2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

ızlar doktor kontrolünden çıktım 8-9 tane 10 mm yumurtam varmış ama 8 mmlik de polip varmış anlamadığım bu polip ne zaman oluştu vardıysa da şimdiye kadar neden farketmediler hiç neyse bi dahaki kontrol pazartesi hakkımızda hayırlısı inşallah

Canim belki tutunuyo dur ozaman öyle oluyormuş iyiye yor canim bebegin sana sımsıkı tutunsun
İnş Allahtan umudum öyle olması...kötü düşüncelerden uzak duruyorum
Canim belki tutunuyo dur ozaman öyle oluyormuş iyiye yor canim bebegin sana sımsıkı tutunsun
Yumurtanı neden dondurmak istiyosun embriyolari dondur daha iyi canim tabi yinede sen bilirsin canim biz embriyo dondurduk 300 verdik
Biz 600 tl verdik.siz hangi doktora gidiyorsunuz

Kızlar benim transfer oldu bugün 5.gün kahve leke gelldi azcık inş bi sıkıntı olmaz çok endişelendim..bu konuda bi bilginiz varmı

Aa çok doğru yerleşme lekelenmesi bu inşallah. Ben bugun trabsfer oldu diye okumusum bir an. Hadi bakalım insallah. Kötü düşümene sebep yok zaten.

Yumurtanı neden dondurmak istiyosun embriyolari dondur daha iyi canim tabi yinede sen bilirsin canim biz embriyo dondurduk 300 verdik
Allah korusun sağlıklı embriyo olmazsa yumurtaları dondurayım öyle bişey varsa, bir daha bu zorlu süreci yaşamıyım

Polip bilmiyorum c as nım kaçıncı gündesin? zaten zamanla çoğalıp büyüyor

Polip bilmiyorum c as nım kaçıncı gündesin? zaten zamanla çoğalıp büyüyor
Bugün 5.gün canım haftaya perşembe yada cuma yumurta toplama olur dedi hemşire inşallah cuma olur çünkü salı çarşamba perşembe eğitim vereceğim perşembe derlerse nasıl olucak diye onu düşünüyorum kara kara

Senin cok bekletmede yapmışlar hemen transferini benim bi dahaki ayi bekliyolar doktorumun calisma şekli o sekildeymis hayırlısı bakalim canim

Daha 5 gün varmış, öyle oluyor canım benim 10. Günde yani dün çatlama iğnesini verdi gece 22:30 da yaptırdım,yarın sabah inşallah toplanacak işe gelince rapor al canım öncelik senin sağlığın ve bebeğin bu kadar emek veriyorsun dikkat et

Canim polip rahmin içinde mi dışında mi o çok onemliymis ve normal kontrolde gorunmuyo ben sulu usg yaptırdığım da göründü insallah bebegin tutunmasini olumsuz etkileyecek bisey degildir

Imsi yapildi yaziyordu canm
Onu sizin onayınızla yapıyorlar, çok şükür canım sağlıklı olsun tutunsun yeter sıkma canını 10 tanede olsa koyacakları 1 yada iki tane sizin sayıda sıkıntı varmıydı? Bizim sayı iyi sayılır ama hareketlilik sıkıntılı: (

Sormadilar ki canm sanirim burda yok kayseri acibadem

Hayırlısı bakalım canım en olmadı öyle yapıcam artık inşallah yumurta toplama işlemin rahat geçmiştir :)

Canim polip rahmin içinde mi dışında mi o çok onemliymis ve normal kontrolde gorunmuyo ben sulu usg yaptırdığım da göründü insallah bebegin tutunmasini olumsuz etkileyecek bisey degildir
hiç bilmiyorum canım ben muayeneden çıkana kadar doktor gitmiş pazartesi soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…