmis o yüzden agrim biraz daha fazla oluyomus
Canım yeter ki sağlıklı olsun iki tane de iyi, sizin problem neydiIki tane canm ama donduracak kadar da kalmamis
Benim 12 yumurta toplandı.7 tanesi embriyo oluştu sağlıklı iki tanesi transfer oldu 5 taneside dondurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?