2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Ben bugun basladim kendim yaptim zaten hemsirenin yanindada onda bi sikinti yokta bacagim biraz kasiliyo acaba ignedenmi bilmiyorum biterde okudumda ole yaziyodu merak ettim
Gobekten yap canim. Acısız oluyor güzel sıkarak yaparsan. Yan etkileri okuma canim. Prospektüsü çarşaf gibi yazıyorlar. Pek çok yan etkiyi görmezsin bile

Bugün test gunumdu doktor yinelememi istedi negatif. Zaten adet oldum bugün. Psikolojik olarak hazirsan nisan adetiyle baslayalim dedi evet canim var dondurulmusum hayirlisi nasipdeğilmiş

Nasil oluyk bu durumlar bana biraz anlatin yaa
Canim ilk gonal f ile basliyosun 5 gun icinde seni cagiriyolar yumurtalar a bakiyolar kaç tane olusmus ne kadar büyümüş ona bakiyolar 2 gün sonra bidaha cagiriyolar yumurtalarina bakiyolar 1 gun sonra tekrar cagiriyolar kan veriyosun sonucuna göre catlatma ignesi veriyolar iğneden 35 saat sonra toplamaya cagiriyolar asıl heyecan burda basliyolar kaç tane toplanmış kactane döllenmis onun için arayip bilgi veriyolar sonrada bebislerini koyup gönderiyolar 10 gün sonra insallah pozitif sonuc aliyosun

Bugün test gunumdu doktor yinelememi istedi negatif. Zaten adet oldum bugün. Psikolojik olarak hazirsan nisan adetiyle baslayalim dedi evet canim var dondurulmusum hayirlisi nasipdeğilmiş

anladım canım hayırlısı olsun kuzum kısmet böyleymiş belkide tutsaydı sorunlu bir gebelik olucaktı
dondurulmuşların varsa çok iyi hiç vakit kaybetmeden başlarsın doktorunda uygun gördüyse canım belkide birlikte bekleriz bu sefer test gününü :)

herkesin hemen koymuyorlar cnm ya yada her doktorun çalışma sistemi farklı benim doktorum mesela mutlaka 1 ay dondurup ondan sonra transfer yapıyormuş banada o şekilde yapılacak

Canım vardır bir hayır. Belkide diyeceksin ki iyi ki beklemişim böyle güzel bir evladı.
Ayrıca dondurulmuş transferi ile bazen rahim dinlenmiş olduğu için ihtimal artıyor. Arkadaşımı özellikle bekletti doktor.

Kac tane yumurtalariniz oldu bunun minimumu ne bide kac cm dir

benim 30 tane toplandı ama 19u olgundu canım kişiden kişiye farklılık gösteriyo bu önemli olan kalitesi 3-5 tane yumurtası toplanıpda hamile kalanlar var yinede ortalama 15 üstü falan toplanıyor genelde ama cnm çok büyük bi sorun yoksa. çapıda en son kontrolde ölçtüğünde 18-20mm çapındaydı

Kac tane yumurtalariniz oldu bunun minimumu ne bide kac cm dir
Bu tamamen kişinin yapısıyla alakalı anladığım kadarıyla. Bazen tek olgun yumurta tutuyo. Genelde 5 in üzerinde yumurta olgunlastirilip ihtimal arttırılmaya çalışılır.
17 mm üzerinde olduğunda catlatma ignesi yapiliyor

Canim ben uzun protokol yaptirdim 15 tane yumurta oluşmuş yarın kontrolüm var büyük ihtimal cumartesi toplanacak
Benim de cumartesi toplanacak canım ama polipten dolayı acaba bi sıkıntı olur mu olmaz mı onun derdindeyim doktor tek transfer yapacağız dedi polip olduğu için neyse büyük ihtimalle birlikte şafak sayacağız heyecanlı günlere geçelim artık

Ya ben bugun ilk muaynemi oldum ogrendim ki 14 tane yumurtam varmis 6 cm 7 cm daha igneye bugun basladim nasil sizce bu ignelerle bunlarin cm leri yukseliyo yumurtami cogaliyo anlamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…