2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Bende ilk ignelerde oyleydim cnm mide bulantisi ates basmasi aglama istegi gecicek hepsi kuzum biraz sabır ama keske araba kullanmasan otobus vs kullan bu süreçte bence canim daha iyi olur senin icin psikolojimizde normal olmuyor pek cunku :)

otobüs daha da yoruyor beni ya 3. yılım bu... bıktım artık, 2 aydır falan arabayla gelip gidiyorum bugün doktor kontrolümde olunca mesaiden çok izin almayayım diye arabayla geldim... arabayla bir saatte gidiyorsam diğer türlü iki saatte anca gidiyorum

kiraz_cicegi geçicek değil mi? sanki çok uzun sürecekmiş gibi geliyor bana... oysa çok hevesli başlamıştım

Anladim canim benim o zaman arabayla git ama daha dikkatli ol canim..

Inşallah Allah'ın izniyle gecicek bu günler tatlim en korktugum yumurta toplamaydi benim onuda atlattim bak su agrilarim da olmasa super olucak tabi ama gülü seven dikenine katlaniyor bi şekilde.. inşallah bu cektiklerimizin sonunda ödülümüz olan bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin Yüce Allah'ım ♡

Bende yumurta toplama.işleminden sonra çok rahatsızlandım..ağrılarım ilk günden daha fazla arttı hatta.transfer günü gelene kadar iki kere doktoruma gittim.bence sende hemen doktoruna danış bekleme canım.....

Insallah canim 3. Gun embriyosu ya o yuzden umutsuzum biraz donduracak kadar bile kalmadilar
Ya canım öyle birşey yok , dün sordum profosör adam dedim 3 veya 5. gün fark eder mi 5. gün daha sağlıklı diye duydum tabiki hayır dedi embriyoyunun gelişimi 3 . günde 5. günde olur dedi öyle şeyleri kafana takma canım, kaç embriyo transfer edildi ?

Bilmiyorum ki canım iğnenin yanı sıra antibiyotik var vitamin ilaçları var... Birinden biri yapıyor ama hangisi yapıyor bilemedim bir saat önce de istifra ettim
Doktoruna haber ver bence antibiyotik kullanıyorsan oda dokunmuş olabilir.Allah yardımcın olsun.inş sonuç sevindirici olurda bu sıkıntılarını unutursun

Kızlar benim transfer oldu bugün 5.gün kahve leke gelldi azcık inş bi sıkıntı olmaz çok endişelendim..bu konuda bi bilginiz varmı
Evet canim cok normal. Bunun için uyarmıştı bizim hemşire. Sanki bir ucuk olur da dudakta yeri arada bir kanar ya. İşlemden dolayı hafif leke olması normal demişti. Birkaç gün daha devam ederse söylersin doktoruna.

Iki tane canm ama donduracak kadar da kalmamis

Amin canım amin şu mübarek Cuma günü suyu hürmetine inşallah

Bende yumurta toplama.işleminden sonra çok rahatsızlandım..ağrılarım ilk günden daha fazla arttı hatta.transfer günü gelene kadar iki kere doktoruma gittim.bence sende hemen doktoruna danış bekleme canım.....
Danıştım sabah canim regl olunca rahatlarmisim agri kesici falan onerdi. Senin kac yumurtan toplandi cnm benim 30 tane toplanmis o yüzden agrim biraz daha fazla oluyomus

Arkadaşlar yumurta da dolduruluyor mu yoksa sadece embriyo mu donduruluyor ve fiyat ne acaba?

Benim 12 yumurta toplandı.7 tanesi embriyo oluştu sağlıklı iki tanesi transfer oldu 5 taneside dondurduk

Maşallah canım ne güzel ne zaman oldu transferin yumurta toplamadan kac gun sonra? Benim 13 tane sağlıklı olusmus pazar gunu 5. Gune kadar bekletcekler o sekilde dondurcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…