- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 53
- 45
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Allah yardımcin olsun. Kolay olduğu söyleniyor. Ben aşırı korkak olduğum için anestezi istedim ama duyanlar güldü nerdeyse. Ananas ve kabak çekirdeği tutunmayi kolaylaştırıyormuş. Sonrasında yersin.Günaydın kızlaarbu gün transferim olacak, dualarınızı istiyorumm hemde bana önereceğiniz bişey var mı bilmek isterim. Zor değil dimi
Canım kaç dalika sürüyor acaba,çok sıkışık olmak gerekmiyor mu anestezi nasıl oldu, yani anestezi de tutulabilir mi idrarAllah yardımcin olsun. Kolay olduğu söyleniyor. Ben aşırı korkak olduğum için anestezi istedim ama duyanlar güldü nerdeyse. Ananas ve kabak çekirdeği tutunmayi kolaylaştırıyormuş. Sonrasında yersin.
Yarında inşallah benim transferim olacak :) Şimdiden güzel geçmesini dilerimGünaydın kızlaarbu gün transferim olacak, dualarınızı istiyorumm hemde bana önereceğiniz bişey var mı bilmek isterim. Zor değil dimi
Bişey soracağım...Embriyoların cinsiyeti şimdiden belli oluyor mu? Biliyor musunuz ?
Yarında inşallah benim transferim olacak :) Şimdiden güzel geçmesini dilerim
Aminnnn...çok heyecanlıyım :) Valla heyecandan bişey olacak diye korkuyorum :))))seninde hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebişleriniz size inşallah
Tutulabiliyormus canim. Hafif bir uyku haliydi zaten. Ben sabah 6 da iki bardak su içtim öyle gittim. Aşırı sıkışık değildim ama mesanem doluydu.Canım kaç dalika sürüyor acaba,çok sıkışık olmak gerekmiyor mu anestezi nasıl oldu, yani anestezi de tutulabilir mi idrar
Bildiğim kadarıyla pgd yapıldiginda cinsiyet de belirlenebiliyor biyolojik olarak. Bunun için kromozomlari inceleyen özel bir cihaz gerekli yani. Yasal mı bilmiyorum.Bişey soracağım...Embriyoların cinsiyeti şimdiden belli oluyor mu? Biliyor musunuz ?
Aminn canjm cok tesekkur ederimm rabbim hepimizin gonlune gore versinn insallahhHayırlı olsun canım, hayırlı haberlerin olur inşallah
Canim insallah transfer iyi geçer transferden sonra 3 gun dinlen in diyolar ama hep Uyuyarak değil vucut kendini hasta saniyo mus çok ağır is yapmadan geçir canim ananas ve kabak çekirdeği oneriyolar insallah bebisin sana tutunur canimGünaydın kızlaarbu gün transferim olacak, dualarınızı istiyorumm hemde bana önereceğiniz bişey var mı bilmek isterim. Zor değil dimi
Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun burdaki herkesin inş bekleyişleri mutlulukla sonlanır.canım zor değil transfer sadece sıkışık olman gerekiyo o anı görüp yaşamak ayrıca güzel ve heycanlı ve duygusal bir an oluyo..ben transefden sonra eşimi görünce ağladım.Allah yardımcin olsun. Kolay olduğu söyleniyor. Ben aşırı korkak olduğum için anestezi istedim ama duyanlar güldü nerdeyse. Ananas ve kabak çekirdeği tutunmayi kolaylaştırıyormuş. Sonrasında yersin.
Amin canım. Benim sonucum bugun belli olacak. Aramalarını bekliyorum. Endişeyle. Beklemek en zor kısmıBirkaç gündür sessiz takıp ediyorum sizleri yazamadım çok duygusaldım bugünlerde.ama herkesin heyacanı umutları bekleyışleri hep aynı.benimde sonuç belli olmasına 2 günüm kaldı.Allah kimsenin çabalarını,çabalarımızı boş çıkarmasın.sonuç olumsuz olsa bile umutlarımız bitmesin inş Allahın izniyle bir gün anne olmak herkese,hepimize nasip olur
Amin canım. Benim sonucum bugun belli olacak. Aramalarını bekliyorum. Endişeyle.inş güzel.haber gelir mutlu olursun.bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar şimdi aradılar sonuç şimdilik pozitif ama iki gün sonra bir daha vermem gerekiyor degerin düşmemiş olması gerekiyormuş.
Rabbim hepinize tattirsin bu mutluluğu
İnşallah canım darısı hepinize güzel haberlerinizi bekliyorumgözün aydın canım benimm inşallah değerin düşmeden sağlıkla ilerler maşallah nazar değmesinnn
Gözün aydın canim insallah tutunacak bebisin sana pozitif dusunuyoruz allah emeklerimizi bosa cikarmasinKızlar şimdi aradılar sonuç şimdilik pozitif ama iki gün sonra bir daha vermem gerekiyor degerin düşmemiş olması gerekiyormuş.
Rabbim hepinize tattirsin bu mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?