- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Ben bugun basladim kendim yaptim zaten hemsirenin yanindada onda bi sikinti yokta bacagim biraz kasiliyo acaba ignedenmi bilmiyorum biterde okudumda ole yaziyodu merak ettimGonal f çok rahat bir iğne. Ucu çok ince güzel kesinlikle ağrı filan yapmıyor sonrasinda
Eskisehir acibademde dr Fatih öğüç
Insallahhh ya canlarr. sizler ne durumdasjniz ne asamadasinizzinşallah güzel güzel yumoşların oluşur ve döllenir sonrada hepimiz pozitif sonucu görürüz inşallah :)
Canim tedavin hayirli olsun gonal f agri yapmaz canim benim esim vuruyor hiç agrim olmadiBen bugun basladim kendim yaptim zaten hemsirenin yanindada onda bi sikinti yokta bacagim biraz kasiliyo acaba ignedenmi bilmiyorum biterde okudumda ole yaziyodu merak ettim
Belki ben kendimi cok dinledim herhalde ondan en ufak agrida gonal f sucladim bu arada kactane yumurtaniz varrCanim tedavin hayirli olsun gonal f agri yapmaz canim benim esim vuruyor hiç agrim olmadi
Gobekten yap canim. Acısız oluyor güzel sıkarak yaparsan. Yan etkileri okuma canim. Prospektüsü çarşaf gibi yazıyorlar. Pek çok yan etkiyi görmezsin bileBen bugun basladim kendim yaptim zaten hemsirenin yanindada onda bi sikinti yokta bacagim biraz kasiliyo acaba ignedenmi bilmiyorum biterde okudumda ole yaziyodu merak ettim
Bugün test gunumdu doktor yinelememi istedi negatif. Zaten adet oldum bugün. Psikolojik olarak hazirsan nisan adetiyle baslayalim dedi evet canim var dondurulmusum hayirlisi nasipdeğilmişCnm 13. 14. gunde test yapmak gerekmiyomu erken yapmışsın bence Allahtan umut kesilmez canim belki gec dollenme falandir insallah tutunmustur bebeğin sana.. olmadiysa da uzulmek yilmak yok kuzum mucadeleye devam.. kalan dondurulmus embriyon varmiydi ?
Evet dogru soyluyosun simdi birinde gordum ya psikolojikman bendede oldu hemen :)Gobekten yap canim. Acısız oluyor güzel sıkarak yaparsan. Yan etkileri okuma canim. Prospektüsü çarşaf gibi yazıyorlar. Pek çok yan etkiyi görmezsin bile
Canim ilk gonal f ile basliyosun 5 gun icinde seni cagiriyolar yumurtalar a bakiyolar kaç tane olusmus ne kadar büyümüş ona bakiyolar 2 gün sonra bidaha cagiriyolar yumurtalarina bakiyolar 1 gun sonra tekrar cagiriyolar kan veriyosun sonucuna göre catlatma ignesi veriyolar iğneden 35 saat sonra toplamaya cagiriyolar asıl heyecan burda basliyolar kaç tane toplanmış kactane döllenmis onun için arayip bilgi veriyolar sonrada bebislerini koyup gönderiyolar 10 gün sonra insallah pozitif sonuc aliyosunNasil oluyk bu durumlar bana biraz anlatin yaa
Canim ben uzun protokol yaptirdim 15 tane yumurta oluşmuş yarın kontrolüm var büyük ihtimal cumartesi toplanacakBelki ben kendimi cok dinledim herhalde ondan en ufak agrida gonal f sucladim bu arada kactane yumurtaniz varr
Insallahhh ya canlarr. sizler ne durumdasjniz ne asamadasinizz
Bugün test gunumdu doktor yinelememi istedi negatif. Zaten adet oldum bugün. Psikolojik olarak hazirsan nisan adetiyle baslayalim dedi evet canim var dondurulmusum hayirlisi nasipdeğilmiş
Canim ilk gonal f ile basliyosun 5 gun icinde seni cagiriyolar yumurtalar a bakiyolar kaç tane olusmus ne kadar büyümüş ona bakiyolar 2 gün sonra bidaha cagiriyolar yumurtalarina bakiyolar 1 gun sonra tekrar cagiriyolar kan veriyosun sonucuna göre catlatma ignesi veriyolar iğneden 35 saat sonra toplamaya cagiriyolar asıl heyecan burda basliyolar kaç tane toplanmış kactane döllenmis onun için arayip bilgi veriyolar sonrada bebislerini koyup gönderiyolar 10 gün sonra insallah pozitif sonuc aliyosun
Canım vardır bir hayır. Belkide diyeceksin ki iyi ki beklemişim böyle güzel bir evladı.Bugün test gunumdu doktor yinelememi istedi negatif. Zaten adet oldum bugün. Psikolojik olarak hazirsan nisan adetiyle baslayalim dedi evet canim var dondurulmusum hayirlisi nasipdeğilmiş
Kac tane yumurtalariniz oldu bunun minimumu ne bide kac cm dir
Bu tamamen kişinin yapısıyla alakalı anladığım kadarıyla. Bazen tek olgun yumurta tutuyo. Genelde 5 in üzerinde yumurta olgunlastirilip ihtimal arttırılmaya çalışılır.Kac tane yumurtalariniz oldu bunun minimumu ne bide kac cm dir
Benim de cumartesi toplanacak canım ama polipten dolayı acaba bi sıkıntı olur mu olmaz mı onun derdindeyim doktor tek transfer yapacağız dedi polip olduğu içinCanim ben uzun protokol yaptirdim 15 tane yumurta oluşmuş yarın kontrolüm var büyük ihtimal cumartesi toplanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?