2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Ya ben bugun ilk muaynemi oldum ogrendim ki 14 tane yumurtam varmis 6 cm 7 cm daha igneye bugun basladim nasil sizce bu ignelerle bunlarin cm leri yukseliyo yumurtami cogaliyo anlamadim ben
mm leri büyüyo gelişiyo sayısıda artabiliyor benim kontrolde 20 tane saymıştı dr 30 topladı sonra artar ve büyürler yani daha yumurta toplama gününe kadar vitaminleride kullanıyor musun?

Hayirlisi olsunn yaaa bu arada transferi adetliykenmi yapiyolar

yok cnm kimisinde transferden hemen sonra bi kaç gün içinde yapıyolar kimisindede benim gibi bir ay sonra yapıyolar. doktora ve merkeze göre değişiyor yani. ben reglinmin 2. günü kontrole gitcem yine sonra rahim duvarı kalınlığı için ilaç ve bantlar veriliyomuş sanırım ona görede rahim uygun hale gelince transfer yapılıyor yani yumurtlama dönemine falan denk gelicek sanırım transfer günü.

Neden tup bebek peki yasin kac

ole tabi zaten bi tek e vitamini vermisti siz neden tüp bebek peki bide yasin kac

yaşım 31 cnm. 2 yıldır korunmadığımız halde olmadı çocuğumuz bide dermoid kistim çıktı ameliyat oldum şu an ki tüp bebek doktoruma kist varken tüp bebek yapmayalım hem belki kisti alınca normal kalırsın dedi ameliyattan sonrada 5 ay kadar denediğimiz halde olmadı bende daha fazla beklemek istemediğim için tedaviye başladım. aslında herşey normal reglim düzenli tüplerim açık eşimdede hiç bi sorun yok ama sebep bulamadı drlarda olmaması için öyle işte bende karar verdim sonunda tüp bebeğe:) böylesi kısmetmiş ^^

Tabiki ole bu heyecani yasaman gerekiyomus demekki hayirlisi olsun rabbim gonlunuze gore versin insalahh saglikla sihatle bebegini hatta bebeklerini kucagina almayi nasip rabbim :)

Canim polip rahmin disindaysa sorun olmuyomus eğer embrıyoyu koyacak yerdeyse ozaman ameliyat sartmis benim polip içindeydi oyuzden ameliyat oldum insallah bebisin sana tutunur canim cok sevindim beraber olmasına :))

Ya ben bugun ilk muaynemi oldum ogrendim ki 14 tane yumurtam varmis 6 cm 7 cm daha igneye bugun basladim nasil sizce bu ignelerle bunlarin cm leri yukseliyo yumurtami cogaliyo anlamadim ben
İkiside oluyo canım hem yumurtalar artiyo hemde buyuyo yumurta sayında çok iyi canim

herkesin hemen koymuyorlar cnm ya yada her doktorun çalışma sistemi farklı benim doktorum mesela mutlaka 1 ay dondurup ondan sonra transfer yapıyormuş banada o şekilde yapılacak
Tabi canim bizim doktor hemen koyuyo ben ilk tedavimde ve sağlıklı şimdiki tedavim de yaşadıklarımı anlattım bu ay inşallah bebislerimiz gelecek canim senin gelecek ay inşallah tutunacak sana

Günaydın kızlaar bu gün transferim olacak, dualarınızı istiyorumm hemde bana önereceğiniz bişey var mı bilmek isterim. Zor değil dimi
Ayyy sen en heyecanlı kısma geçiyorsun canım Rabbim hayırlı etsin sıkı sıkı tutundursun sonra da kucağına aldırsın inşallah

Günaydın kızlaar bu gün transferim olacak, dualarınızı istiyorumm hemde bana önereceğiniz bişey var mı bilmek isterim. Zor değil dimi

Günaydın canim hayırlısı olsun inşallah 2 hafta sonra güzel haberi verirsin bize burdan :) ben daha transfer islemine gecmedigim için bisey diyemiycem sen ogrende sen de bana tavsiye verirsin :)

Günaydın canim hayırlısı olsun inşallah 2 hafta sonra güzel haberi verirsin bize burdan :) ben daha transfer islemine gecmedigim için bisey diyemiycem sen ogrende sen de bana tavsiye verirsin :)
amin canım, tamamdır inş rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…