- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Canim belki tutunuyo dur ozaman öyle oluyormuş iyiye yor canim bebegin sana sımsıkı tutunsunKızlar benim transfer oldu bugün 5.gün kahve leke gelldi azcık inş bi sıkıntı olmaz çok endişelendim..bu konuda bi bilginiz varmı
Yumurtanı neden dondurmak istiyosun embriyolari dondur daha iyi canim tabi yinede sen bilirsin canim biz embriyo dondurduk 300 verdikArkadaşlar yumurta da dolduruluyor mu yoksa sadece embriyo mu donduruluyor ve fiyat ne acaba?
Maşallah canım ne güzel ne zaman oldu transferin yumurta toplamadan kac gun sonra? Benim 13 tane sağlıklı olusmus pazar gunu 5. Gune kadar bekletcekler o sekilde dondurcaklar[/QUOTEbendede 5.günü beklediler transfer pazartesi günü yapıldı..5.günüm bugün...5.gün transfer daha iyiymiş diye söyleniyo inş Allahın izniyle hepimiz için iyi olur
İnş Allahtan umudum öyle olması...kötü düşüncelerden uzak duruyorumCanim belki tutunuyo dur ozaman öyle oluyormuş iyiye yor canim bebegin sana sımsıkı tutunsun
Canim belki tutunuyo dur ozaman öyle oluyormuş iyiye yor canim bebegin sana sımsıkı tutunsun
Biz 600 tl verdik.siz hangi doktora gidiyorsunuzYumurtanı neden dondurmak istiyosun embriyolari dondur daha iyi canim tabi yinede sen bilirsin canim biz embriyo dondurduk 300 verdik
Kızlar benim transfer oldu bugün 5.gün kahve leke gelldi azcık inş bi sıkıntı olmaz çok endişelendim..bu konuda bi bilginiz varmı
Canim belki tutunuyo dur ozaman öyle oluyormuş iyiye yor canim bebegin sana sımsıkı tutunsun
Allah korusun sağlıklı embriyo olmazsa yumurtaları dondurayım öyle bişey varsa, bir daha bu zorlu süreci yaşamıyımYumurtanı neden dondurmak istiyosun embriyolari dondur daha iyi canim tabi yinede sen bilirsin canim biz embriyo dondurduk 300 verdik
Polip bilmiyorum c as nım kaçıncı gündesin? zaten zamanla çoğalıp büyüyorızlar doktor kontrolünden çıktım 8-9 tane 10 mm yumurtam varmış ama 8 mmlik de polip varmış anlamadığım bu polip ne zaman oluştu vardıysa da şimdiye kadar neden farketmediler hiçneyse bi dahaki kontrol pazartesi hakkımızda hayırlısı inşallah
Esimde morfoloji sifir cikti canmCanım yeter ki sağlıklı olsun iki tane de iyi, sizin problem neydi
Bugün 5.gün canım haftaya perşembe yada cuma yumurta toplama olur dedi hemşire inşallah cuma olur çünkü salı çarşamba perşembe eğitim vereceğim perşembe derlerse nasıl olucak diye onu düşünüyorum kara karaPolip bilmiyorum c as nım kaçıncı gündesin? zaten zamanla çoğalıp büyüyor
Daha 5 gün varmış, öyle oluyor canım benim 10. Günde yani dün çatlama iğnesini verdi gece 22:30 da yaptırdım,yarın sabah inşallah toplanacak işe gelince rapor al canım öncelik senin sağlığın ve bebeğin bu kadar emek veriyorsun dikkat etBugün 5.gün canım haftaya perşembe yada cuma yumurta toplama olur dedi hemşire inşallah cuma olur çünkü salı çarşamba perşembe eğitim vereceğim perşembe derlerse nasıl olucak diye onu düşünüyorum kara kara
Bizimde ne yazık ki sıfır, çok korkuyorum ama hiç sperm olmayanlarda bile oluyor Allah büyüktür mikro- chip yaptırdınız mı? Biz yaptıracağız inşallah faydası olurEsimde morfoloji sifir cikti canm
Canim polip rahmin içinde mi dışında mi o çok onemliymis ve normal kontrolde gorunmuyo ben sulu usg yaptırdığım da göründü insallah bebegin tutunmasini olumsuz etkileyecek bisey degildirızlar doktor kontrolünden çıktım 8-9 tane 10 mm yumurtam varmış ama 8 mmlik de polip varmış anlamadığım bu polip ne zaman oluştu vardıysa da şimdiye kadar neden farketmediler hiçneyse bi dahaki kontrol pazartesi hakkımızda hayırlısı inşallah
Biz adana baskent hastanesi ne gidiyoruz ilk yıl boyleymis ama ikinci yıl fiyati yukseliyo musİnş Allahtan umudum öyle olması...kötü düşüncelerden uzak duruyorum
Biz 600 tl verdik.siz hangi doktora gidiyorsunuz
Imsi yapildi yaziyordu canmBizimde ne yazık ki sıfır, çok korkuyorum ama hiç sperm olmayanlarda bile oluyor Allah büyüktür mikro- chip yaptırdınız mı? Biz yaptıracağız inşallah faydası olur
Onu sizin onayınızla yapıyorlar, çok şükür canım sağlıklı olsun tutunsun yeter sıkma canını 10 tanede olsa koyacakları 1 yada iki tane sizin sayıda sıkıntı varmıydı? Bizim sayı iyi sayılır ama hareketlilik sıkıntılı: (Imsi yapildi yaziyordu canm
Sormadilar ki canm sanirim burda yok kayseri acibademOnu sizin onayınızla yapıyorlar, çok şükür canım sağlıklı olsun tutunsun yeter sıkma canını 10 tanede olsa koyacakları 1 yada iki tane sizin sayıda sıkıntı varmıydı? Bizim sayı iyi sayılır ama hareketlilik sıkıntılı: (
Hayırlısı bakalım canım en olmadı öyle yapıcam artık inşallah yumurta toplama işlemin rahat geçmiştir :)Daha 5 gün varmış, öyle oluyor canım benim 10. Günde yani dün çatlama iğnesini verdi gece 22:30 da yaptırdım,yarın sabah inşallah toplanacak işe gelince rapor al canım öncelik senin sağlığın ve bebeğin bu kadar emek veriyorsun dikkat et
hiç bilmiyorum canım ben muayeneden çıkana kadar doktor gitmiş pazartesi soracağımCanim polip rahmin içinde mi dışında mi o çok onemliymis ve normal kontrolde gorunmuyo ben sulu usg yaptırdığım da göründü insallah bebegin tutunmasini olumsuz etkileyecek bisey degildir
Nasil yani yumurta toplama işlemnden sonra regl olunuyomu ?Danıştım sabah canim regl olunca rahatlarmisim agri kesici falan onerdi. Senin kac yumurtan toplandi cnm benim 30 tane toplanmis o yüzden agrim biraz daha fazla oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?