- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Hayirlisi olsunn yaaa bu arada transferi adetliykenmi yapiyolarbenim yumurtalarım toplandı döllendi donduruldu önümüzdeki günlerde transferim olucak reglimi bekliyoruz canım :)
mm leri büyüyo gelişiyo sayısıda artabiliyor benim kontrolde 20 tane saymıştı dr 30 topladı sonra artar ve büyürler yani daha yumurta toplama gününe kadar vitaminleride kullanıyor musun?Ya ben bugun ilk muaynemi oldum ogrendim ki 14 tane yumurtam varmis 6 cm 7 cm daha igneye bugun basladim nasil sizce bu ignelerle bunlarin cm leri yukseliyo yumurtami cogaliyo anlamadim ben
Yok simdilik ignelerden baska bisey kullanma dedimm leri büyüyo gelişiyo sayısıda artabiliyor benim kontrolde 20 tane saymıştı dr 30 topladı sonra artar ve büyürler yani daha yumurta toplama gününe kadar vitaminleride kullanıyor musun?
Hayirlisi olsunn yaaa bu arada transferi adetliykenmi yapiyolar
Yok simdilik ignelerden baska bisey kullanma dedi
ole tabi zaten bi tek e vitamini vermisti siz neden tüp bebek peki bide yasin kacanladım kontrollere gittiğinde söyler zaten drun duruma göre
Neden tup bebek peki yasin kac
ole tabi zaten bi tek e vitamini vermisti siz neden tüp bebek peki bide yasin kac
Hayırlı olsun canım, hayırlı haberlerin olur inşallahKizlarr bende bugun basladimm ilk gonal f imi vurundum
Tabiki ole bu heyecani yasaman gerekiyomus demekki hayirlisi olsun rabbim gonlunuze gore versin insalahh saglikla sihatle bebegini hatta bebeklerini kucagina almayi nasip rabbim :)
Canim polip rahmin disindaysa sorun olmuyomus eğer embrıyoyu koyacak yerdeyse ozaman ameliyat sartmis benim polip içindeydi oyuzden ameliyat oldum insallah bebisin sana tutunur canim cok sevindim beraber olmasına :))Benim de cumartesi toplanacak canım ama polipten dolayı acaba bi sıkıntı olur mu olmaz mı onun derdindeyim doktor tek transfer yapacağız dedi polip olduğu içinneyse büyük ihtimalle birlikte şafak sayacağız heyecanlı günlere geçelim artık
İkiside oluyo canım hem yumurtalar artiyo hemde buyuyo yumurta sayında çok iyi canimYa ben bugun ilk muaynemi oldum ogrendim ki 14 tane yumurtam varmis 6 cm 7 cm daha igneye bugun basladim nasil sizce bu ignelerle bunlarin cm leri yukseliyo yumurtami cogaliyo anlamadim ben
Tabi canim bizim doktor hemen koyuyo ben ilk tedavimde ve sağlıklı şimdiki tedavim de yaşadıklarımı anlattım bu ay inşallah bebislerimiz gelecek canim senin gelecek ay inşallah tutunacak sanaherkesin hemen koymuyorlar cnm ya yada her doktorun çalışma sistemi farklı benim doktorum mesela mutlaka 1 ay dondurup ondan sonra transfer yapıyormuş banada o şekilde yapılacak
Tabi canim bizim doktor hemen koyuyo ben ilk tedavimde ve sağlıklı şimdiki tedavim de yaşadıklarımı anlattım bu ay inşallah bebislerimiz gelecek canim senin gelecek ay inşallah tutunacak sana
Cok tesekkur ederiz :) bakiyorum hemenSelamlar, tüp bebek sonucu bekleyenler başlığına hikayemi yazdım. Umut verir sizr inşallah
Ayyy sen en heyecanlı kısma geçiyorsun canım Rabbim hayırlı etsin sıkı sıkı tutundursun sonra da kucağına aldırsın inşallahGünaydın kızlaarbu gün transferim olacak, dualarınızı istiyorumm hemde bana önereceğiniz bişey var mı bilmek isterim. Zor değil dimi
Günaydın kızlaarbu gün transferim olacak, dualarınızı istiyorumm hemde bana önereceğiniz bişey var mı bilmek isterim. Zor değil dimi
amin canım, tamamdır inş rahat geçerGünaydın canim hayırlısı olsun inşallah 2 hafta sonra güzel haberi verirsin bize burdan :) ben daha transfer islemine gecmedigim için bisey diyemiycem sen ogrende sen de bana tavsiye verirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?